Ensimmäinen julkaisu: 15 syyskuun, 2021 | Viimeksi päivitetty: 30 syyskuun, 2022 | Kirjoittaja: Jan Daniel

Mönkijä Safarit Teneriffalla

Yksi parhaista tavoista tutustua Teneriffan luontoon ja polkuihin on lähteä mönkijäpyöräilyretkelle Teneriffalla lomasi aikana. Ajat luonnonmetsien, korkeiden vuorten ja ikimuistoisten maisemien halki.

Mönkijäpyöräily Teneriffalla

Quad Safari Tenerife04.min

Teneriffa tarjoaa ainutlaatuista luontoa ja maisemia, joihin voit tutustua mönkijällä ajamalla. Valitse vain Quad-safarivaihtoehtomme ja tutustu Teneriffan ihmeisiin.

Jos et ole vielä koskaan tehnyt Teneriffalla Quad-safaria, nyt on paras hetki. Lomasi aikana saarella sinulla on mahdollisuus ajaa näitä upeita koneita. Tarvitset vain voimassa olevan ajokortin, me huolehdimme muusta. Turvallisuutesi vuoksi ammattitaitoinen tiimi selittää sinulle, miten moottoripyörät toimivat, ennen kuin aloitat seikkailusi. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita meille WhatsAppiin, autamme mielellämme sinua valitsemaan ja varaamaan seuraavat retkesi.

Muista, että tarvitset ajokortin Quadien ajamiseen. Tässä on luettelo Teneriffan mönkijäretkistä, jotka ovat saatavilla verkkosivuillamme:

Off Road Quad Safari

Tämä on kiehtova seikkailu, jossa pääset tutustumaan Teneriffan polkuihin. Tämä retki sisältää kuljetuksen Los Gigantesista Santiago del Teideen. Saapuessasi mönkijäasemalle saat kaikki tarvittavat tiedot mönkijöiden käyttöön. Hauskuus alkaa retkellä Arenas Negrasin metsäpolkujen läpi, siitä tulee uskomaton kokemus täynnä tunteita. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa, jos olet innostunut luonnosta ja seikkailu-urheilusta.

Quad Safari Tenerife” vie sinut kierrokselle Teneriffan eteläosaan.

Quad Safari Tenerife on yritys, jolla on paljon kokemusta alalta. Heidän kanssaan voit nauttia turvallisista ja hauskoista mönkijäseikkailuista. Asiantuntevat oppaat neuvovat sinua ja ovat koko ajan mukana turvallisuutesi vuoksi. Sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin hauskanpidosta ja kauniista maisemista nauttimisesta. Ensimmäinen tämän yrityksen tarjoama vaihtoehto sisältää kierroksen Playa de las Américasissa, Aronassa, la Escalonassa ja Villaflorissa, ja siihen kuuluu pysähdys lepoa ja valokuvien ottamista varten. Toinen kierros sisältää Playa de las Américasin, Aronan, Villaflorin kylän ja Cañadas del Teiden. Voit osallistua mihin tahansa näistä vaihtoehdoista, jos olet yli 18-vuotias ja esität ajokorttisi.

Mönkijäpyöräilyretki Mascan ja metsien halki

Tenerife Quad Bike Safari to Tenerife Forest and Masca (1)

Tämä on Quadilla tehtävä retki, jonka avulla voit tutustua rannikon kauniisiin maisemiin. Tämän safarin aikana voit nauttia kauniista näkymistä rannikolle, sen kasvillisuuteen ja tulivuoriperäiseen maantieteeseen. Retkeen sisältyy lounas kanarialaisessa ravintolassa. Tämä on loistava retki niille, jotka haluavat hengittää raikasta ilmaa kehon hapettamiseksi.

Mönkijäpyöräilyn hauskuus ja adrenaliinipöhinä

Tarjolla on myös kaikenikäisille suunnattu mönkijäretki, jossa on erilaisia reittejä, joilla on erilaisia vaatimuksia kuljettajien taidoista riippuen. Sinun ei tarvitse huolehtia teknisistä seikoista, sillä kokemusta ei tarvita.

Mönkijämme ovat erittäin turvallisia ja valmistautuneet maaston vaatimuksiin. Lisäksi quadeja hallinnoiva ammattilaisryhmä opastaa sinua koko ajan, jotta sinulla on hauskaa ja iloista ajelua.

Buggy-retki Teneriffalla ja maastojeepeillä

jeep safari tenerife

Quad-retkellä Teneriffalla voit nauttia Teneriffasta aktiivisella tavalla, mutta meillä on myös muita vaihtoehtoja. Käytämme tilaisuutta hyväksenne esitellä teille muita tapoja tutustua Teneriffan polkuihin.

Teneriffan mönkijävuokrauksen lisäksi tarjoamme verkkosivuillamme myös buggy- ja jeeppiretkiä. Seuraavassa luettelossa esittelemme käytettävissä olevat vaihtoehdot ja niiden tarjoamat edut.

Buggy-safari Teidellä ja Teneriffan rannikolla

Top Buggy Safari Tenerife (1)

Tällä seikkailulla ajat Teiden kansallispuiston poluilla. Matkalla voit nähdä upeita maisemia ja erityistä orografiaa, joka on seurausta vulkaanisesta toiminnasta. Älä unohda kameraa kauniiden kuvien ottamista varten.

Ensimmäinen vaihtoehto on puolitoistatuntinen kävely Las Americasista La Caletaan. Tällä seikkailulla voit ottaa kauniita kuvia Teneriffan rannikosta. Seuraava vaihtoehto on laajempi, sillä se vie sinut Los Gigantesin kallioille yli 4 tunnin seikkailun aikana. Kuljet myös Teiden kansallispuiston ja Villaflorin kylän läpi, jossa voit nauttia herkullisen lounaan, ja palaat sitten Las Americasiin. Kolmas vaihtoehto sisältää vierailun Villafloriin ja paluun Las Americasiin Teneriffan etelärannikon kautta.

Buggy-safari Teneriffalla ja maatila

Buggyn vuokraus Teneriffalla tarjoaa sinulle erilaista seikkailua. Meillä on Buggy Safari, täydellinen aktiviteetti, joka sen lisäksi, että se vie sinut saaren houkuttelevimpien polkujen läpi, antaa sinulle mahdollisuuden tuntea Teneriffan kaikilla aisteillasi. Kierroksen jälkeen pysähdytään lepäämään, tapaamaan maatilan eläimiä ja maistelemaan Teneriffan kuuluisia juustoja ja viinejä.

Jeeppikierros Teneriffaan tutustumiseen

jeep safari tenerife

Tämä retkityyppi sisältää maantie- ja maastomatkan. Jeepeissä jännittävintä on se, että niillä voi matkustaa vaikeassa maastossa. Hauskuutta antavat haasteet, jotka liittyvät jokaisen tiellä olevan esteen voittamiseen ja poluilla liikkumiseen, kunnes voitat ne. Kutsumme sinut jakamaan tämän retken ystäviesi kanssa ja elämään yhdessä tämän seikkailun, joka on täynnä luontoa ja adrenaliinia. Muista, että sinun on oltava yli 18-vuotias ja esitettävä ajokorttisi. Jeepeihin mahtuu 4 henkilöä.

Apu ja kuljetus

Useimmat Quad-safarimme tarjoavat ilmaisen nouto- ja palautuspalvelun majoituspaikasta riippuen.

Quad-safarimme tarjoavat nouto- ja jättöpalvelun seuraavilla Teneriffan eteläosan alueilla:

  • Los Cristianos
  • Playa de las Americas
  • Adejen rannikko
  • Paradise Beach
  • La Caleta
  • Los Gigantes
  • Puerto Santiago
  • Costa del Silencio
  • El Médano
  • Muut alueet pyynnöstä

Kuten näet, Teneriffan mönkijäsafarimme tarjoavat sinulle noutopalvelun Teneriffan eteläosan tärkeimmillä alueilla. Hyödynnä saarella oleskeluasi erilaiseen ja erittäin hauskaan aktiviteettiin. Jaa se ystäviesi kanssa ja pidä hauskaa. Jos haluat varata aktiviteetin, ota meihin yhteyttä WhatsAppissa tai jatka alla olevasta luettelosta saadaksesi lisätietoja tarjolla olevista safareista. Autamme mielellämme asiakkaitamme valitsemaan parhaat aktiviteetit lomalleen Teneriffalla.

Varaa WhatsAppin kautta

Quad Bike Safarit ja Tenerife

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: