Opazovanje delfinov in kitov iz Los Cristianosa

Opazovanje delfinov in kitov iz Los Cristianosa

Guide

Opazovanje kitov in delfinov iz letališča Los Cristianos Tenerife je ena od najbolj zaželenih dejavnosti naših strank. Los Cristianos je zelo pomembno turistično območje na otoku, zato ga turisti, ki iščejo toplino in zabavo, obiskujejo vse leto.

V tem članku vam predstavljamo seznam dejavnosti, ki so na voljo za opazovanje kitov na Tenerifih in jih lahko rezervirate iz Los Cristianosa. Za to območje otoka in druga pomembna turistična središča imamo na voljo prevoze. Vse, kar morate storiti, je, da pišete na naš WhatsApp, da pojasnite dvome, ocenite razpoložljivost datumov in opravite rezervacijo.

Opazovanje delfinov in kitov iz Los Cristianos Tenerife

Ne zamudite priložnosti za ogled kitov v njihovem naravnem okolju. Naši čolni so varni za okolje in morske živali, zato vam ne bo treba skrbeti za nič.

Dolphins jumping in Tenerife SouthČolni, ki ponujajo to storitev, so zavezani zagotavljanju kakovostnih turističnih storitev ob spoštovanju morskega življenja. Uživajte v fascinantni izkušnji, ne da bi pri tem vplivali na življenje delfinov, pilotov in kitov.

S to dejavnostjo boste lahko opazovali kite in delfine, ki se veselo sprehajajo, ter občasno igrivega kita, ki križari po oceanu sem in tja. Turisti so navdušeni nad tem naravnim spektaklom, ki ga je v drugih krajih težko najti. Vabimo vas, da fotografirate, snemate videoposnetke in si jih s spoštovanjem ogledate.

Med izletom z ladjo na Tenerifih se lahko sončite, sproščate na ladji, uživate v razgledih na obalo, jih delite z družino, prijatelji in partnerjem, si ogledate veličino klifov Los Gigantes in zaliva Masca. Izkoristite priložnost za kopanje in igranje z vodnimi igračami pri izletih, ki vključujejo postanek na neki točki ob obali Tenerifov.

Seznam morskih vrst, ki jih lahko vidite na Tenerifih

Zdaj vam bomo povedali o različnih morskih vrstah, ki jih lahko vidite z ladje na južnem Tenerifu. Opozarjamo vas, da obstajajo vrste, ki to območje naseljujejo trajno, in druge, ki se pojavljajo v določenih letnih časih.

Delfini

Območja na jugozahodu Tenerifov imajo najvišjo stopnjo razmnoževanja delfinov v vsej Evropi. Ker gre za eno najbolj znanih in najštevilčnejših vrst na Tenerifih, jih lahko zlahka opazujete v zalivu.

Njihovo znanstveno ime je Tursiops truncatus. Na zgornjem delu telesa so temno sive barve, ki proti spodnjemu delu telesa prehaja v svetlejše odtenke. Pojavljajo se na kratki razdalji od obale Tenerifa in so najbolj znana vrsta delfinov na tem območju. V povprečju meri 2,6 metra, pri čemer so samice manjše od samcev. Vendar pa starejši primerki dosežejo dolžino več kot 3 metre. V določenih predelih zaliva jih je mogoče opazovati vse leto.

Pilotni kit

Njegovo znanstveno ime je Globicephala macrorinchus. Ta vrsta spada v družino delfinov in je del kategorije kitov. Gre za velikega kita, ki v dolžino lahko doseže 5 metrov in tehta do 2 toni. Pojavlja se vse leto.

Navadni delfin

Njegovo znanstveno ime je Delphinus delphis. To je najbolj priljubljena vrsta po vsem svetu, zato ste jih verjetno že videli. Če Tenerife obiščete pozimi, je zelo verjetno, da jih boste videli na njihovi selitveni poti. V dolžino dosežejo 2,5 metra in tehtajo 120 kilogramov. Ločite jih po rumeni barvi na straneh telesa.

Lažni kit ubijalec

Njegovo znanstveno ime je Pseudorca crassidens. So zelo prijazni kiti in so pravi ljubljenci množic. Zanje so značilni vitka, podolgovata oblika telesa in plavuti s komolci na koncih. So temno sive barve. Tehtajo lahko do 1 500 kilogramov in so dolgi do 6 metrov. So selivke, zato jih boste lahko videli le, če bodo vaše počitnice sovpadale s časom, ko bodo šle čez Tenerife.

Poleg teh vrst boste lahko videli tudi druge kitovce, kot so:

  • Brydeovega kita
  • črtasti delfin
  • delfina Risso
  • kitomrzličar
  • severni mali kit
  • Finski kit
  • Pigmejski spermijski kit
  • Fraserjev delfin
  • kit ubijalec
  • med drugim

Zasebni izlet za opazovanje kitov in delfinov v Los Cristianos

Na spodnjem seznamu najdete čolne, ki so na voljo za ekskluzivne izlete za opazovanje kitov in delfinov. Praznujte posebne dogodke s svojimi najdražjimi in nikomer drugim.

Najem prostornega katamarana za 11 oseb pri Kalimi

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Praznujte življenje na morju na krovu tega prostornega katamarana s 36 čevlji. Na njem boste našli veliko prostora za udobje vas in vaših gostov. Izbirate lahko med 3 in 8 urnimi križarjenji za največje uživanje.

Imeli boste priložnost opazovati kite v njihovem naravnem okolju, plavati in potapljati, obiskati impresivne pečine Los Gigantes in zaliv Masca.

3-urni čarter s hitrim čolnom White Heaven

Tenerife Speed Boat Charter, Puerto ColonPridite in uživajte z družino ali prijatelji na morju s tem čudovitim čolnom. Ta dejavnost je na voljo za 11 oseb, zato se bodo vsi počutili udobno in sproščeno. Poleg opazovanja kitov boste obiskali tudi zaliva Puertito de Adeje ali Diego Hernandez. Oprema za potapljanje, pijača in prigrizki so vključeni v ceno.

Zasebni čarter za opazovanje kitov z ladjo Galatea

Sailing Boat Charter in Tenerife GalateaS prijatelji in družino se podružite na tej čudoviti jadrnici z največ 7 potniki. Videli boste lahko kite v njihovem naravnem okolju in posneli čudovite fotografije. Po opazovanju se boste ohladili v čudovitem zalivu. Uživajte v čudovitem dnevu v oceanu v popolni ekskluzivnosti. Vključena je oprema za potapljanje, pijača in prigrizki.

Skupni izleti za opazovanje kitov in delfinov iz Los Cristianos Tenerife South
Na spodnjem seznamu so na voljo plovila za skupno opazovanje kitov in delfinov. Uživajte v morju, soncu, morskem vetru in kitovcih.

Izlet z ladjo v Los Gigantes z ladjo Freebird

catamaran tour in Tenerife with Freebird
Na tem 3-urnem izletu z ladjo lahko opazujete kite in delfine na Tenerifih, obiščete pečine Los Gigantes in se ohladite v kristalno čisti vodi zaliva.

Čoln se odpravi proti vodam med Tenerifi in La Gomero, kjer je večja verjetnost, da boste videli delfine in pilotske kite. Poleg tega boste lahko videli tudi druge vrste, ki v različnih letnih časih prečkajo to območje, na primer atlantskega pegastega delfina in kačarja.

Po opazovanju kitov se Freebird odpravi proti pečinam Los Gigantes in občuduje njihovo veličino. Nato vas ladja odpelje do čudovitega zaliva Masca, kjer se lahko kopate in igrate v pesku. Na koncu si boste privoščili okusno kosilo in se vrnili v pristanišče.

Opazovanje delfinov in kitov s katamaranom Eden iz Los Cristianosa

eden catamaran tour tenerifeUživajte v 2-urnem opazovanju kitov in delfinov na Tenerifih. Ladja odpluje iz Puerto Colon na otok La Gomera. Iščemo posebne kraje, kjer je največja verjetnost opazovanja kitov in delfinov, zato je velika verjetnost, da boste kita videli v njegovem naravnem okolju.

Za 3 ure lahko najamete tudi katamaran Eden in se ohladite v morju. Če se odločite za 3-urno dejavnost, boste imeli priložnost, da se spustite v zaliv na kopanje in ga delite s prijatelji. Ta dejavnost vključuje vodo, brezalkoholno pijačo in pivo.

Izlet z Royal Dolphin za ogled kitov in delfinov v Los Cristianosu

royal delfin tenerife los gigantes (59)Če bivate v Los Cristianosu, ne smete zamuditi priložnosti za ogled kitov in delfinov na krovu našega senzacionalnega plovila Royal Dolphin. Govorimo o velikem katamaranu izjemne velikosti in odličnih lastnosti, s katerim lahko preživite neverjeten dan na morju.

Royal Dolphin ima v tleh steklena okna, skozi katera boste lahko opazovali morske živali, ki se mirno sprehajajo pod ladjo. Poleg tega je opremljen z različnimi kamerami, ki snemajo morsko dejavnost v bližini čolna in jo nato prenašajo prek televizorjev na palubi. Kot lahko vidite, vam ta ladja ponuja drugačen in popoln način opazovanja kitov in delfinov na Tenerifih.

Izlet odpluje iz pristanišča Puerto Colón v vode med otokoma La Gomera in Tenerife, na območju z največjo prisotnostjo kitov in delfinov. Tu boste imeli srečo, da boste videli delfine in pilotske kite. Ne moremo vam zagotoviti, da boste te kite videli, obstaja pa velika možnost, da se bodo pojavili v bližini ladje. Verjetno boste videli tudi kačarja ali grobozobega delfina, vendar se ti pojavljajo le v določenih letnih časih. Dejavnost vključuje postanek v zalivu Masca za osvežitev in kosilo.

Izlet za opazovanje kitov v Los Gigantes z Maxicatom

maxicat catamaran tenerifePonujamo vam to odlično dejavnost za 3 ure opazovanja kitov iz mesta Los Cristianos na Tenerifih. Dejavnost lahko rezervirate tudi za 5 ur, da boste v doživetju uživali dlje in si ogledali še druge kraje v zalivu na jugu Tenerifov.

Maxicat je čudovit čoln, s katerim si boste lahko ogledali kite in delfine v njihovem naravnem okolju. Čoln odpluje iz pristanišča Puerto Colon in išče kite in delfine. Ko bomo enkrat na območju, bomo verjetno videli nekaj morskih živali, ki pridejo do nas, da bi nas pozdravile. Ne pozabite, da so kiti na Tenerifih navajeni na čolne in se jim ni strah približati.

Dejavnost vključuje tudi postanek v zalivu Masca za kopanje in potapljanje. Vključeno je kosilo in prevoz.

Prevoz iz različnih krajev v Los Cristianosu

Full HD - los-cristianos-beach-compressedOpozarjamo vas, da so na naši spletni strani na voljo različni čolni za različne namene. Na Tenerife lahko pridete, da bi praznovali fantovščino ali da bi na krovu čolna izpovedali svojo ljubezen. Ponujamo vam veličastne jadrnice, udobne jahte in druge čolne. Če želite preživeti nepozaben dan na morju, imamo vse, kar potrebujete.

Če želite rezervirati katero koli od teh dejavnosti opazovanja kitov iz Los Cristianosa, nam pišite na WhatsApp in rezervirajte.

Ne pozabite, da rezervacijo opravite več dni vnaprej, saj boste tako zagotovili prosta mesta za želeni datum. V čast nam je, da vam lahko služimo, in natančno vemo, kaj potrebujete, zato ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Na koncu besedila boste našli seznam dejavnosti, ki so na voljo turistom, ki bivajo v mestu Los Cristianos. Vabimo vas, da si ogledate različne dejavnosti in se prijavite, da bi izvedeli več podrobnosti. Pri vsaki dejavnosti boste našli tudi kontaktni obrazec, ki ga lahko izpolnite in stopite v stik z nami. Čakamo vas na Tenerifih, začnite načrtovati počitnice in zaupajte nam, saj imamo veliko izkušenj na tem področju in vam lahko pomagamo izbrati dejavnost, ki vam najbolj ustreza.

Čarterji čolnov na Los Cristianos

Opazovanje kitov na Los Cristianos

Povezani članki:

			Things to do in Los Cristianos - Kaj početi v Los Cristianos
Los Cristianos je majhna in očarljiva vasica na jugu Tenerifov, tik ob znameniti plaži...
			Safari with Kayak in Tenerife South (1) - Vodni športi v Los Cristianos
Ob tej priložnosti želimo z vami deliti celoten seznam vodnih športov v Los...
			Tenerife - Boat Charter - (6).min - Izleti s katamaranom v Los Cristianos
Odkrijte lepote Atlantika z našimi izleti s katamaranom v Los Cristianosu. Naša...

Plaže v Los Cristianos

			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Plaža
To je odlična mestna plaža za sončenje in uživanje v morju na Tenerifih. Zaradi...
			 - Playa de las vistas Plaža
Playa de las Vistas, znana tudi kot plaža Las Vistas, je zelo privlačna plaža za...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Plaža
Playa de Troya I in II sta dve plaži v Costa Adeje. Tu boste našli vso morsko zabavo,...