Prva objava: 23 oktobra, 2021 | Zadnja posodobitev: 30 septembra, 2022 | Avtor: Jan Daniel

Rezervirajte preko WhatsAppa

Safariji s štirikolesniki na Tenerife

Safariji s štirikolesniki na Tenerifih

Eden najboljših načinov za odkrivanje narave in poti na Tenerifih je, da se med počitnicami odpravite na izlet s štirikolesniki na Tenerife. Vozili se boste skozi naravne gozdove, visoke gore in nepozabne pokrajine.

Vožnja s štirikolesniki na Tenerifih

Quad Safari Tenerife04.min

Tenerife ponuja edinstveno naravo in pokrajine, ki jih lahko odkrivate z vožnjo s štirikolesnikom. Izberite eno od naših možnosti za štirikolesni safari in odkrijte čudesa Tenerifov.

Če se še nikoli niste udeležili štirikolesnega safarija na Tenerifih, je to najboljši trenutek. Med počitnicami na otoku boste imeli priložnost voziti te neverjetne stroje. Vse, kar potrebujete, je veljavno vozniško dovoljenje, za vse ostalo bomo poskrbeli mi. Za vašo varnost vam bo strokovna ekipa pred začetkom pustolovščine razložila, kako motorna kolesa delujejo. Če imate kakršnakoli vprašanja, nam pišite na WhatsApp, z veseljem vam bomo pomagali izbrati in rezervirati vaše naslednje izlete.

Ne pozabite, da boste za vožnjo štirikolesnikov potrebovali vozniško dovoljenje. Tukaj je seznam izletov s štirikolesniki na Tenerifih, ki so na voljo na naši spletni strani:

Na tem seznamu: Off Road Quad Safari

To je zanimiva pustolovščina, s katero boste spoznali poti na Tenerifih. Ta tura vključuje prevoz od Los Gigantesa do Santiaga del Teide. Ob prihodu na postajo za štirikolesnike boste prejeli vse informacije, ki jih potrebujete za uporabo štirikolesnikov. Zabava se začne z vožnjo po gozdnih poteh Arenas Negras, to bo neverjetno doživetje, polno čustev. To možnost vam priporočamo, če ste navdušeni nad naravo in pustolovskimi športi.

Quad Safari Tenerife” vas popelje na ogled južnega dela Tenerifov

Quad Safari Tenerife je podjetje z bogatimi izkušnjami na tem področju. Z njimi lahko uživate v varnih in zabavnih pustolovščinah s štirikolesniki. Strokovni vodniki vam bodo svetovali in vas ves čas spremljali zaradi vaše varnosti. Skrbeti morate le za zabavo in uživanje v čudovitih razgledih. Prva možnost, ki jo ponuja to podjetje, vključuje ogled krajev Playa de las Américas, Arona, la Escalona in Villaflor s pripadajočim postankom za počitek in fotografiranje. Drugi izlet vključuje Playa de las Américas, Arono, vas Villaflor in Cañadas del Teide. Če se želite udeležiti katere koli od teh možnosti, morate biti starejši od 18 let in predložiti vozniško dovoljenje.

Vožnja s štirikolesniki po Masci in gozdovih

Tenerife Quad Bike Safari to Tenerife Forest and Masca (1)

To je izlet s štirikolesniki, s katerimi boste lahko raziskovali čudovite pokrajine obale. Med tem safarijem boste lahko uživali v čudovitih razgledih na obalo, njeno vegetacijo in vulkansko geografijo. Izlet vključuje kosilo v kanarski restavraciji. To je odličen izlet za tiste, ki si želijo vdihniti svež zrak, da bi telesu dodali kisik.

Zabava s štirikolesniki in adrenalin

Ponujamo tudi izlet s štirikolesniki za vse starosti z različnimi progami z različnimi zahtevami, ki so odvisne od spretnosti voznikov. Ni vam treba skrbeti za tehnične vidike, saj izkušnje niso potrebne.

Naši štirikolesniki so zelo varni in pripravljeni na zahteve terena. Poleg tega vas bo ekipa strokovnjakov, ki upravlja štirikolesnike, ves čas usmerjala, da boste uživali v zabavni in zadovoljni vožnji.

Izlet z buggyji na Tenerifih in terenskimi džipi

jeep safari tenerife

Izlet s štirikolesniki na Tenerifih vam bo omogočil aktivno uživanje na Tenerifih, vendar imamo za to tudi druge možnosti. Izkoristili bomo priložnost in vam predstavili druge načine za raziskovanje poti na Tenerifih.

Poleg najema štirikolesnikov na Tenerifih na naši spletni strani ponujamo tudi izlete z buggyji in džipi. V naslednjem seznamu vam predstavljamo razpoložljive možnosti in prednosti, ki jih ponujajo.

Safari z buggyji na Teide in obali Tenerifa

Top Buggy Safari Tenerife (1)

Na tej pustolovščini se boste vozili po poteh narodnega parka Teide. Na poti si boste lahko ogledali fantastične pokrajine in posebno orografijo, ki je posledica vulkanskega delovanja. Ne pozabite na fotoaparat, da boste lahko posneli čudovite slike.

Prva možnost, ki jo lahko izberete, je poldrugo uro hoje od Las Americas do La Calete. Na tej pustolovščini boste lahko posneli čudovite slike obale Tenerifov. Naslednja možnost je obsežnejša, saj vas bo popeljala na več kot 4-urno avanturo do klifov Los Gigantes. Pot vas bo vodila tudi skozi narodni park Teide in vasico Villaflor, kjer boste lahko uživali v okusnem kosilu, nato pa se boste vrnili v Las Americas. Tretja možnost vključuje obisk vasi Villaflor in nato vrnitev v Las Americas prek južne obale Tenerifov.

Safari z buggyji na Tenerifih in na kmetiji

Najem buggyjev na Tenerifih vam bo omogočil drugačno pustolovščino. Imamo Buggy Safari, celovito dejavnost, ki vam bo poleg tega, da vas bo popeljala po najbolj privlačnih poteh otoka, omogočila, da občutimo Tenerife z vsemi čutili. Po ogledu bo sledil postanek za počitek, spoznavanje živali na kmetiji ter okušanje znamenitega sira in vin na Tenerifih.

Izlet z džipom za odkrivanje Tenerifov

jeep safari tenerife

Ta vrsta izleta vključuje vožnjo po cesti in vožnjo po brezpotju. Najbolj vznemirljivo pri džipih je, da nam omogočajo potovanje po zahtevnem terenu. Zabavo dajejo izzivi premagovanja vsake ovire na cesti in premikanje po poteh, dokler jih ne osvojimo. Vabimo vas, da ta izlet delite s prijatelji in skupaj doživite to pustolovščino, polno narave in adrenalina. Ne pozabite, da morate biti starejši od 18 let in predložiti vozniško dovoljenje. V džipih lahko sedijo 4 osebe.

Pomoč in prevoz

Večina naših safarijev s štirikolesniki ponuja brezplačno storitev prevzema in odvoza, odvisno od kraja bivanja.

Naši Quad Safari ponujajo storitev prevzema in odvoza na naslednjih območjih na jugu Tenerifov:

  • Los Cristianos
  • Playa de las Americas
  • Obala Adeje
  • Rajska plaža
  • La Caleta
  • Los Gigantes
  • Puerto Santiago
  • Costa del Silencio
  • El Médano
  • Druga območja na zahtevo

Kot lahko vidite, vas bodo naši štirikolesniki na Tenerifih pobrali na najpomembnejših območjih na jugu Tenerifov. Izkoristite svoje bivanje na otoku za drugačno in zelo zabavno dejavnost. Delite jo s prijatelji in se odlično zabavajte. Če želite rezervirati dejavnost, se obrnite na nas prek aplikacije WhatsApp ali pa še naprej preverjajte spodnji seznam za več podrobnosti o safarijih, ki so na voljo. Svojim strankam radi pomagamo izbrati najboljše dejavnosti za njihove počitnice na Tenerifih.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Rezervirajte preko WhatsAppa

Povezani članki:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0