Tenerife Hajó charterek

Tenerife Hajó charterek

Tapasztalja meg, hogy mit kínálhat Önnek egy exkluzív privát hajóbérlés Tenerifén: napsütést és friss tengeri szellőt, nyugodt légkört, bálna- vagy delfinmegfigyelést, úszást és sznorkelezést Tenerife öbleiben, vagy egyszerűen csak Tenerife gyönyörű déli partjainak felfedezését, miközben a naplementét nézi az óceán felett.

Navigáljon egy hajóbérlésen Tenerifén! Ez valóban csodálatos és nagyon élvezetes élmény egy baráti társaság, családok, párok vagy céges rendezvények számára.

Tenerife déli részén a kedvező időjárási viszonyoknak köszönhetően az év bármelyik hónapjában lehetséges a hajóbérlés.

Egy magánhajón a nagy embertömegeket is elkerülheti, ami különösen fontos manapság, mivel a covid-19 járvány még mindig tart.

Ebben a cikkben hasznos információkat kaphat a tenerifei hajóbérlésről, a tennivalókról és a meglátogatandó helyekről. Adunk néhány ajánlást is, hogy hogyan bérelheti ki a legmegfelelőbb hajót az Ön számára.

 

Teendők és meglátogatandó helyek egy hajóbérlés során Tenerifén

 

A magánhajó charterek előnye, hogy a hajón töltött időt úgy tölti a fedélzeten, ahogyan és ahol szeretné.
Ha még nincs különösebb terve a tenerifei privát hajókirándulásra, adhatunk néhány ötletet és elképzelést arról, hogy mire számíthat:

Bálnák és delfinek megfigyelése

 

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

A privát hajótársaságunkkal exkluzív módon figyelheti meg a bálnákat vagy delfineket.
Többnyire pilóta bálnákat vagy palackorrú delfineket fogunk látni. Ezek a kedves állatok állandóan a közeli vizekben élnek Tenerife déli része és La Gomera között. De más cetfajokat is megfigyeltek már ezeken a vizeken a vándorlási időszakuk alatt.

 

El Puertito de Adeje öböl

A 3 órás charterünkkel a csodálatos állatok megfigyelése után megállunk az El Puertito de Adeje öbölben, hogy úszhassunk és snorkelezzünk, és felszolgáljuk az ételt.

 

 

Az Óriások sziklái

Luxury Motor Boat Charter Los Gigantes

 

Puerto Colonból indulva 5-8 órás hajótúrát tehet, ez idő alatt Los Gigantes lenyűgöző szikláihoz navigálhatunk, és bálnákat vagy delfineket is megfigyelhetünk. De ha van autója, vagy Los Gigantes üdülőhelye közelében lakik, akkor 3 óra alatt is megteheti, ha Los Gigantes kikötőjéből indul a hajócharterünkkel.
Ezek az óriási sziklák Tenerife egyik leglátványosabb “kötelező látnivalói” közé tartoznak, és a legjobb módja annak, hogy értékeljük őket, ha a tenger felől nézzük meg őket egy közös hajókirándulás vagy hajócharter segítségével. A sziklák egyes pontokon elérik az 500 méteres magasságot.

Masca-öböl

Tenerife Trekking Masca Canyon

Los Gigantes szikláinak közepén található egy gyönyörű, kristálytiszta vizű öböl, a Masca-öböl. A helyi legendák szerint a kalózok menedékként használták ezt a helyet. A Masca-öbölben lehorgonyozhatunk, hogy úszhassunk és sznorkelezhessünk, valamint ételt szolgáljunk fel.

Sunset Charters

Tenerife Motor Yacht Charter with Poker

Nézze a színes naplementét az Atlanti-óceán felett, miközben társaságával egy pohár bor mellett a fedélzeten ünnepli a jó időt.

Különleges események

Bármilyen helyzetben, a privát charterünk kellemes és pihentető légkört teremt az Ön különleges eseménye vagy ünnepe során, és teljesen kitörölhetetlenné teszi azt.

A legtöbb exkluzív hajótúránk ingyenes italokat kínál a fedélzeten, és a legtöbbjük étkezést is tartalmaz.

A kapitány, az üzemanyag és a személyzet már benne van az árban (kivéve önvezető hajóinkat).

Születésnap, leánybúcsú vagy legénybúcsú

eden catamaran tour tenerife

Ünnepelje születésnapját, legény- vagy leánybúcsúját Tenerifén. Még emlékezetesebb lesz, ha egy jacht bérlésével ünnepel. A charterhajóinkon az italok is benne vannak az árban (és a legtöbb hajón az ételek is). Saját zenéjét is hallgathatja a fedélzeten telefonját vagy zenei eszközét Bluetooth vagy Mini Jack kábel segítségével csatlakoztatva.

 

Esküvői ajánlatok és évfordulók

opera 33 RIB charter in Tenerife

Az esküvői ajánlatok és az évfordulók megünneplése még romantikusabb és különlegesebb lesz, ha egy tenerifei magánhajó charter fedélzetén történik.

Családi összejövetelek

abrazo catamaran charter in tenerife

Tágas katamaránjaink igazán felejthetetlen élménnyé teszik családi összejövetelét Tenerifén.

 

 

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajóbérlést Tenerifén?

Nem könnyű feladat kiválasztani a megfelelő hajóbérlést Tenerifén. Mi itt vagyunk, hogy segítsünk és végigvezessük Önt a folyamaton.

Csoportméret

A hajó kiválasztásánál a legfontosabb tényező, hogy először is tudnunk kell, hányan akarnak részt venni a versenyen. Mivel a hajók különböző utaskapacitással rendelkeznek.

Tenerifén bármilyen csoportméretnek megfelelő hajóbérlést kínálunk. Bérelhet nálunk hajót 1 utastól akár 220 résztvevőig. Minden esetre van megfelelő hajónk.

Megspórolhatja az idejét, és gyorsan kapcsolatba léphet velünk most WhatsAppon vagy e-mailben, hogy személyre szabott hajóbérlés Tenerifén ajánlásokat kapjon a csoport mérete, preferenciái és a rendelkezésre állás alapján.

Hajó típusa

Az Ön preferenciáitól függően különböző típusú hajókat bérelhet. Kínálunk egy nagy választékát hajó bérleti Tenerife, mint például minket:

 • Vitorlás hajók
 • Motorcsónak
 • RIB és motorcsónakok
 • Luxus jachtok
 • Önvezető hajók
 • Katamaránok

Lépjen kapcsolatba velünk a WhatsAppon, hogy megtalálja a legmegfelelőbb hajót az Ön számára most.

Szállítás

Minden általunk kínált hajóbérlés Dél-Tenerife különböző kikötőiből indul. Hajóink a következő kikötők egyikéből indulnak:

 • Los Cristianos kikötője
 • Puerto Colon (Costa Adeje)
 • Las Galletas (Arona)
 • Los Gigantes kikötője

Ha a nyaralás alatt autót bérelt, könnyen elérheti ezeket a kikötőket. De mindenesetre számos hajónk magán transzfert is kínál az Ön dél-tenerifei szállodájából. Például olyan helyekről, mint

 • Los Cristianos
 • Playa de las Americas
 • Costa Adeje
 • Fañabe
 • Golf del Sur
 • Callao Salvaje
 • La Caleta
 • Playa Paraiso
 • Puerto Santiago
 • Los Gigantes
 • Costa del Silencio
 • Las Galletas
 • El Medano
 • És mások kérésre.

Nézze meg fantasztikus jachtbérlési ajánlatainkat, és találja meg az ideális hajótársaságot, hogy egy kellemes napot töltsön el a családjával a tenerifei nyaralás alatt!
Csak a legexkluzívabb Chartereket választottuk ki Tenerifén a legigényesebbek számára. MOST KIVÉTELESEN JÓ AJÁNLATOKAT kínálunk chartereinkre, hogy azok minél több ember számára megfizethetőek legyenek.

Csak görgessen lefelé az oldalon, válasszon és élvezze egy nagyon emlékezetes napot Tenerifén.

Teneriffa hajótársaságok listája

Gyorsasági hajó charterek a oldalon. Tenerife

Katamarán Charters a oldalon. Tenerife

Luxus jacht charterek a oldalon. Tenerife

Motorcsónak Charters a oldalon. Tenerife

RIB Charters a oldalon. Tenerife

Vitorlás hajó charterek a oldalon. Tenerife

Kapcsolódó cikkek:

Tenerife a tengerparti nyaralás híres üdülőhelye. A világ minden tájáról...
Szigeti túrákat keres Tenerifén? Akkor maradjon velünk! Nálunk a legfontosabb...
Tenerife a leglátogatottabb sziget az egész Kanári-szigetek közül. Ha Ön is azon...