Båtuthyrning i Costa Adeje Teneriffa

Båtuthyrning i Costa Adeje Teneriffa

Välkommen till Bananapalmbay.com,

i det här avsnittet hittar du 14 båtar att hyra i Costa Adeje. De flesta av de båtar som finns att hyra avgår direkt från närmaste hamn i Costa Adeje: Hamnen i Puerto Colon.

Costa Adeje är den perfekta platsen för en trevlig semester på Teneriffa. De fantastiska väderförhållandena gör det möjligt att hyra en båt i Costa Adeje vilken månad som helst på året.

Rent a boat in Costa Adeje to watch whales and dolphins

Vi erbjuder ett stort antal olika alternativ. Från små självkörande båtar till stora lyxjakter. Från alternativ för par, grupper på 4-5 personer till båtar som kan ta emot stora grupper på 24-200 passagerare.

Bara en snabb sammanfattning av vilken typ av båtar och tjänster du kan hyra hos oss i Costa Adeje:

 • Självkörande båtar
 • Segelbåtar
 • Båtar utan körkort
 • Katamaran
 • Lyxbåtar
 • Motorbåtar
 • Snabbbåtar
 • Båtar med eller utan kapten
 • Partybåtar
 • Båtar för möhippor och svensexor
 • Båtar för firande av speciella evenemang
 • Båtar för frierier

Under den privata båtuthyrningen/chartern kan du titta på valar eller delfiner, besöka Los Gigantes fantastiska klippor, simma och snorkla eller bara ligga på en av solstolarna ombord och ha en fantastisk dag ute på Atlanten.

Det som är säkert är att om du hyr en båt i Costa Adeje kan du koppla av från den dagliga stressen, koppla bort och upptäcka havets skönhet och dess natur.

Boat hire in Costa Adeje to see the Los Gigantes Cliffs

Att välja rätt båt att hyra i Costa Adeje kan vara en överväldigande uppgift. Du måste ta hänsyn till saker som pris, båttyp, kapacitet, längd, mat, dryck, tillgänglighet och många andra viktiga faktorer.

Därför kan det verkligen vara tidsbesparande att bara snabbt kontakta oss via WhatsApp, så ställer vi några frågor och skickar dig de lämpligaste alternativen att överväga.

Vi är också specialiserade på firandet av speciella evenemang som firandet av bröllopsdagar, giftermålsansökningar, Hen & Stag do Celebrations och Cooperate events.

Vad som är säkert är att du kommer att ha en fantastisk tid ombord på våra båtar. I de flesta av dem ingår också mat och dryck i priset.  Det är lätt att ta sig till avgångshamnen Puerto Colon om du bor i Costa Adeje eller någon av dess närliggande orter som Los Cristianos, Playa de las Americas eller El Duque. Men även om du bor i ett område som ligger lite längre bort har vi båtalternativ som erbjuder transporten också.

Även om du har några frågor om vår båtuthyrning i Costa Adeje är det bara att klicka på whatsapp-ikonen och kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hitta din perfekta båt!

Båtuthyrning utan båtlicens i Costa Adeje

Båtuthyrning utan skeppare i Costa Adeje

Fart båtuthyrning i Costa Adeje

Lyxbåtuthyrning i Costa Adeje

Segelbåtuthyrning i Costa Adeje

Uthyrning av katamaran i Costa Adeje

Relaterade artiklar:

Här hittar du de bästa dagsturerna och utflykterna du kan göra från Costa Adeje. Vi...
Valskådning i Costa Adeje på Teneriffa är förmodligen den mest populära aktiviteten...
Kommer du på semester till Teneriffa och bor i Costa Adeje? Då vill du säkert veta...
Båtturer i Costa Adeje är en av de mest populära och rekommenderade aktiviteterna i...
Du ska passera din semester i Costa Adeje och letar efter saker att göra? Då kom du...