La Gomera pohodništvo - 1035

La Gomera pohodništvo

🏷️ Cene

96,00€

na odraslo osebo

48,00€

(0-11 let)

🗺️ Itinerarij

Če ste za kraj svojih počitnic izbrali Tenerife, ste verjetno že slišali za sosednji otok La Gomera, ki prav tako pripada Kanarskim otokom.
Tukaj vam ponujamo najbolj aktiven in zahteven način odkrivanja tega čudovitega otoka, ki slovi po svoji naravi in zgodovini – pohodniški izlet.

Izlet se bo začel zgodaj zjutraj. Iz pristanišča Los Cristianos se bomo odpeljali s trajektom. Ko bomo prispeli v glavno mesto San Sebastián de la Gomera, se bomo z avtobusom odpeljali v gore.
Naš pohod se bo začel v narodnem parku Garajonay, ki ga je Unesco razglasil za svetovno dediščino. Park je znan po neverjetnem subtropskem gozdu laurisilva. Pred milijoni let je ta vrsta gozda pokrivala skoraj vso južno Evropo.
Imeli boste odlično priložnost, da raziščete ta edinstveni zaklad narave.

Med pohodom vas bo ves čas spremljal strokovni vodnik, ki vam bo pripovedoval o La Gomeri, njenih prebivalcih, zgodovini, rastlinstvu in živalstvu. Na pohodu po gozdnih poteh bomo prispeli do podeželske kanarske vasice, kjer bomo naredili odmor in poskusili tipične kanarske specialitete.

Po odmoru se bomo z avtobusom odpeljali na izlet po otoku, da bi odkrili še nekaj več, popoldne pa se bomo vrnili v glavno mesto in se s trajektom odpeljali nazaj na Tenerife.

Upoštevajte, da morate za vstop na trajekt s seboj vzeti potni list. Stroški trajekta so že vključeni v ceno izleta.

Poskrbite tudi, da boste obuti v udobne robustne čevlje in s seboj vzeli topla oblačila.

Za pohod bomo potrebovali približno 2-3 ure, zato s seboj vzemite dovolj pitne vode (vsaj 1,5 litra na osebo).
Med izletom se bomo ustavili v kanarski restavraciji, kjer bomo poskusili tipično kanarsko hrano. Cena (približno 10 EUR) ni vključena.

POKLIČI ZDAJ:

🚌 Prevoz na voljo od / Začetek v bližini od:

To dejavnost boste zlahka izvedli, če boste bivali v enem od naslednjih letovišč:

Po opravljeni rezervaciji boste prejeli vse potrebne podatke, da boste zlahka našli kraj srečanja/prevzema.

POKLIČI ZDAJ:

  Obrazec za stik in zahtevo za rezervacijo:

  Želite izvedeti več o postopku rezervacije? Oglejte si: Kako rezervirati?

  Polja z * so obvezna

  Podrobnosti o izletu:

  Participants:

  Kontaktni podatki:

  Prednostni način plačila

  Komentarji:

  Obdelava podatkov: Podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam. Sovražimo neželeno pošto in vam ne bomo pošiljali nobenih oglasov. Podatki bodo shranjeni največ 18 mesecev. Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tem spletnem mestu. Odgovorna oseba: Jan Daniel. Namen: Pridobivanje odgovorov o zahtevku za rezervacijo in nakupu ponujene dejavnosti. V ta namen vas lahko kontaktiramo prek aplikacije whatsapp, e-pošte ali telefona.

  Sorodne dejavnosti: