La Gomera Trekking - 1035

La Gomera Trekking

🏷️ Hinnat

96,00€

per aikuinen

48,00€

(0 -11 vuotta)

🗺️ Matkasuunnitelma

Jos olet valinnut Teneriffan lomakohteeksi, olet luultavasti kuullut naapurisaaresta – La Gomerasta, joka kuuluu myös Kanariansaariin.
Täällä tarjoamme sinulle aktiivisimman ja haastavimman tavan tutustua tähän kauniiseen saareen, joka on kuuluisa luonnostaan ja historiastaan – tehdä vaellusretki.

Retki alkaa aikaisin aamulla. Otamme Los Cristianosin satamasta lähtevän lautan. Saavuttuamme San Sebastián de la Gomeran pääkaupunkiin otamme bussin, joka vie meidät ylös vuorille.
Vaelluksemme alkaa Garajonayn kansallispuistosta, jonka Unesco on julistanut maailmanperintökohteeksi. Puisto on kuuluisa uskomattomasta subtrooppisesta laurisilva-metsästään. Miljoonia vuosia sitten tällainen metsä peitti lähes koko Etelä-Euroopan.
Sinulla on loistava tilaisuus tutustua tähän ainutlaatuiseen luonnon aarteeseen.

Koko vaelluksen ajan mukana on ammattitaitoinen opas, joka kertoo sinulle La Gomerasta, sen ihmisistä, historiasta, kasvistosta ja eläimistöstä. Vaellamme metsäpolkuja pitkin ja saavumme kanarialaiseen maaseutukylään, jossa pidämme tauon maistellaksemme tyypillisiä kanarialaisia erikoisuuksia.

Tauon jälkeen otamme bussin ja teemme retken ympäri saarta tutustuaksemme hieman enemmän, ja iltapäivällä palaamme pääkaupunkiin, josta lähdemme lautalla takaisin Teneriffalle.

Huomioithan, että passisi on otettava mukaan lauttaan pääsyä varten. Lauttamaksu sisältyy jo retken hintaan.

Muista myös pukeutua mukaviin karkeisiin kenkiin ja ota mukaan lämpimät vaatteet.

Vaellus kestää noin 2-3 tuntia, joten ota mukaan riittävästi juomavettä (vähintään 1,5 litraa per henkilö).
Retkemme aikana pysähdymme kanarialaisessa ravintolassa maistamaan tyypillistä ruokaa. Hinta (n. 10 euroa) ei sisälly hintaan.

SOITA NYT:

🚌 Kuljetus Saatavilla alkaen / Alkaen lähellä alkaen:

Tämä aktiviteetti on helppo toteuttaa, jos yövyt jossakin seuraavista lomakohteista:

Saat varauksen yhteydessä kaikki tarvittavat tiedot, jotta löydät tapaamispaikan / noutopaikan helposti.

SOITA NYT:

  Yhteydenotto- ja varauspyyntölomake:

  Haluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Miten varata?

  Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia

  Retken yksityiskohdat:

  Osallistujat:

  Yhteystiedot:

  Suositeltava maksutapa

  Kommentit:

  Tietojen käsittely: Tietoja ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille. Vihaan roskapostia emmekä lähetä sinulle mitään mainoksia. Tietoja säilytetään enintään 18 kuukautta. Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tietojesi tallentamisen ja käsittelyn tällä verkkosivustolla. Vastuuhenkilö: Jan Daniel. Tarkoitus: Saada vastaus varauspyyntöön ja tarjotun aktiviteetin ostoon. Voimme ottaa sinuun yhteyttä whatsappilla, sähköpostilla tai puhelimitse tätä tarkoitusta varten.

  SOITA NYT:

  Liittyvät toiminnot: