Vattensporter i Los Cristianos

Vattensporter i Los Cristianos

Guide

Här vill vi dela med oss av den fullständiga listan över vattensporter i Los Cristianos. Stanna till slutet och upptäck varför Los Cristianos tar emot tusentals besökare varje år, som kommer förtjusta över dess stränder och olika vattenaktiviteter.

Hos oss kan du välja mellan olika alternativ för att njuta av det bästa av Los Cristianos. Vi har båtturer och olika båtar som passar kundens behov. Du kan välja en lugn katamarantur, en romantisk seglats, en lyxjakt att dela med medlemmarna eller en katamaran för delfin- och valskådning och mycket mer.

Nedan finns en lista över vattensporter och aktiviteter på Christians så att du kan göra upp planer för din nästa semester.

Jetskidor

Jetski in tenerife south

Att åka jetski är en av de mest spännande upplevelser du kan få på vattnet. Ta kontrollen och segla över vattnet och lämna alla dina bekymmer bakom dig. Tänk inte två gånger och gör en anteckning på din bucket list om denna fantastiska upplevelse som kommer att få dig att le hela dagen. Alla skotrar är i toppskick och lätta att hantera. Du kommer också att ha de bästa experterna som guidar dig så att du kan lära dig allt du behöver veta.

Parascending

Parascending in Tenerife South

Detta är en mycket rolig och fantastisk aktivitet där du svävar upp till 100 meter och njuter av utsikten över ön som om du vore en fågel. Efter åkturen kommer du att sjunka ner och röra vid vattnet med fötterna när du närmar dig båten. Det är en helt säker upplevelse som du kan dela med en annan person bredvid dig. Flytvästar tillhandahålls och båtarna styrs av experter med många års erfarenhet av vattenaktiviteter i Los Cristianos och på andra platser på Teneriffa.

Turer med kajak och kanot

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Det här är en lugn aktivitet där du kan paddla i din egen takt på det kristallklara vattnet i havet. Turerna omfattar de bästa områdena i bukten så att du kan njuta av de bästa vyerna och se de vackraste platserna i Los Gigantes. Det passar alla och du får all nödvändig utrustning för din säkerhet. Utflykten sker i små grupper med en ansvarig instruktör som fattar besluten för turen.

Dykning och snorkling

diving in tenerife south

Gör dig redo att dyka ner i Medelhavets djup och utforska alla dess skönheter. Det är en spännande upplevelse där du kan dela med havsdjuren i deras naturliga miljö. Oroa dig inte för någonting, vi tillhandahåller all utrustning och hjälp du behöver. De bästa platserna för dykning är avlägsna och måste nås med kajak eller båt, vilket gör upplevelsen ännu mer underhållande eftersom du kan njuta av klipporna, se Teide från havet och titta på fåglarna som omger platsen. Det är också vanligt att komma nära de områden där vissa valar och delfiner passerar.

Surfing

Mycket nära Los Cristianos, vid stranden Las Américas, finns det perfekta förhållanden för att sätta sig på en bräda och tämja vågorna. Vädret där är behagligt och det brukar vara bra vågor. Under sommaren kan du surfa utan våtdräkt, men på vintern sjunker temperaturen till 19 grader Celsius, så du bör bära mer skydd. När det gäller vågorna kan vissa av dem nå upp till 3 meter och på grund av stenarnas inverkan rekommenderas de för erfarna surfare. Det finns också lugnare områden för nybörjare.

Du hittar dussintals surfare som kommer varje helg och under semestern för att ha roligt och komma bort från rutinen. Vi påminner om att eftersom det är ett stenigt område möter vågorna ibland stenarna och du måste släppa dem vid rätt tidpunkt.

Båtcharter

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Sist men inte minst kunde vi inte glömma att nämna båtturerna som tar oss ut till havet för att koppla bort rutinen och koppla av med vågornas ljud. Under båtturerna kan du njuta av en lugn tur eller ha en fest för att fira en speciell date på Medelhavets vatten. Du kommer också att ha chansen att njuta av att se delfiner och valar, turerna inkluderar de platser där dessa vackra valar passerar förbi.

Vi erbjuder även motorbåtsturer för att njuta av havet och dess charm. Slappna av på båtsätena medan kaptenen delar med sig av sin kunskap om ön. Vi har också lyxjakter för små grupper, segelbåtar för en romantisk utflykt, katamaraner för att utforska Atlantens vatten och många fler alternativ. Beroende på båtens och resans egenskaper erbjuds måltider, snacks och drycker för hela familjen.

Vi hoppas att vi har löst alla dina tvivel som rör sport.

Båtuthyrning i Los Cristianos

Vattensporter i Los Cristianos

Relaterade artiklar:

Los Cristianos är en härlig liten stad som ligger på södra Teneriffa, precis bredvid...

Stränder i Los Cristianos

Det är en fantastisk stadsstrand för att sola och njuta av Teneriffas hav. På grund av...
Playa de Troya I och II är två stränder i Costa Adeje. Här hittar du allt det roliga...
Playa de las Vistas, även känd som Las Vistas-stranden, är en mycket attraktiv strand...