Tenerife Treking kanjon Masca - 1038
Tenerife Treking kanjon Masca - 1039
Tenerife Treking kanjon Masca - 1040
Tenerife Treking kanjon Masca - 1041
Tenerife Treking kanjon Masca - 1042
Tenerife Treking kanjon Masca - 1043
Tenerife Treking kanjon Masca - 1044
Tenerife Treking kanjon Masca - 1045
Tenerife Treking kanjon Masca - 1046
Tenerife Treking kanjon Masca - 1047
Tenerife Treking kanjon Masca - 1048

Tenerife Treking kanjon Masca

🏷️ Cene

na odraslo osebo

(0 - 11 let)

🗺️ Itinerarij

POMEMBNO: KANJON MASCA JE TRENUTNO ZAPRT

Dolina Masca je verjetno eden najbolj priljubljenih krajev za pohodništvo na Tenerifih. Če imate radi naravo in počitnice raje preživljate aktivno, si oglejte ta izlet.

Naš treking se bo začel v vasi Masca – majhnem pristnem kraju, ki se nahaja v gorah. Ta podeželska vas je ohranila tipično kanarsko vzdušje, ki ga v turističnih območjih ne boste našli.

Na pohodu se bomo spustili v sotesko po naravnih poteh in mimo starih in opuščenih obdelovalnih teras. Nato bomo pohod nadaljevali na skalnatih predelih skozi izsušeno rečno strugo in uživali v impresivni pokrajini tega neverjetnega kraja. Naš strokovni vodnik vam bo povedal veliko zanimivosti o tem območju ter njegovi flori in favni.

Pot bomo zaključili v lepem zalivu Masca. Tam se boste po našem pustolovskem pohodu lahko kopali in osvežili v kristalno čisti vodi. Ko se bomo malo ohladili in končali kopanje, nas bo pobrala ladja in pripeljala v pristanišče Los Gigantes. Na poti si boste lahko ogledali čudovite skale Los Gigantes.

Upoštevajte, da je za ta pohodniški izlet potrebnih nekaj pohodniških izkušenj, saj se bomo spuščali po razrahljanih tleh in hodili po ozkih in vzpenjajočih se poteh. Če imate težave z vrtoglavico ali koleni, vam tega izleta ne priporočamo.

S seboj ne pozabite vzeti osebne izkaznice, kopalk in dovolj pitne vode (vsaj 1,5 litra na osebo). Prepričajte se, da nosite udobne robustne čevlje ter zaščito pred soncem in vetrom.

POKLIČI ZDAJ:

🚌 Prevoz na voljo od / Začetek v bližini od:

To dejavnost boste zlahka izvedli, če boste bivali v enem od naslednjih letovišč:

Po opravljeni rezervaciji boste prejeli vse potrebne podatke, da boste zlahka našli kraj srečanja/prevzema.

POKLIČI ZDAJ:

  Obrazec za stik in zahtevo za rezervacijo:

  Želite izvedeti več o postopku rezervacije? Oglejte si: Kako rezervirati?

  Polja z * so obvezna

  Podrobnosti o izletu:

  Participants:

  Kontaktni podatki:

  Prednostni način plačila

  Komentarji:

  Obdelava podatkov: Podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam. Sovražimo neželeno pošto in vam ne bomo pošiljali nobenih oglasov. Podatki bodo shranjeni največ 18 mesecev. Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tem spletnem mestu. Odgovorna oseba: Jan Daniel. Namen: Pridobivanje odgovorov o zahtevku za rezervacijo in nakupu ponujene dejavnosti. V ta namen vas lahko kontaktiramo prek aplikacije whatsapp, e-pošte ali telefona.

  Sorodne dejavnosti: