Tekemistä Teneriffalla

Tekemistä Teneriffalla

Teneriffa on koko Kanariansaarten suosituin saari. Jos olet yksi niistä onnekkaista vierailijoista, jotka tulevat nauttimaan lomasta Teneriffan saarelle, olet luultavasti jo kysynyt itseltäsi asioita kuten: Mitä aiot tehdä tai mitä asioita Teneriffalla on mahdollista ja kannattaa tehdä.

Vastauksen löytäminen yksinkertaisella tavalla ei ole helppoa, sillä jokainen on hieman erilainen omissa mieltymyksissään. Avain loistavaan lomaan ei ole raha vaan aika, jonka käytät loman suunnitteluun perheen tai ystävien kanssa.

Hyvä uutinen sinulle on, että Bananapalmbay.com-sivustolla teemme siitä helppoa. Tarjoamme yli 49 erilaista retkeä ja tekemistä Teneriffalla. Jokainen retki/aktiviteetti on tiimimme käsin valitsema.

Täältä löydät listan kaikista asioista, joita tarjoamme Teneriffalla. Valitse vain oikea retki tai aktiviteetti ja ota kaikki irti lomastasi Teneriffalla!
Jos haluat tehdä varauspyynnön, täytä varauspyyntölomake, joka on retken kuvaussivun alareunassa, tai ota meihin yhteyttä WhatsAppin kautta.

Teneriffalla on pari asiaa, joita ei kannata jättää väliin. Yksi niistä on Espanjan korkein vuori ja tulivuori. Majesteettisella Teide-vuorella ja Teiden kansallispuistolla, joka on Unescon maailmanperintökohde, voit vierailla yhdellä bussimatkoistamme. Tarjoamme kaksi erilaista retkeä Teide-vuorelle: puolipäiväinen retki Teide-vuorelle, jossa on aikaa käydä huipulla köysiradalla.

Toinen vaihtoehto on kokopäiväretki Teide – Masca – Icod – Garachico, joka mahdollistaa myös vierailun Teneriffan muihin tärkeisiin osiin, kuten syrjäiseen viehättävään Mascan kylään, joka tarjoaa sinulle muun muassa yhden Teneriffan upeimmista vuoristonäkymistä. Tällä retkellä vierailet myös Icod de los Vinosissa, jossa on tuhatvuotinen lohikäärmepuu, ja Garachicon vanhassa kauppasatamassa, joka on tuhoutunut tulivuorenpurkauksessa.

Tutustu Teneriffan kahteen pääkaupunkiin, vanhaan San Cristobal de La Lagunaan ja nykyiseen Santa Cruz de Tenerifeen.
Näet esimerkkejä kanarialaisesta arkkitehtuurista ja tunnet aidon tunnelman.

Vaikka se ei olekaan suoraan Teneriffalla tehtävissä, voit silti tehdä sen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vierailla La Gomeran saarella, jossa Kristoffer Kolumbus on käynyt. Kyllä, se joka löysi Amerikan. Sen kuuluisan vierailijan lisäksi saari on kuuluisa myös Garajonayn kansallispuistosta (toinen esimerkki laurisilva-metsästä) ja jopa paikallisesta vihellyskielestä, jota paikalliset mielellään esittelevät sinulle illallisen aikana tyypillisessä kanarialaisessa ravintolassa.

Jos etsit jotain todella aktiivista ja dynaamista, sinun kannattaa varmasti kokeilla 1, 2 tai 3 tunnin vesiskootteriajelua. Saat paljon hauskaa ja virkistystä.

Vesiskootterihiihdon lisäksi meillä on monia muita virkistäviä ja haastavia Teneriffan vesiurheilulajeja.

Nauti Teneriffan eteläosan näkymistä lintuperspektiivistä ja unohtumattomasta lentämisen tunteesta. Tämän aktiviteetin teet tandemina ammattitaitoisen varjoliidonopettajan kanssa, joten älä huoli, jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta.

Teneriffan vedenalainen osa on myös tutustumisen arvoinen. Jos sinulla on aiempaa kokemusta, tutustu paketteihimme ja löydä parhaat sukelluskohteet. Tai jos et ole koskaan aiemmin kokeillut sukeltamista, meillä on erityinen try dive -aktiviteetti, jotta voit saada ensimmäisen sukelluskokemuksesi Teneriffalla. Ja tietysti voit suorittaa sertifioidun PADI-kurssin.

Toinen erittäin suositeltava aktiviteetti on valaiden ja delfiinien tarkkailu 2, 3 tai 4,5 tunnin Teneriffan veneretkillä Costa Adejesta. Veneen tyyppi ja kesto riippuvat valinnastasi. Tiedoksi vain, että jos valitset 4,5 minuutin retken, voit myös vierailla upeilla Los Gigantes -kallioilla, jotka ovat jättimäisiä, jopa 600-800 metrin korkeuteen kasvavia muodostelmia suoraan merestä.

Jos haluat viettää todella erityisen ikimuistoisen ajan lomallasi Teneriffalla? Tai sinulla on erityinen tilaisuus juhlia, kuten kosinta tai syntymäpäiväjuhlat? Silloin on parasta vuokrata vene kapteenin kanssa ja tehdä rahtaus. Voit valita veneen tyypin ja keston.

 

Kalastuskilpailut ja Tenerife

Kalastusmatkat ja Tenerife

Quad Bike Safarit ja Tenerife

Saarikierrokset ja Tenerife

Sukellus ja Tenerife

Suositeltavaa tekemistä ja Tenerife

Temaattiset puistot ja Tenerife

Trekkaaminen ja Tenerife

Valaan katselu ja Tenerife

Veneen rahtaukset ja Tenerife

Veneretket ja Tenerife

Vesiskootteri ja Tenerife

Vesiurheilu ja Tenerife

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Tältä sivulta löydät suositelluimmat ja parhaat asiat, joita voit tehdä Puerto...
Tutustu parhaimpiin asioihin, joita voit tehdä Puerto de la Cruzissa tai Puerto de la...
Puerto Colon on luultavasti Teneriffan eteläosan tärkein satama. Sieltä lähtee suurin...
Tältä sivulta löydät kohteen Playa San Juan suositeltavimmat ja parhaat aktiviteetit....
Playa de las Americas (tai yksinkertaisesti Las Americas) on Teneriffan eteläosassa...
Los Gigantes sijaitsee Teneriffan luoteisosassa. Tarjoamme sinulle paljon aktiviteetteja...
Los Cristianos on ihastuttava pikkukaupunki Teneriffan eteläosassa aivan kuuluisan Playa...
Tältä sivulta löydät kohteen Las Galletas suositeltavimmat ja parhaat nähtävyydet....
Tältä sivulta löydät suositelluimmat ja parhaat asiat, joita voit tehdä kohteessa La...
Tältä sivulta löydät kohteen Golf del Sur suositeltavimmat ja parhaat nähtävyydet....