Saker att göra i Los Cristianos

Saker att göra i Los Cristianos

Los Cristianos är en härlig liten stad som ligger på södra Teneriffa, precis bredvid den berömda Playa de Las Americas. Tillsammans med Las Americas och Costa Adeje är Los Cristianos ett av de mest populära turistmålen på Teneriffa.

Klimatet i Los Cristianos är mycket milt, soligt väder och varma temperaturer gör att man kan njuta av denna förtjusande semesterort året runt.

Om du funderar på att välja Los Cristianos för din semester vill du förmodligen veta lite mer om platsen. Om du vill upptäcka vilka saker du kan göra i Los Cristianos, hittar du här en mängd saker att göra… Men låt oss först ge dig lite allmän information om platsen. Kolla in den för att kunna planera din semester och få ut det mesta av den.

Den närmaste flygplatsen till Los Cristianos är Reina Sofia. Avståndet från flygplatsen till Los Cristianos är cirka 17 km, så det tar mindre än 30 minuter att ta sig dit med buss och cirka 15 minuter med taxi eller bil. Bussen släpper in dig vid Los Cristianos huvudhållplats, varifrån du kan gå eller ta en taxi till ditt boende.
När vi talar om boendet kan du i Los Cristianos hitta alla alternativ, från all inclusive-hotell med 5-4 stjärnor till vandrarhem eller hyreslägenheter.

Om du inte har tagit en all inclusive-semester och funderar på var du ska äta i Los Cristianos finns det ett stort antal bra restauranger som erbjuder rätter från spanska, kanariska, engelska, italienska, indiska, kinesiska och andra typer av maträtter. Det finns också många engelska och irländska barer med livemusik eller karaoke.

Och nu ska vi äntligen övergå till saker du kan göra på Teneriffa. Nedan har vi valt ut de mest populära och rekommenderade utflykterna och aktiviteterna du kan göra på Teneriffa, så ta en titt.

Som du vet handlar Teneriffa inte bara om sol, stränder och hav. Det handlar också om vacker natur, autentisk arkitektur och rik kultur. Allt detta kan du uppskatta med våra bussöturer. Det finns några få platser som du måste se, men det måste se nummer ett är naturligtvis den berömda vulkanen berget Teide. Du kan besöka den inom ramen för en halvdagstur eller en heldagstur Teide-Masca, där du får se andra imponerande platser, som den autentiska byn Masca, Garachico och Icod de Los Vinos.

Du kan också göra en dagsutflykt till grannön La Gomera. Efter att ha blivit hämtad på ditt hotell tar du en färja från Los Cristianos hamn och på mindre än en timme landar du redan på La Gomera, där du kommer att tillbringa en fantastisk dag och lära känna de hisnande naturlandskapen och kulturen, inklusive det häpnadsväckande lokala visselspråket.

Ett annat populärt tidsfördriv på Teneriffa är en båttur. Med en båttur kan du titta på valar och delfiner året runt, njuta av solen och koppla av. Vi erbjuder olika alternativ för båtturer. Du kan välja efter båttyp och resans längd. Om du väljer 4,5 timmars tur har du också möjlighet att se de imponerande Los Gigantes-klipporna!

Det finns också många olika aktiviteter som du kan göra direkt i Los Cristianos eller med gratis upphämtning från ditt hotell i Los Cristianos.
Gör ett provdyk för att utforska undervattensvärlden även om du aldrig har dykt tidigare.
Med paragliding kan du få en fascinerande panoramautsikt över Teneriffas södra kust.
Quad Safari låter dig upptäcka Teneriffas vackraste landskap på det roligaste sättet.
Fiske, jetski, parascending och andra vattensporter finns också att göra i eller från Los Cristianos.

 

Kolla in alla våra erbjudanden och gör ditt val! För att boka utflykten eller aktiviteten behöver du bara fylla i bokningsförfrågningsformuläret eller kontakta oss direkt på WhatsApp.

Och kom ihåg att Los Cristianos i sig självt också är en vacker plats som är värd att besöka.
Promenera på dess centrala gator, besök söndagsmarknaden, prova lokal mat och njut bara av den avkopplande atmosfären.

Aktivitetspaket i Los Cristianos

Båtcharter i Los Cristianos

Båtturer i Los Cristianos

Dykning i Los Cristianos

Fiskecharter i Los Cristianos

Fiskeresor i Los Cristianos

Öutflykt i Los Cristianos

Temaparker i Los Cristianos

Vandring i Los Cristianos

Vattensporter i Los Cristianos