Mit lehet tenni Tenerife városában

Mit lehet tenni Tenerife városában

Tenerife a leglátogatottabb sziget az egész Kanári-szigetek közül. Ha Ön is azon szerencsés látogatók közé tartozik, akik Tenerife szigetére jönnek nyaralni, akkor valószínűleg már feltette magának a kérdést, hogy például: Mi a helyzet a Kanári-szigeteken? Tenerife szigetén, vagy hogy mit lehet és érdemes csinálni.

Nem könnyű egyszerű módon megtalálni a választ, mert mindenki kicsit más a saját preferenciáival. A nagyszerű nyaralás kulcsa nem a pénz, hanem az idő, amit a családdal vagy a barátokkal való nyaralás megtervezésére fordítasz.

A jó hír az Ön számára, hogy a Bananapalmbay.com oldalon megkönnyítjük ezt Önnek. Több mint 49 különböző kirándulást és tennivalót kínálunk Tenerifén. Minden kirándulást/tevékenységet csapatunk válogatott össze.

Itt találja a listánkat az általunk kínált tenerifei kirándulásokról és kirándulásokról. Csak válassza ki a megfelelő kirándulást vagy tevékenységet, és hozza ki a legtöbbet a tenerifei nyaralásából!
A foglalási kérelemhez csak töltse ki a foglalási kérelem űrlapot, amely a kirándulás leírása oldalon található az alján, vagy lépjen kapcsolatba velünk WhatsAppon keresztül.

Tenerifén van néhány dolog, amit nem szabad kihagynia. Az egyik ezek közül Spanyolország legmagasabb hegye és vulkánja. A fenséges Teide-hegy és a Teide Nemzeti Park, az UNESCO Világörökség része, amelyet buszos túráink egyikével látogathatsz meg. Két különböző kirándulást kínálunk a Teide-hegyre: egy félnapos kirándulást a Teide-hegyre, ahol van idő a csúcs meglátogatására a drótkötélpályával.

A másik lehetőség az egész napos Teide – Masca – Icod – Garachico túra, amely lehetővé teszi Tenerife más fontos részeinek meglátogatását is, mint például a távoli festői Masca falu, amely többek között Tenerife egyik leglátványosabb hegyi kilátását kínálja. Ezen a túrán ellátogathat Icod de los Vinosba is, az évezredes sárkányfával és Garachico régi kereskedelmi kikötőjébe, amelyet a vulkánkitörés pusztított el.

Ismerje meg Tenerife két fővárosát, a régi San Cristobal de La Lagunát és a jelenlegi Santa Cruz de Tenerifét.
Láthatja a kanári építészet példáit, és érezheti az autentikus hangulatot.

Még ha nem is közvetlenül Tenerifén, akkor is megteheti. Lehetőséget kínálunk arra, hogy ellátogasson La Gomera szigetére, amelyet már Kolumbusz Kristóf is meglátogatott. Igen, az, aki felfedezte Amerikát. A híres látogatója mellett a sziget híres a Garajonay Nemzeti Parkról is (egy másik példa a laurisilva erdőre) és még a helyi fütyülős nyelvről is, amit a helyiek szívesen bemutatnak a tipikus kanári étteremben elköltött vacsora során.

Ha valami igazán aktív és dinamikus dologra vágyik, akkor biztosan ki kell próbálnia egy 1, 2 vagy 3 órás jet ski-túrát. Rengeteg szórakozásban és felfrissülésben lesz része.

A jet ski mellett számos más frissítő és kihívást jelentő tenerifei vízi sportot is kínálunk.

Élvezze a madártávlatból Tenerife déli részének látványát és a repülés felejthetetlen érzését. Ezt a tevékenységet tandemben, képzett siklóernyős oktatóval végzi, így ne aggódjon, ha nincs korábbi tapasztalata.

Tenerife víz alatti részét is érdemes felfedezni. Ha van némi előképzettsége, nézze meg csomagjainkat, és fedezze fel a búvárkodás legjobb helyeit. Vagy ha még soha nem próbáltad a búvárkodást, van egy különleges próbáld ki a búvárkodást tevékenységünk, így megszerezheted az első búvárkodási élményt Tenerifén. És természetesen elvégezhetsz egy minősített PADI tanfolyamot is.

Egy másik nagyon ajánlott tevékenység a bálna- és delfinmegfigyelés egy 2, 3 vagy 4,5 órás tenerifei hajókirándulás keretében Costa Adejéből. A hajó típusa és az időtartam az Ön választásától függ. Csak hogy tudd, ha a 4,5 órás túrát választod, akkor a látványos Los Gigantes sziklákat is meglátogathatod, a gigantikus képződményeket, amelyek 600-800 méter magasra nőnek ki közvetlenül az óceánból.

Ha szeretnél egy igazán különleges, emlékezetes időt eltölteni a tenerifei nyaralásodon? Vagy különleges alkalmat szeretne megünnepelni, például egy lánykérést vagy születésnapi partit? Akkor a legjobb, amit tehet, hogy bérel egy hajót kapitánnyal, és bérel egy hajót. Kiválaszthatja a hajó típusát és az időtartamot is.

Ajánlott tennivalók a oldalon. Tenerife

Bálnafigyelés a oldalon. Tenerife

Búvárkodás a oldalon. Tenerife

Hajó Charters a oldalon. Tenerife

Hajós kirándulások a oldalon. Tenerife

Jet Ski a oldalon. Tenerife

Szigeti túrák a oldalon. Tenerife

Vízi sportok a oldalon. Tenerife

Kapcsolódó cikkek:

Tenerife a tengerparti nyaralás híres üdülőhelye. A világ minden tájáról...
Szigeti túrákat keres Tenerifén? Akkor maradjon velünk! Nálunk a legfontosabb...
Tapasztalja meg, hogy mit kínálhat Önnek egy exkluzív privát hajóbérlés...