Dagsturer i Costa Adeje

Dagsturer i Costa Adeje

Här hittar du de bästa dagsturerna och utflykterna du kan göra från Costa Adeje. Vi erbjuder ett stort och varierande urval för att se till att du hittar det bästa alternativet för din semester i Costa Adeje och får uppleva fantastiska stunder under din vistelse. Fortsätt att läsa och upptäck vilka oförglömliga utflykter och fantastiska platser som väntar på dig!

Den här platsen är förmodligen den första som kommer i åtanke när vi talar om platser som måste ses på Teneriffa. Du kan välja mellan 2 utflykter till berget Teide från Costa Adeje.

Med halvdagsutflykten till Teide kan du också ha möjlighet att åka upp till toppen med linbanan.

En annan möjlighet är Teide-Masca heldagsutflykt. Denna bussutflykt ger dig också möjlighet att besöka andra fantastiska platser, till exempel Icod de los Vinos, Garachico och byn Masca.

En annan monumental plats du kan besöka från Costa Adeje är Los Gigantes-klipporna. För att uppskatta deras storlek rekommenderar vi att du gör en båttur, som tar ungefär en halv dag (4,5 timmar). Båten avgår från Puerto Colon, som ligger i Costa Adeje.

Om du vill känna lite av den kulturella sidan av Teneriffa kan du göra en dagsutflykt till två viktiga kulturella och historiska centra: La Laguna och Santa Cruz de Tenerife, där du kan se kanarisk arkitektur och lära dig lite om Teneriffas historia.

Från Costa Adeje är det också möjligt att göra en dagsutflykt till en annan Kanarieö – La Gomera, som du förmodligen har sett från stranden. Den här utflykten kommer att berika dig med kanarisk kultur och traditioner – du kommer att se det autentiska visselspråket.

Förutom att besöka Teneriffas mest betydelsefulla platser med våra dagsutflykter och utflykter kan du bara göra en fantastisk aktivitet, till exempel båtturer i Costa Adeje för att titta på valar och delfiner, vilket är möjligt att göra under hela året.

Eller så kan du besöka Siam Park & Loro Park om du har tillräckligt med tid.

Adrenalinälskare kommer att uppskatta vår jetski-safari eller skärmflygning.

Kom bara ihåg att vi erbjuder ett stort urval av de mest populära och bästa sakerna att göra i Costa Adeje. Många dagsturer och båtturer som vi erbjuder inkluderar också gratis hämtning från ditt hotell. Och naturligtvis även återkomsten till ditt hotell. Så om du redan har upptäckt allt i Costa Adeje och vill se lite mer av Teneriffa så rekommenderar vi verkligen att du gör en av våra ö-turer och utflykter, som också utgår från Costa Adeje.

Se nedan en fullständig lista över alla dagsturer som vi erbjuder från Costa Adeje. Det enda du behöver göra är att välja vilka dagsutflykter, utflykter och aktiviteter du vill göra och skicka oss en bokningsförfrågan.

Och sist men inte minst. Här är några fakta om Costa Adeje, som förmodligen kommer att vara intressanta och användbara för dig.

FAKTA

Costa Adeje ligger på södra Teneriffa och är känt för sina lyxiga 4 och 5-stjärniga hotell som Bahia del Duque, Jardines del Teide, Gran Tacande eller Costa Adeje Gran Hotel.

Vädret är vanligtvis varmt och soligt bortsett från några få dagar med regn på vintern, som du kan räkna med fingrarna. Så du gör rätt val, Costa Adeje är ett utmärkt semestermål för dina framtida semestrar!

Det är inte bara det fantastiska vädret som gör Costa Adeje så attraktivt för mer än en miljon semesterfirare varje år. Här hittar du allt du kan behöva för att ha det bra under din semester. Många alternativ för underhållning som karaoke, barer, shower, klubbar, restauranger med mera väntar på dig.

För shoppingälskare finns det mycket att upptäcka här också: Siam Mall, Plaza del Duque, Duke Shops och många fler ställen väntar på dig.

Båtturer i Costa Adeje

Fiskeresor i Costa Adeje

Öutflykt i Costa Adeje

Rekommenderade saker att göra i Costa Adeje

Temaparker i Costa Adeje

Valskådning i Costa Adeje

Vandring i Costa Adeje

Vattensporter i Costa Adeje

Relaterade artiklar:

Valskådning i Costa Adeje på Teneriffa är förmodligen den mest populära aktiviteten...
Kommer du på semester till Teneriffa och bor i Costa Adeje? Då vill du säkert veta...
Båtturer i Costa Adeje är en av de mest populära och rekommenderade aktiviteterna i...
Välkommen till Bananapalmbay.com, i det här avsnittet hittar du 14 båtar att hyra i...
Du ska passera din semester i Costa Adeje och letar efter saker att göra? Då kom du...