Båtturer på Teneriffa

Båtturer på Teneriffa

Inte allt som Teneriffa har att erbjuda är tillgängligt med fötter. Det finns några riktigt bra skäl att ta en båttur under semestern och utforska Teneriffa med båt. Här är bara några av dem.

Att se valar och delfiner. Valskådning är en av de mest populära aktiviteterna på Teneriffa, vilket är möjligt att göra när som helst på året. Anledningen till detta är att dessa fantastiska djur lever permanent i det omgivande vattnet på Teneriffa (mestadels nära sydkusten).

Båtturerna på Teneriffa är verkligen en fantastisk möjlighet att titta på dessa fantastiska djur i sin naturliga miljö. Vi kan se till att denna upplevelse kommer att vara full av glädje för både vuxna och barn. Valar och delfiner är mycket sociala och nyfikna, så du kan se dem spela ganska nära båten. De vanligaste arterna du kan upptäcka på Teneriffa är flasknos-delfiner och pilotvalar.

 

Du kan välja mellan segelbåt, katamaran eller motorbåt. Du kan också välja båt efter kapacitet för personer ombord. Om du till exempel vill ha en mer avslappnad atmosfär kan du välja en båt med den minskade mängden personer ombord, det fantastiska alternativet är till exempel Abrazo Catamaran. Eller om du vill känna en riktig seglingsupplevelse bör du gå säkert med kapten Carlos i Octopuseye 3-timmars resa eller privat charter.

Som vi nämnde tidigare kan du också göra en valskådningsbåttur privat genom att hyra båten med kapten om du vill göra den lite mer anpassad efter dina behov och bara dela erfarenheten med din familj eller vänner.

Just nu har vi mycket konkurrenskraftiga priser. Missa inte chansen att uppleva en privat båtcharter under din semester på Teneriffa.

En annan bra anledning att ta en båttur på Teneriffa är att se de fantastiska Los Gigantes-klipporna. Denna turné är tillgänglig med en 6 till 7 timmars privat chartertur samt med en delad båttur.

För den delade resan kan du till exempel ta en Freebird-katamaran i en 4,5-timmars resa. Det är också nödvändigt att nämna att denna resa också inkluderar valskådning.

På båtturerna som varar 3 timmar eller längre kommer du att erbjudas lite mellanmål eller mat och gratis drycker. Och naturligtvis kommer det att vara möjligt att simma och snorkla vid El Puertitobukten eller Mascabukten.

Puerto Colon är den hamn där de flesta båtarna vi erbjuder seglar från.

Det ligger på södra Teneriffa nära alla välkända semesterorter: Los Cristianos, Playa de las Americas och Costa Adeje.

De flesta av våra båtturer erbjuder dig också en gratis upphämtning från ditt hotell. Om du bor på norra sidan av Teneriffa och har en bil kan du göra vilken båttur vi erbjuder.

Men om du inte har en bil under semestern kan vi fortfarande erbjuda dig en resa med Royal Delfin, som också erbjuder en upphämtning från Puerto de la Cruz.

Om du har några frågor kan du alltid kontakta oss.

Båtturer i Teneriffa

Fart Båtcharter i Teneriffa

Segelbåtcharter i Teneriffa

Relaterade artiklar:

Du ska passera din semester i Costa Adeje och letar efter saker att göra? Då kom du...
Letar du efter öturer på Teneriffa? Håll dig uppdaterad! Hos oss kan du göra de...
Teneriffa är den mest besökta ön från hela Kanarieöarna. Om du är en av de lyckliga...
Playa de las Americas (eller helt enkelt Las Americas) är orten i södra Teneriffa,...
Playa de las Americas är den perfekta platsen att bo på Teneriffa, om du vill göra...