Prva objava: 6 septembra, 2022 |

Aktivnosti z otroki na Tenerifih

Na Tenerifih so na voljo dejavnosti za vse okuse in starosti. Če načrtujete družinsko potovanje, je tu popoln vodnik po najboljših stvareh, ki jih lahko počnete na Tenerifih z otroki.

Dejavnosti z otroki na Tenerifih

V nadaljevanju vam predstavljamo različne možnosti od severa do juga. Od naravnih znamenitosti do najboljših vodnih parkov. Odkrijte čudesa Tenerifov in svojim otrokom ponudite čudovit dan.

Opazovanje delfinov in kitov

eden catamaran tour tenerife

Če kaj vemo o otrocih, je to, da se čudijo vsemu. S čartersko vožnjo z ladjo na Tenerifih do klifov Los Gigantes si bodo lahko ogledali kite in delfine v njihovem naravnem okolju.

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Čakanje na prihod kitov in praznovanje njihovega prihoda je zelo zabavno. Otroci skačejo in kričijo od veselja, ko se pojavi prvi delfin. Na nekaterih posebnih mestih lahko vidimo kite in druge morske živali.

Plaže na Tenerifih

Otroci obožujejo plaže, na Tenerifih pa imamo veliko plaž z različnimi značilnostmi.

Z njimi se igrajte v pesku in se sprehajajte. Spakirajte jim kopalke, da se bodo lahko igrali v valovih in se veselili v vodi.

Priporočamo plaže Fañabé, Playa Jardín in Los Cristianos zaradi mirnih valov in razpoložljivih storitev.

Park Siam v Costa Adeje

Na jugu Tenerifov najdete najbolj zabaven tematski park v Evropi. V njem so čudovite vožnje za vsakogar.

Čeprav park ponuja ekstremne vožnje, neverjetne tobogane in globoke bazene, so na voljo tudi atrakcije za otroke. Našli boste varne in plitve vožnje, v katerih bodo uživali najmlajši.

Park Jungle

Jungle Park Tenerife (8)

Z otroki se odpravite v živalski vrt Jungle Park, kjer boste lahko sodelovali z več kot 500 živalmi.

Našli boste surikate, leve, jaguarje, krokodile in še več. V Jungle Parku so kot sredi džungle, saj se bodo sprehajali po naravnih poteh, slapovih, jamah in visečih mostovih.

Tu je tudi odlična predstava sokolov in orlov, v kateri bodo otroci nadvse uživali.

Vodni park Aqualand

V tem vodnem parku vas čakajo predstave delfinov, ki privabljajo turiste od daleč.

Poleg atrakcij za vso družino so na voljo tudi tematske vožnje, namenjene predvsem najmlajšim.

Loro Parque

Na severu Tenerifov se nahaja park Loro Parque s čudovitimi vsebinami za otroke, ki lahko preživljajo čas z živalmi.

V parku živi več kot sto vrst živali, ki skupaj s floro parka tvorijo čudovito in zelo privlačno naravno okolje za otroke.

Glavne zvezde parka so papige, v njem pa boste našli tudi delfine, orke, leve, gorile, rdeče pande in številne druge.

Park opic

monkey park in Tenerife South

V neposredni bližini mesta Los Cristianos se nahaja Park opic, kjer živijo številne opice. Z otroki se lahko zabavate in igrate z opicami.

S temi ljubkimi živalmi se lahko fotografirajo in jim dajo jesti sadje. Otroci bodo z veseljem delili s temi živalmi v njihovem naravnem okolju in v popolni svobodi.

Žičnica Teide

Žičnica jim ponuja priložnost, da se počutijo, kot da so v zraku. Otroci se bodo počutili, kot da letijo po zraku. Odpravite se z njimi na raziskovanje vulkanske pokrajine v parku. Vaši otroci bodo tako veseli, da so se povzpeli tako visoko, da o tem ne bodo nehali govoriti.

Prednost Tenerifov je ugodno podnebje skozi vse leto. Na Tenerifih boste lahko uživali v različnih dejavnostih, ki jih lahko izvajate z otroki. Večino leta imamo sonce in lepo vreme. Če pridete kadar koli v letu, bodo parki vedno odprti, plaže pa se bodo bleščale pod soncem.

Rezervirajte preko WhatsAppa

Čarterji čolnov na Tenerife

Opazovanje kitov na Tenerife

Priporočene stvari za početi na Tenerife

Tematski parki na Tenerife

Rezervirajte preko WhatsAppa

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: