Első közzététel: június 5, 2024 |

Teide Expedíciók: Quad Adventures - 21946
Teide Expedíciók: Quad Adventures - 21947
Teide Expedíciók: Quad Adventures - 21945
Teide Expedíciók: Quad Adventures - 21944
Teide Expedíciók: Quad Adventures - 21943
Teide Expedíciók: Quad Adventures - 21942
Teide Expedíciók: Quad Adventures - 21941
Teide Expedíciók: Quad Adventures - 21940
Teide Expedíciók: Quad Adventures - 21939
Foglaljon előleggel, fizessen egyenleget a túranapon
Duration 🏷️ Árak
Single Quad 90,00€
Double Quad 110,00€

Foglaljon a WhatsApp segítségével

🗺️ Útvonalterv

1. lehetőség: Teide Quad Adventure – Reggeli expedíció

Teide Expedíciók: Quad Adventures

Fedezze fel a Teide Quad Adventure izgalmait a Reggeli Expedícióval. El Roque-ból indulva San Miguel Bajo-ba ereszkedve élvezze a 20 perces tereputat, ahonnan festői kilátás nyílik a La Tejitára. Menjen fel az oromfalra egy csendes másodlagos úton, amely Vilafloron halad át. Álljon meg reggelire a La Lajas Parkban, ahol gyümölcs croissant, kávé és gyümölcslevek fogyaszthatók. Ragadja meg Teide szépségét a Boca Tuche kilátónál, és tegyen egy rövid sétát a nemzeti park ösvényén. Fejezze be a Vilafloron és a lépcsőkön át az irodába való visszalépéssel. Időtartam: 3,5 óra. Átvétel 8-8:30 között; kezdés 9:00-9:30 között.

2. lehetőség: Teide Quad élmény – villásreggeli expedíció

Teide Expedíciók: Quad Adventures

Fedezze fel Tenerifét a Brunch Teide Quad élményünkkel. Induljon el El Roque-ból, és ereszkedjen le San Miguel Bajoba, és egy 20 perces terepjáró kalandra nyílik kilátás a La Tejitára. Menjen fel az oromfalra egy csendes másodlagos úton, amely Vilafloron keresztül halad át. Élvezze a laza ebédet a La Lajas Parkban pizzával, arancinivel és frissítőkkel. Menjen tovább Teide felé, megörökítve a Boca Tuche kilátót, és tegyen egy rövid sétát a nemzeti park ösvényén. Fejezze be egy izgalmas repüléssel az irodába vissza Vilafloron és a lépcsőkön keresztül. Időtartam: 3,5 óra. Átvétel 11:00 és 12:00 között; kezdés 13:00-13:30 között.

3. lehetőség: Teide Quad Sunset Tour

Teide Expedíciók: Quad Adventures

Tapasztalja meg Teide nyugodt szépségét Sunset Quad túránkkal. Kezdje El Roque-nál, menjen fel az oromfalra egy részben burkolt másodlagos úton, és fedezze fel a fenyőfákkal körülvett Cho Panchót. Álljon meg egy kis szünetet a La Laja Parkban, mielőtt feljutna Teidére, megörökítheti a Boca Tuche kilátót, és egy rövid sétát tesz a nemzeti park ösvényén. Zárja be, látogasson el egy festői kilátóba, hogy egyedülálló naplemente fotó- és videóélményt készítsen. Térjen vissza az irodába Vilafloron és La Escalonán keresztül. Időtartam: 3,5 óra. Átvétel 15:45 és 16:30 között.

Teljes időtartam: körülbelül 3,5 óra.

A foglaláskor minden szükséges adatot megkap, hogy könnyen megtalálhassa a találkozóhelyet/felvételi pontot.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

  Kapcsolat és foglalási kérelem űrlap:

  WHaluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Hogyan foglalhatok?

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Kirándulás részletei:

  Résztvevők:

  Elérhetőségek:

  Kedvelt fizetési mód

  Megjegyzések:

  Adatkezelés: Az adatok nem kerülnek továbbításra vagy eladásra harmadik félnek. Utáljuk a spameket, és nem küldünk Önnek semmilyen reklámot. Az adatokat legfeljebb 18 hónapig tároljuk. Az űrlap használatával Ön beleegyezik, hogy a weboldal tárolja és kezelje az adatait. Felelős személy: Jan Daniel. Cél: Válaszokat kapni a foglalási kérelemmel és a felkínált tevékenység megvásárlásával kapcsolatban. E célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot whatsappon, e-mailben vagy telefonon.

  Kapcsolódó tevékenységek:

  Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

  0