2,5 órás jet ski szafari Los Gigantesbe - 1108
2,5 órás jet ski szafari Los Gigantesbe - 1107
2,5 órás jet ski szafari Los Gigantesbe - 1106
2,5 órás jet ski szafari Los Gigantesbe - 1105
2,5 órás jet ski szafari Los Gigantesbe - 1104
2,5 órás jet ski szafari Los Gigantesbe - 1103
2,5 órás jet ski szafari Los Gigantesbe - 1111
2,5 órás jet ski szafari Los Gigantesbe - 1110
2,5 órás jet ski szafari Los Gigantesbe - 1109

2,5 órás jet ski szafari Los Gigantesbe

🏷️ Árak

200,00€

2,5 óra egy- vagy kétüléses Jet ski

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Útvonalterv

A “Jet Ski szafarit Los Gigantes” azoknak ajánljuk, akik szeretik az óceánt, a napot, a természetet és az adrenalint. Nálunk mindez egy kirándulásban van. Ha 100%-ban szereted az életet, és meg akarod mutatni a barátaidnak, hogy szereted a szórakozást, akkor tedd meg ezt a kirándulást a tenerifei nyaralásod alatt.

A Los Gigantes közötti jetskizés nem csak jetskizés: Felfedezhetsz sziklákat, vízi barlangokat, élvezheted a sebességet és a szelet az arcodban. Amikor felnéz, meglátja a lenyűgöző Los Gigantes sziklákat.

Jet Ski szafari Los Gigantes sziklái

A tenerifei Los Gigantes Jet Ski Safari Puerto Colonból indul. 2,5 órán keresztül élvezheti a jet-skizés adrenalinját és szórakozását. Ez elég idő ahhoz, hogy feltöltődjön a tenger energiájával, élvezze a napsütést és a szelet az arcában.

A jet ski utazás Los Gigantes hihetetlen sziklái mentén vezet. Fedezze fel az öböl legérdekesebb helyeit, miközben teljes sebességgel halad. A kirándulás során felkeresi a látogatók számára legérdekesebb helyeket, amelyeket csak a vízről lehet látni.

Adrenalin és szórakozás a Jet Ski Tenerife Sur-on

Röviden, a Jet Ski Safari egy egyedülálló lehetőség arra, hogy élvezze és szép emlékeket szerezzen a Tenerife déli részén töltött nyaralásáról. Ha családdal vagy barátokkal megy, ez az élmény közelebb hozza önöket egymáshoz. Ha inkább egyedül megy, nagyszerű izgalmakat fog élvezni az óceánon.

Los Gigantes Tenerifén jet ski bérlést és más vízi tevékenységeket kínálunk az egész család számára. Weboldalunkon mindent megtalál, amire szüksége van a legjobb nyaraláshoz Tenerifén. Nap, tengerpart és homok, garantált szórakozás. A foglaláshoz csak annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép velünk WhatsAppon vagy az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Minden kétségére odafigyelünk. Élvezze az üdülést az örök tavasz szigetén.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
HÍVJ MOST:

🚌 Közlekedés Elérhető / Kezdő közel:

Ez a tevékenység könnyen megvalósítható, ha az alábbi üdülőhelyek egyikében száll meg:

A foglaláskor minden szükséges adatot megkap, hogy könnyen megtalálhassa a találkozóhelyet/felvételi pontot.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
HÍVJ MOST:

  Kapcsolat és foglalási kérelem űrlap:

  WHaluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Hogyan foglalhatok?

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Kirándulás részletei:

  Résztvevők:

  Elérhetőségek:

  Kedvelt fizetési mód

  Megjegyzések:

  Adatkezelés: Az adatok nem kerülnek továbbításra vagy eladásra harmadik félnek. Utáljuk a spameket, és nem küldünk Önnek semmilyen reklámot. Az adatokat legfeljebb 18 hónapig tároljuk. Az űrlap használatával Ön beleegyezik, hogy a weboldal tárolja és kezelje az adatait. Felelős személy: Jan Daniel. Cél: Válaszokat kapni a foglalási kérelemmel és a felkínált tevékenység megvásárlásával kapcsolatban. E célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot whatsappon, e-mailben vagy telefonon.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
  HÍVJ MOST:

  Kapcsolódó tevékenységek:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom