Vesiurheilu Teneriffalla

Vesiurheilu Teneriffalla

Teneriffa on kuuluisa rantalomakohde. Ihmiset kaikkialta maailmasta tulevat tänne ympäri vuoden nauttimaan lämpimästä auringosta ja kauniista rannoista, kuten Playa Los Cristianosista, Playa Las Vistasista, Troyasta, Fañabesta, El Duquesta ja muista.

Teneriffan leuto ilmasto mahdollistaa rannoista ja merestä nauttimisen myös talvella.
Jos kyllästyt auringonottoon ja haluat vaihtelua ja virkistystä, voit harrastaa jotakin vesiurheilulajeja ja -aktiviteetteja.

Valitsimme suositeltavimmat ja suosituimmat vaihtoehdot sukelluksesta, vesiskootterista ja parascendingista banaaniveneeseen ja extreme flyboardiin, jotta jokainen löytäisi jotain sopivaa tarpeiden, mieltymysten ja budjetin mukaan.

Tässä on muutamia hyviä ideoita, mitä vesiurheilulajeja ja -aktiviteetteja voit harrastaa saadaksesi Teneriffan lomastasi kaiken irti.

Jos haluat tutustua Teneriffan vedenalaiseen maailmaan, mutta et ole koskaan aiemmin sukeltanut, nyt on paras hetki tehdä se try dive -tapahtumassamme. Tämä aktiviteetti tekee ensimmäisestä sukelluskokemuksestasi unohtumattoman.

Toinen loistava aktiviteetti on vesiskootterihiihto. Tästä vauhdikkaasta ja hauskasta aktiviteetista voit tehdä vieläkin jännittävämmän yhdistämällä sen Los Gigantesin kallioilla vierailuun Jet-Ski Safari Los Gigantes -aktiviteetissamme. Tunnet olosi aivan upeaksi, kun näet nämä valtavat kalliot, jotka kohoavat aivan valtamerestä.

Jos etsit siistiä ja adrenaliinia nostattavaa kokemusta, kokeile flyboardia.

Jos haluat pitää hauskaa ystäviesi tai perheesi kanssa, tee banaanivene- tai fly boat -ajelu.

Tai katsele rannikkoa lintuperspektiivistä laskuvarjohyppelyn avulla.

Jos haluat harrastaa useampaa kuin yhtä aktiviteettia, voit säästää rahaa varaamalla yhden vesiurheilupaketeistamme alennuksella.

Tutustu siis vesiurheilu- ja aktiviteettiluetteloomme ja älä epäröi täyttää varauspyyntölomakettamme varataksesi valitsemasi aktiviteetin.

Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteydenottolomake.

Vesiurheilu ja Tenerife

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Etsitkö saarikierroksia Teneriffalla? Pysy sitten kuulolla! Meidän kanssamme voit...
Koe, mitä Teneriffan yksinoikeudella tapahtuva yksityinen veneen vuokraus voi tarjota...
Teneriffa on koko Kanariansaarten suosituin saari. Jos olet yksi niistä onnekkaista...