Dolfijnen en walvissen kijken vanuit Los Cristianos

Dolfijnen en walvissen kijken vanuit Los Cristianos

Guide

Walvissen en dolfijnen kijken vanuit Los Cristianos Tenerife is een van de meest gevraagde activiteiten door onze klanten. Los Cristianos is een zeer belangrijk toeristisch gebied op het eiland, dus het ontvangt het hele jaar door toeristen die op zoek zijn naar warmte en plezier.

In dit artikel presenteren wij u de lijst met beschikbare activiteiten voor walvissen kijken in Tenerife die u kunt boeken vanuit Los Cristianos. We hebben vervoer voor deze regio van het eiland en andere belangrijke toeristische centra. Alles wat je hoeft te doen is schrijven naar onze WhatsApp om twijfels te verduidelijken, de beschikbaarheid van data te evalueren en je reserveringen te maken.

Dolfijnen en walvissen kijken vanuit Los Cristianos Tenerife

Mis de kans niet om walvisachtigen in hun natuurlijke omgeving te zien. Onze boten zijn veilig voor het milieu en de zeedieren, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Dolphins jumping in Tenerife South
De boten die deze service aanbieden, zetten zich in om een hoogwaardige toeristische service te bieden met respect voor het zeeleven. Geniet van een fascinerende ervaring zonder het leven van de dolfijnen, grienden en walvissen aan te tasten.

Door deze activiteit kunt u walvissen en dolfijnen vrolijk zien flaneren en af en toe een speelse walvis heen en weer zien cruisen in de oceaan. Toeristen zijn verbaasd dit natuurspektakel te zien dat op andere plaatsen moeilijk te vinden is. Wij nodigen u uit om foto’s en video’s te maken en ze met respect te bekijken.

Tijdens de boottocht in Tenerife kunt u zonnebaden, ontspannen op de boot, genieten van het uitzicht op de kust, delen met familie, vrienden en partner, kijken naar de grootsheid van Los Gigantes Cliffs en Masca Bay. Maak van de gelegenheid gebruik om te zwemmen en met waterspeelgoed te spelen met de excursies die een stop langs de kust van Tenerife omvatten.

Lijst van zeedieren die u op Tenerife kunt zien

Nu zullen we u vertellen over de verschillende soorten die u vanaf de boot in het zuiden van Tenerife kunt zien. We herinneren u eraan dat er soorten zijn die dit gebied permanent bewonen en andere die op specifieke tijden van het jaar verschijnen.

Tuimelaar

De gebieden in het zuidwesten van Tenerife hebben het hoogste voortplantingspercentage van tuimelaars in heel Europa. Als een van de bekendste en meest voorkomende soorten op Tenerife kunt u ze gemakkelijk zien in de baai.

Hun wetenschappelijke naam is Tursiops truncatus. Ze hebben een donkergrijze kleur aan de bovenkant, die overgaat in lichtere tinten naar het onderste deel van het lichaam toe. Ze komen voor op korte afstand van de kust van Tenerife en zijn de bekendste dolfijnensoort in het gebied. Ze hebben een gemiddelde grootte van 2,6 meter, waarbij de vrouwtjes kleiner zijn dan de mannetjes. Oudere exemplaren bereiken echter een lengte van meer dan 3 meter. Ze zijn het hele jaar door te zien in bepaalde gebieden van de baai.

Grienden

Zijn wetenschappelijke naam is Globicephala macrorinchus. Deze soort behoort tot de familie van de dolfijnachtigen en valt onder de categorie walvissen. Het is een grote walvisachtige die 5 meter lang kan worden en tot 2 ton kan wegen. Hij komt het hele jaar voor.

Gewone dolfijn

Zijn wetenschappelijke naam is Delphinus delphis. Dit is wereldwijd de meest populaire soort, dus u heeft ze waarschijnlijk al eens gezien. Als u Tenerife in de winter bezoekt, is de kans groot dat u ze op hun trekroute voorbij ziet komen. Ze worden 2,5 meter lang en 120 kilo zwaar. U kunt ze onderscheiden door de gele kleur op de zijkanten van hun lichaam.

Valse orka

Zijn wetenschappelijke naam is Pseudorca crassidens. Het zijn zeer vriendelijke walvisachtigen en een echte publiekstrekker. Ze worden gekenmerkt door hun slanke, langwerpige lichaamsvorm en vinnen met ellebogen aan de uiteinden. Ze zijn diepgrijs van kleur. Ze kunnen 1500 kilo wegen en tot 6 meter lang worden. Het is een trekvogel, dus u kunt ze alleen zien als uw vakantie samenvalt met de tijd dat ze Tenerife aandoen.

Naast deze soorten kunt u ook andere walvisachtigen zien, zoals:

  • Bryde’s walvis
  • Gestreepte dolfijn
  • Risso’s dolfijn
  • Potvis
  • Noordelijke dwergvinvis
  • Vinvis
  • Dwergpotvis
  • Fraser’s dolfijn
  • Orka
  • onder andere

Privé walvissen en dolfijnen kijken in Los Cristianos

In de onderstaande lijst vindt u de boten die beschikbaar zijn voor exclusieve walvis- en dolfijnexcursies. Vier speciale gebeurtenissen met uw geliefden en niemand anders.

Huur een ruime catamaran voor 11 personen met Kalima

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Vervier het leven op zee aan boord van deze ruime 36ft catamaran. Er is genoeg ruimte voor u en uw gasten. Kies uit cruises van 3 tot 8 uur voor maximaal plezier.

U krijgt de kans om walvisachtigen in hun natuurlijke omgeving te zien, te zwemmen en te snorkelen, de indrukwekkende kliffen van Los Gigantes en de baai van Masca te bezoeken.

3 uur speedboot charter met White Heaven

Tenerife Speed Boat Charter, Puerto Colon
Kom met uw familie of vrienden genieten op zee met deze prachtige boot. Deze activiteit is beschikbaar voor 11 personen zodat iedereen zich comfortabel en ontspannen zal voelen. Naast walvissen kijken, bezoekt u de baaien van Puertito de Adeje of Diego Hernandez. Snorkeluitrusting, drankjes en snacks zijn bij de prijs inbegrepen.

Privé boot charter voor walvissen kijken met Galatea

Sailing Boat Charter in Tenerife Galatea
Deel met uw vrienden en familie op deze prachtige zeilboot met een maximale capaciteit van 7 passagiers. U kunt walvisachtigen in hun natuurlijke omgeving zien en prachtige foto’s maken. Na de waarneming gaat u afkoelen in een prachtige baai. Geniet van een heerlijke dag in de oceaan in totale exclusiviteit. Snorkeluitrusting, drankjes en snacks zijn inbegrepen.

Gedeelde walvis- en dolfijnexcursies vanuit Los Cristianos Tenerife Zuid

In de volgende lijst vindt u de boten die beschikbaar zijn voor het gezamenlijk bekijken van walvissen en dolfijnen. Geniet van de zee, de zon, de zeebries en de walvisachtigen.

Boottocht naar Los Gigantes met Freebird

catamaran tour in Tenerife with Freebird

Met deze 3 uur durende boottocht kunt u walvissen en dolfijnen zien op Tenerife, de kliffen van Los Gigantes bezoeken en afkoelen in het kristalheldere water van de baai.

De boot vaart naar de wateren tussen Tenerife en La Gomera, waar de kans groter is dat u tuimelaars en grienden ziet. Daarnaast kunt u andere soorten zien die in verschillende tijden van het jaar het gebied passeren, zoals de Atlantische gevlekte dolfijn en de potvis.

Na het walvissen kijken gaat de Freebird richting Los Gigantes Cliffs om zich te vergapen aan hun grootsheid. Hierna brengt de boot u naar de prachtige Masca-baai om te zwemmen en in het zand te spelen. Aan het eind krijgt u een heerlijke lunch en keert u terug naar de haven.

Dolfijnen en walvissen spotten met Eden catamaran vanuit Los Cristianos

eden catamaran tour tenerife
Geniet van deze 2 uur durende walvis- en dolfijnobservatie op Tenerife. De boot vertrekt vanuit Puerto Colon naar het eiland La Gomera. Wij zoeken naar de specifieke plaatsen waar de kans op walvis- en dolfijnwaarnemingen het grootst is, zodat de kans groot is dat u walvisachtigen in hun natuurlijke habitat ziet.

U kunt ook de Eden catamaran huren voor 3 uur om af te koelen in de zee. Als u kiest voor de 3 uur durende activiteit heeft u de mogelijkheid om af te dalen naar de baai voor een duik en te delen met vrienden. Deze activiteit is inclusief water, frisdrank en bier.

Excursie met Royal Dolphin om walvissen en dolfijnen te zien in Los Cristianos

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Als u in Los Cristianos verblijft, mag u de kans niet missen om walvissen en dolfijnen te zien aan boord van onze sensationele Royal Dolphin. We hebben het over een geweldige catamaran van formaat en met uitstekende eigenschappen om een ongelooflijke dag op zee door te brengen.

De Royal Dolphin heeft glazen ramen in de vloer waardoor u de zeedieren rustig onder de boot kunt zien lopen. Daarnaast is het uitgerust met verschillende camera’s die de mariene activiteit in de buurt van de boot opnemen en vervolgens uitzenden via de televisies op het dek. Zoals u kunt zien, biedt deze boot u een andere en complete manier om walvissen en dolfijnen op Tenerife te zien.

De excursie vertrekt vanuit de haven van Puerto Colón naar de wateren tussen La Gomera en Tenerife, het gebied met de grootste aanwezigheid van walvisachtigen. Hier zult u het geluk hebben tuimelaars en grienden te zien. We kunnen niet garanderen dat u deze walvisachtigen zult zien, maar de kans is groot dat ze dicht bij de boot verschijnen. De kans is ook groot dat u een potvis of ruwtanddolfijn voorbij ziet komen, maar die komen alleen in bepaalde tijden van het jaar voor. De activiteit omvat een stop in Masca Bay voor verfrissingen en lunch.

Walvissafari naar Los Gigantes met Maxicat

maxicat catamaran tenerife
Wij bieden u deze geweldige activiteit voor 3 uur om walvisachtigen te zien vanuit Los Cristianos op Tenerife. U kunt de activiteit ook boeken voor 5 uur om langer van de ervaring te genieten en andere plaatsen in de zuidelijke baai van Tenerife te zien.

De Maxicat is een fantastische boot waarmee u walvissen en dolfijnen in hun natuurlijke omgeving kunt zien. De boot vertrekt vanuit de haven van Puerto Colon op zoek naar walvissen en dolfijnen. Eenmaal in het gebied is de kans groot dat we enkele van de zeedieren zien die naar boven komen om hallo te zeggen. Vergeet niet dat de walvisachtigen van Tenerife gewend zijn aan boten en niet bang zijn om dichterbij te komen.

De activiteit omvat ook een stop bij Masca Bay om te zwemmen en te snorkelen. Lunch en vervoer zijn inbegrepen.

Transfer van verschillende plaatsen in Los Cristianos

Full HD - los-cristianos-beach-compressed
We herinneren je eraan dat we verschillende boten op onze website hebben voor verschillende doeleinden. U kunt naar Tenerife komen om uw vrijgezellenfeest te vieren of om uw liefde te verklaren aan boord van een boot. Wij bieden majestueuze zeilboten, comfortabele jachten en andere boten. Als u wilt genieten van een onvergetelijke dag op zee, hebben wij wat u nodig heeft.

Als u een van deze walvissafari-activiteiten vanuit Los Cristianos wilt boeken, schrijf ons dan op WhatsApp om uw reservering te maken.

Vergeet niet om meerdere dagen van tevoren te reserveren om er zeker van te zijn dat er plaatsen beschikbaar zijn voor de gewenste datum. Het is voor ons een eer om u van dienst te zijn en we weten precies wat u nodig heeft, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Aan het eind van de tekst vindt u een lijst met activiteiten die beschikbaar zijn voor toeristen die in Los Cristianos verblijven. Wij nodigen u uit om de verschillende activiteiten door te nemen en u aan te melden voor meer details. Bij elke activiteit vindt u ook een contactformulier dat u kunt invullen om met ons in contact te komen. We wachten op u in Tenerife, begin met het plannen van uw vakantie en vertrouw ons, we hebben veel ervaring in de sector en we kunnen u helpen om de activiteit te kiezen die het beste bij u past.

 

Bootcharters in Los Cristianos

Walvissen kijken in Los Cristianos

Gerelateerde artikelen:

			Things to do in Los Cristianos - Dingen om te doen in Los Cristianos
Los Cristianos is een klein en charmant dorp in het zuiden van Tenerife, direct naast het...
			Safari with Kayak in Tenerife South (1) - Watersporten in Los Cristianos
In deze gelegenheid willen wij de complete lijst van watersporten in Los Cristianos met u...
			catamaran tour in tenerife private and shared (10).min - Privé catamaran reizen en catamaran charter in Los Cristianos
Via dit item presenteren wij u de beste privé catamaran excursies in Los Cristianos...
			Tenerife - Boat Charter - (6).min - Catamaran tochten in Los Cristianos
Ontdek de schoonheid van de Atlantische Oceaan met onze catamaranexcursies in Los...

Stranden in Los Cristianos

			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I en II zijn twee stranden in Costa Adeje. Hier vindt u al het plezier van...
			 - Playa de las vistas Strand
Playa de las Vistas, ook bekend als het strand van Las Vistas, is een zeer aantrekkelijk...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Het is een geweldig stadsstrand om te zonnebaden en te genieten van de zee van Tenerife....