Első közzététel: március 11, 2024 |

Jet-ski bérlés Tenerifén

Élvezze a fantasztikus jet ski utazást Tenerifén, és tegye még szórakoztatóbbá a nyaralását. Érezze, ahogy az adrenalin átjárja az ereit, miközben gyönyörködhet Tenerife gyönyörű tengerparti tájaiban. Az alábbiakban egy kis útmutatót hagyunk Önnek, amelyben mindent megtalál, amit tudnia kell ahhoz, hogy jet-skit bérelhessen Tenerifén. Élvezze a kalandot, és hagyja félre az aggodalmait.

Miért béreljen jet-skit Tenerifén

Jetski Tenerife déli részén

Nem hagyhatja ki a lehetőséget, hogy nagyszerű kalandokat éljen át a lenyűgöző jet-skivel Tenerifén. Mint mindenki tudja, ez a csodálatos sziget híres a változatos szabadidős és rekreációs lehetőségeiről mind a vízen, mind a szárazföldön. Tenerife gyönyörű, kalandra kész strandjain tökéletes környezetet biztosít a vízi sportok gyakorlásához. Emellett kivételesen meleg éghajlata is van, amely lehetővé teszi, hogy az év bármely szakában élvezhessük a napsütést és a tengert.

Weboldalunkon olyan tevékenységeket is kínálunk, mint a búvárkodás és a kajakozás az öbölben. Bármilyen információért írjon nekünk a WhatsApp és szívesen segítünk Önnek. Ha szeretne megismerni más lehetőségeket is, hogy jól érezze magát a nyaralás alatt, böngésszen weboldalunkon, és fedezze fel mindazt, amit Tenerifén tehet és élvezhet. Ezúttal a lenyűgöző jet ski túrákról fogunk mesélni Önnek Tenerifén, amelyekkel remekül fogja érezni magát.

Tippek a jet ski szafari élvezetéhez

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Mi egy olyan cég vagyunk, amely elkötelezett ügyfeleink iránt, ezért biztonságos tevékenységeket kínálunk ellenőrzött és felügyelt környezetben. Jetskink biztonságosak és könnyen vezethetők, így bárki vezetheti őket.

Nyugodtan száguldozhat a tengeren, ha maga az, aki a jet-skit vezeti. Forduljon és ugorjon nagy sebességgel, hogy fokozza a szórakozást. Meghívjuk Önt, hogy körbeautózza az öblöt, és fedezze fel azokat az elvarázsolt helyeket, amelyeket csak a vízen lehet elérni. Ne feledje, hogy egyedül vagy egy társával is felmehet, hogy megsokszorozza a szórakozást. Ha partnerrel érkezik, ez egy látványos lehetőség arra, hogy még jobban összekovácsolódjanak és együtt szórakozzanak.

Kombinálja a jet ski szórakozását Tenerifén más vízi sportokkal

Fly Fish lovaglás Tenerifén

A szórakozás fokozására vízi csomagokat kínálunk Önnek a jet skihez a Parascendinggel és a Flyfish-sel együtt. A Parascending egyfajta ejtőernyő, amelyet egy csónakhoz rögzítenek, és amely akár 15 méter magasra is repíti Önt a levegőbe. Érezze magát úgy, mintha a tenger felett repülne, és élvezze az öböl gyönyörű kilátását. A Flyfish hasonló a banánhajóhoz, de nagyobb szórakozást nyújt, mivel nagy sebességgel szárnyal a levegőben.

IDőtartam

Különböző tevékenységeket kínálunk Önnek a jet ski túrákhoz Tenerifén. Nézze meg az alábbi listában az egyes tevékenységek jellemzőit, és ha bármelyiket szeretné bérelni, írjon nekünk a WhatsAppunkra. Örömünkre szolgál, hogy a megbízható céged lehetünk a Tenerife-i tevékenységek bérléséhez.

  • Jet-síelés 20 percig, 40 percig, 1 órán át vagy 2 órán át.
  • 2,5 órás Giant’s Cliffs Safari az öböl mélyebb felfedezéséhez
  • Vízi sportok csomag 1: 40 perc jet ski és 10 perc parascending
  • Vízi sportok csomag 2: 1 óra jet ski és 10 perc parascending
  • Vízi sportok 3. csomag: 1 óra jet-skizés, 10 perc parascending és 10 perc Flyfish

Hogyan bérelhet jet-skit Tenerifén

A szöveg végén megtalálja az egyes tevékenységek részleteit a jet-ski bérléséhez Tenerifén. Élvezzen egy csodálatos napot a tengeren barátaival és családjával. A szórakozás garantált. Írjon nekünk most a WhatsAppunkra, hogy lefoglalhassa és kitűzze a következő vízi kaland időpontját.

Foglaljon a WhatsApp segítségével

Jet Ski a oldalon Tenerife

Foglaljon a WhatsApp segítségével

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: