Vodni športi v Los Cristianos

Vodni športi v Los Cristianos

Ob tej priložnosti želimo z vami deliti celoten seznam vodnih športov v Los Cristianosu. Ostanite do konca in odkrijte, zakaj Los Cristianos vsako leto obišče na tisoče obiskovalcev, ki so navdušeni nad njegovimi plažami in različnimi vodnimi aktivnostmi.

Pri nas lahko izbirate med različnimi možnostmi in uživate v najboljšem v Los Cristianosu. Ponujamo izlete z ladjo in različne čolne, ki ustrezajo potrebam stranke. Izberete lahko mirno vožnjo s katamaranom, romantično jadranje, luksuzno jahto, ki si jo lahko delite s člani, ali katamaran za opazovanje delfinov in kitov ter še veliko več.

Spodaj je seznam vodnih športov in dejavnosti v Christianu, da boste lahko načrtovali svoje naslednje počitnice.

Vodni skuterji

Jetski in tenerife south

Vožnja z vodnim skuterjem je ena najbolj vznemirljivih izkušenj, ki jih lahko doživite na vodi. Prevzemite nadzor in jadrajte po vodi, pri čemer pustite vse skrbi za seboj. Ne razmišljajte dvakrat in si na svoj seznam zabeležite to neverjetno doživetje, ki vas bo nasmejalo ves dan. Vsi skuterji so v vrhunskem stanju in enostavni za upravljanje. Poleg tega vas bodo vodili najboljši strokovnjaki, tako da se boste lahko naučili vsega, kar morate vedeti.

Parascending

Parascending in Tenerife South

To je zelo zabavna in neverjetna dejavnost, pri kateri se boste dvignili do 100 metrov in uživali v razgledu na otok, kot da bi bili ptica. Po vožnji se boste spustili in se z nogami dotaknili vode, ko se boste približali čolnu. To je popolnoma varna izkušnja, ki jo lahko delite z drugo osebo poleg vas. Na voljo so rešilni jopiči, čolne pa nadzorujejo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami z vodnimi aktivnostmi v Los Cristianosu in drugih krajih na Tenerifih.

Izleti s kajaki in kanuji

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

To je prostočasna dejavnost, pri kateri lahko po kristalno čistih morskih vodah veslate v svojem tempu. Izleti vključujejo najboljša območja zaliva, tako da lahko uživate v najlepših razgledih in si ogledate najlepše kraje v Los Gigantesu. Izlet je primeren za vsakogar, za vašo varnost pa boste imeli na voljo vso potrebno opremo. Izlet poteka v majhnih skupinah z vodilnim inštruktorjem, ki bo sprejemal odločitve za izlet.

Potapljanje in snorklanje

diving in tenerife south

Pripravite se, da se potopite v globine Sredozemskega morja in raziščete vse njegove lepote. To je vznemirljiva izkušnja, pri kateri se lahko družite z morskimi živalmi v njihovem naravnem okolju. Ne skrbite za nič, saj vam nudimo vso potrebno opremo in pomoč. Najboljši kraji za potapljanje so oddaljeni in do njih je treba priti s kajakom ali čolnom, zato je izkušnja še bolj zabavna, saj lahko uživate v skalah, z morja opazujete Teide in opazujete ptice, ki obkrožajo ta kraj. Pogosto se lahko približate tudi območjem, kjer se sprehajajo kiti in delfini.

Surfanje

Zelo blizu Los Cristianosa, na plaži Las Américas, so odlični pogoji za sedenje na deski in obvladovanje valov. Vreme je tam prijetno in valovi so običajno dobri. Poleti lahko deskate brez neoprenske obleke, pozimi pa se temperature spustijo do 19 stopinj Celzija, zato morate nositi več zaščite. Kar zadeva valove, lahko nekateri dosežejo tudi do 3 metre, zaradi delovanja skal pa so priporočljivi za izkušene deskarje. Obstajajo tudi mirnejša območja za začetnike.

Tu boste našli na desetine deskarjev, ki se vsak konec tedna in med počitnicami pridejo zabavat in izstopit iz rutine. Opozarjamo vas, da se zaradi skalnatega območja valovi včasih srečajo s skalami, zato jih morate spustiti ob pravem času.

Čarterski čolni

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Nenazadnje nismo mogli pozabiti omeniti izletov z ladjo, ki nas popeljejo na morje, da se odklopimo od rutine in se sprostimo ob šumu valov. Med izleti z ladjo lahko uživate v mirnem potovanju ali pa priredite zabavo za praznovanje posebnega datuma v vodah Sredozemskega morja. Prav tako boste lahko uživali v opazovanju delfinov in kitov, saj izleti vključujejo kraje, kjer se ti čudoviti kiti sprehajajo.

Ponujamo tudi izlete z motornimi čolni, s katerimi lahko uživate v morju in njegovih čarih. Sprostite se na sedežih čolna, medtem ko kapitan deli svoje znanje o otoku. Na voljo imamo tudi luksuzne jahte za manjše skupine, jadrnice za romantičen izlet, katamarane za raziskovanje atlantskih voda in številne druge možnosti. Glede na značilnosti plovila in izleta so na voljo obroki, prigrizki in pijača za vso družino.

Upamo, da smo razrešili vse vaše dvome, povezane s športom.

Najem plovil na Los Cristianos

Vodni športi na Los Cristianos

Povezani članki:

Los Cristianos je čudovito mestece na jugu Tenerifov, tik ob znameniti plaži Playa de...

Plaže v Los Cristianos

Playa de Troya I in II sta dve plaži v Costa Adeje. Tu boste našli vso morsko zabavo,...
Playa de las Vistas, znana tudi kot plaža Las Vistas, je zelo privlačna plaža za...
To je odlična mestna plaža za sončenje in uživanje v morju na Tenerifih. Zaradi...