Első közzététel: szeptember 6, 2022 |

Ajánlott tennivalók a oldalon. Tenerife
Bálnafigyelés a oldalon. Tenerife
Hajó Charters a oldalon. Tenerife
Tematikus parkok a oldalon. Tenerife
Tevékenységek Tenerifén gyerekekkel

Tenerife minden ízlés és korosztály számára kínál tevékenységeket. Ha családi kirándulást tervez, íme, itt a végleges útmutató a legjobb dolgokról, amiket gyerekekkel Tenerifén lehet csinálni.

Tevékenységek gyerekekkel Tenerifén

Az alábbiakban északtól délre mutatjuk be a különböző lehetőségeket. A természeti látnivalóktól a legjobb víziparkokig. Fedezze fel Tenerife csodáit, és kínáljon gyermekeinek egy csodálatos napot.

Delfin- és bálnafigyelés

eden catamaran tour tenerife

Ha valamit tudunk a gyerekekről, az az, hogy mindent megcsodálnak. A Los Gigantes-i sziklákhoz Tenerifén egy hajóbérléssel bálnákat és delfineket láthatnak természetes élőhelyükön.

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

A cetfélék érkezését várni és megjelenésüket ünnepelni nagyszerű szórakozás. A gyerekek ugrálnak és sikítoznak örömükben, amikor megjelenik az első delfin. Néhány különleges helyen bálnákat és más tengeri állatokat is láthatunk.

Tenerife strandjai

A gyerekek imádnak strandolni, és Tenerifén számos, különböző jellemzőkkel bíró strandunk van.

Vidd el őket játszani a homokba és sétálni. Csomagoljuk be az úszóruhájukat, hogy a hullámokban játszhassanak, és boldogok legyenek a vízben.

A Fañabé strandot, Playa Jardínt és Los Cristianost ajánljuk a nyugodt hullámok és a szolgáltatások elérhetősége miatt.

Siam Park Costa Adeje-ben

Tenerife déli részén található Európa legszórakoztatóbb vidámparkja. Mindenki számára mesés csúszdákat kínál.

Bár a parkban extrém hullámvasutak, elképesztő csúszdák és mély medencék várják a látogatókat, a gyerekeknek is vannak attrakciók. A kicsik számára biztonságos és sekély hullámvasutakat találsz.

Jungle Park

Jungle Park Tenerife (8)

Vidd el a gyerekeket a Jungle Park állatkertbe, ahol több mint 500 állattal kerülhetsz kapcsolatba.

Találhatsz szurikátákat, oroszlánokat, jaguárokat, krokodilokat és még sok mást. A Jungle Parkban olyan, mintha a dzsungel közepén lennének, hiszen természetjáró ösvényeken, vízeséseken, barlangokon és függőhidakon keresztül sétálhatnak.

Itt van egy nagyszerű sólyom- és sasbemutató, amelyet a gyerekek a legjobban fognak élvezni.

Aqualand vízi park

Ebben a vízi parkban delfinbemutatókat találnak, amelyek messziről is vonzzák a turistákat.

Az egész családnak szóló hullámvasutak mellett vannak tematikus, kifejezetten a kicsiknek szóló hullámvasutak is.

Loro Parque

Tenerife északi részén található a Loro Parque, amely mesés lehetőségekkel várja a gyerekeket, hogy az állatokkal töltsék az időt.

Több mint száz állatfaj él itt, és a park növényvilágával együtt gyönyörű és nagyon vonzó természeti környezetet alkotnak a gyerekek számára.

A papagájok a park sztárjai, de delfineket, orkákat, oroszlánokat, gorillákat, vörös pandákat és még sok mást is találsz.

Majompark

monkey park in Tenerife South

Los Cristianoshoz nagyon közel található a Monkey Park, amely számos majomnak ad otthont. Vidd el a gyerekeket, hogy szórakozzanak és játsszanak a majmokkal.

Fotózkodhatnak ezekkel az aranyos állatokkal, és gyümölcsöt is adhatnak nekik enni. A gyerekek boldogok lesznek, hogy természetes élőhelyükön és teljes szabadságban osztozhatnak ezekkel az állatokkal.

Teide kötélpálya

A drótkötélpálya lehetőséget nyújt a gyerekeknek, hogy úgy érezzék, mintha a levegőben lennének. A gyerekek úgy fogják érezni, mintha a levegőben repülnének. Vigyék el őket a park vulkanikus tájának felfedezésére. A gyerekek annyira boldogok lesznek, hogy ilyen magasra juthatnak, hogy nem fogják abbahagyni a beszélgetést róla.

Tenerife előnye, hogy egész évben kiváltságos éghajlattal rendelkezik. Tenerifén különböző gyermekekkel végezhető tevékenységeket élvezhet. Az év nagy részében napsütés és jó idő van. Jöjjön el az év bármely szakában, és mindig nyitva lesznek a parkok, a strandok pedig ragyognak a ragyogó napsütésben.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: