Teneriffa Trekking Masca Canyon - 1038
Teneriffa Trekking Masca Canyon - 1039
Teneriffa Trekking Masca Canyon - 1040
Teneriffa Trekking Masca Canyon - 1041
Teneriffa Trekking Masca Canyon - 1042
Teneriffa Trekking Masca Canyon - 1043
Teneriffa Trekking Masca Canyon - 1044
Teneriffa Trekking Masca Canyon - 1045
Teneriffa Trekking Masca Canyon - 1046
Teneriffa Trekking Masca Canyon - 1047
Teneriffa Trekking Masca Canyon - 1048

Teneriffa Trekking Masca Canyon

🏷️ Priser

per vuxen

(0 - 11 år)

🗺️ Resväg

VIKTIGT: MASCA CANYON ÄR STÄNGD FÖR TILLFÄLLET

Masca-dalen är förmodligen en av de mest populära platserna för vandring på Teneriffa. Om du gillar naturen och föredrar att tillbringa din semester på ett aktivt sätt ska du kolla in den här utflykten.

Vår vandring börjar i byn Masca – den lilla autentiska orten som ligger i bergen. Denna lantliga by har bevarat den typiska kanariska atmosfären, som du inte hittar i de turistiska områdena.

Vi vandrar ner i ravinen på naturliga stigar och passerar gamla och övergivna odlingsterrasser. Därefter fortsätter vi vår vandring på klippor genom den torkade flodbädden och njuter av de imponerande landskapen på denna otroliga plats. Vår professionella guide kommer att berätta mycket intressant om området och dess flora och fauna.

Rutten kommer att avslutas vid den vackra Masca Bay. Där kan du bada och fräscha upp dig i det kristallklara vattnet efter vår äventyrliga vandring. När vi har chillat lite och simmat färdigt kommer båten att hämta oss och föra oss till hamnen i Los Gigantes. På vägen kan du också betrakta de härliga Los Gigantes-klipporna.

Observera att den här vandringsutflykten kräver viss vandringserfarenhet eftersom vi kommer att gå nedåt genom den lösa marken och ta smala och klättrande stigar. Om du lider av svindel eller knäproblem rekommenderas inte denna utflykt för dig.

Kom ihåg att ta med ID-kort, badkläder och tillräckligt med dricksvatten (minst 1,5 liter per person). Se till att du har bekväma, robusta skor och sol- och vindskydd.

🚌 Transport tillgänglig från / startar nära från:

Denna aktivitet är lätt att förstå om du bor på någon av följande semesterorter:

Vid bokningen får du alla nödvändiga detaljer för att enkelt hitta mötesplatsen / upphämtningsplatsen.

  Formulär för kontakt och bokningsförfrågan:

  Vill du veta mer om bokningsprocessen? Kolla in: Hur bokar man?

  Fält med * är obligatoriska

  Detaljer om utflykten:

  Deltagare:

  Kontaktinformation:

  Föredragen betalningsmetod

  Kommentarer:

  Behandling av data: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras eller säljas till tredje part. Vi hatar skräppost och kommer inte att skicka reklam till dig. Uppgifterna lagras i högst 18 månader. Genom att använda detta formulär godkänner du att dina uppgifter lagras och behandlas av denna webbplats. Ansvarig person: Ansvarig: Jan Daniel. Syfte: Få svar på bokningsförfrågan och köp av den erbjudna aktiviteten. Vi kan komma att kontakta dig via whatsapp, e-post eller telefon i detta syfte..

  Jag accepterar villkoren, policyn för cookies,
  avbokningspolicyn och sekretesspolicyn.

  Relaterade aktiviteter: