Vízi sportok Tenerifén

Vízi sportok Tenerifén

Tenerife a tengerparti nyaralás híres üdülőhelye. A világ minden tájáról érkeznek ide egész évben, hogy élvezzék a meleg napsütést és a gyönyörű strandokat, mint például Playa Los Cristianos, Playa Las Vistas, Troya, Fañabe, El Duque és mások.

Tenerife enyhe éghajlata lehetővé teszi, hogy télen is élvezhessük a strandokat és az óceánt.
Ha megunja a napozást, és szeretne egy kicsit átöltözni és felfrissülni, akkor a vízi sportok és tevékenységek egyikét űzheti.

Kiválasztottuk a legajánlottabb és legnépszerűbb lehetőségeket, a búvárkodástól, a jet ski-től és a parascendingtől kezdve a banánhajóig és az extrém flyboardig, így mindenki találhat magának megfelelőt, igényeitől, preferenciáitól és költségvetésétől függően.

Íme néhány remek ötlet, milyen vízi sportokat és tevékenységeket végezhet, hogy a legtöbbet hozza ki a tenerifei nyaralásból.

Ha szeretné felfedezni Tenerife víz alatti világát, de még sosem búvárkodott, akkor itt a legjobb alkalom a próbamerülésünkkel. Ez a tevékenység felejthetetlenné teszi az első búvárkodás élményét.

Egy másik nagyszerű tevékenység a jet-ski. Ezt a gyors és szórakoztató tevékenységet még izgalmasabbá teheti, ha összekapcsolja a Los Gigantes-i sziklák meglátogatásával a Los Gigantes-i Jet-Ski Safari tevékenységünk keretében. Teljesen lenyűgöző érzés lesz, amikor meglátja ezeket a hatalmas sziklákat, amelyek csak úgy kiemelkednek az óceánból.

Ha valami menő és adrenalintól duzzadó élményre vágyik, próbálja ki a flyboardot.

Ha a barátaival vagy a családjával szeretne egy kis szórakozást szerezni, tegye meg a banánhajózást vagy a fly boat-ozást.

Vagy nézze meg a partot madártávlatból az ejtőernyőzéssel.

Ha egynél több tevékenységet szeretne végezni, némi pénzt spórolhat, ha kedvezményes vízi sportcsomagjaink egyikét foglalja le.

Nézze meg tehát a vízi sportok és tevékenységek listáját, és ne habozzon kitölteni foglalási kérdőívünket, hogy lefoglalhassa az Ön által kiválasztott tevékenységet.

Ha bármilyen kérdése van, csak tapogassa ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.

 

Vízi sportok a oldalon. Tenerife

Kapcsolódó cikkek:

Szigeti túrákat keres Tenerifén? Akkor maradjon velünk! Nálunk a legfontosabb...
Tapasztalja meg, hogy mit kínálhat Önnek egy exkluzív privát hajóbérlés...
Tenerife a leglátogatottabb sziget az egész Kanári-szigetek közül. Ha Ön is azon...