Delfiinien ja valaiden tarkkailu Los Cristianosista käsin

Delfiinien ja valaiden tarkkailu Los Cristianosista käsin

Guide

Valas- ja delfiinienbongaus Teneriffan Los Cristianosista on yksi asiakkaidemme eniten toivomista aktiviteeteista. Los Cristianos on saaren tärkeä matkailualue, joten sinne saapuu lämpöä ja hauskanpitoa etsiviä matkailijoita ympäri vuoden.

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle luettelon Teneriffalla tarjolla olevista aktiviteeteista, jotka voit varata Los Cristianosista käsin valaanbongausta varten. Meillä on kuljetus tälle saaren alueelle ja muihin tärkeisiin matkailukeskuksiin. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa WhatsAppiin selventääksesi epäilyksiä, arvioidaksesi päivämäärien saatavuutta ja tehdäksesi varaukset.

Delfiinien ja valaiden tarkkailu Los Cristianosista Teneriffalle

Älä missaa tilaisuutta nähdä valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä. Veneemme ovat turvallisia ympäristölle ja merieläimille, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.Dolphins jumping in Tenerife South
Tätä palvelua tarjoavat veneet ovat sitoutuneet tarjoamaan laadukasta matkailupalvelua merielämää kunnioittaen. Nauti kiehtovasta kokemuksesta vaikuttamatta delfiinien, luotovalaiden ja valaiden elämään.

Tämän aktiviteetin avulla voit nähdä valaita ja delfiinejä kuljeskelemassa iloisesti ja satunnaisesti leikkisän valaan risteilemässä edestakaisin meressä. Matkailijat ovat hämmästyneitä nähdessään tämän luonnonnäytelmän, jota on vaikea löytää muualta. Kutsumme sinut ottamaan valokuvia, tallentamaan videoita ja katselemaan niitä kunnioittavasti.

rannikkonäkymistä, jakaa perheen, ystävien ja kumppanin kanssa, katsella Los Gigantesin kallioiden ja Mascan lahden mahtavuutta. Hyödynnä tilaisuus uida ja leikkiä vesileluilla retkillä, joihin sisältyy pysähdys jossain kohtaa Teneriffan rannikkoa.

Luettelo Teneriffalla nähtävistä merilajeista

Nyt kerromme eri lajeista, joita voi nähdä veneestä Teneriffan eteläosassa. Muistutamme, että on lajeja, jotka asuvat tällä alueella jatkuvasti, ja toisia, jotka esiintyvät tiettyinä vuodenaikoina.

Pullonokkadelfiini

Teneriffan lounaisosassa sijaitsevilla alueilla on koko Euroopan korkein pullonokkadelfiinien lisääntymisaste. Ne ovat yksi Teneriffan tunnetuimmista ja runsaimmista lajeista, ja niitä voi helposti nähdä lahdella.

Niiden tieteellinen nimi on Tursiops truncatus. Niiden yläosan väri on tummanharmaa, joka muuttuu vaaleammaksi vartalon alaosaa kohti. Ne esiintyvät lyhyen matkan päässä Teneriffan rannikosta, ja ne ovat alueen tunnetuin delfiinilaji. Niiden keskipituus on 2,6 metriä, ja naaraat ovat uroksia pienempiä. Vanhemmat yksilöt ovat kuitenkin yli 3 metriä pitkiä. Niitä voi nähdä ympäri vuoden tietyillä lahden alueilla.

Luotsivalas

Sen tieteellinen nimi on Globicephala macrorinchus. Tämä laji kuuluu delfiinien heimoon ja kuuluu valaiden luokkaan. Se on suuri valas, joka voi olla jopa 5 metriä pitkä ja painaa jopa 2 tonnia. Se esiintyy ympäri vuoden.

Tavallinen delfiini

Sen tieteellinen nimi on Delphinus delphis. Tämä on suosituin laji maailmanlaajuisesti, joten olet todennäköisesti nähnyt niitä ennenkin. Jos vierailet Teneriffalla talvella, on hyvin todennäköistä, että näet niiden kulkevan ohi vaellusreitillään. Ne voivat olla 2,5 metriä pitkiä ja 120 kilogrammaa painavia. Voit erottaa ne toisistaan niiden kehon sivujen keltaisesta väristä.

Valasvalas

Sen tieteellinen nimi on Pseudorca crassidens. Ne ovat hyvin ystävällisiä valaita ja todellisia yleisön suosikkeja. Niille on ominaista niiden hoikka, pitkänomainen ruumiinmuoto ja evät, joiden päissä on kyynärpäät. Ne ovat väriltään tummanharmaita. Ne voivat painaa jopa 1 500 kiloa ja olla jopa 6 metriä pitkiä. Ne ovat vaelluskaloja, joten niitä voi nähdä vain, jos lomasi ajoittuu aikaan, jolloin ne kulkevat Teneriffan kautta.

Näiden lajien lisäksi voit nähdä myös muita valaita, kuten:

  • Brydevalas
  • raidallinen delfiini
  • Risso-delfiini
  • Spermavalas
  • Pohjoinen pikkuvalaita
  • Suomunvalas
  • Kääpiövalas
  • Fraserin delfiini
  • Tappajavalas
  • muun muassa

Yksityinen valaiden ja delfiinien tarkkailuretki Los Cristianosissa

Alla olevasta luettelosta löydät veneet, jotka ovat käytettävissä yksinoikeudella järjestettäville valaiden ja delfiinien tarkkailuretkille. Juhli erityistapahtumia rakkaidesi kanssa eikä kenenkään muun kanssa.

Vuokraa tilava katamaraani 11 hengelle Kaliman kanssa

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Juhli elämää merellä tällä tilavalla 36 jalan katamaraanilla. Löydät runsaasti tilaa sinun ja vieraidesi viihtyvyyttä varten. Valitse 3-8 tunnin risteilyistä maksimaalista nautintoa varten.

Sinulla on mahdollisuus nähdä valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä, uida ja snorklata, vierailla vaikuttavilla Los Gigantesin kallioilla ja Mascan lahdella.

3 tunnin pikaveneily White Heavenin kanssa

Tenerife Speed Boat Charter, Puerto Colon
Tule nauttimaan perheen tai ystävien kanssa merellä tällä ihanalla veneellä. Tämä aktiviteetti on saatavilla 11 hengelle, joten kaikki tuntevat olonsa mukavaksi ja rennoksi. Valaanbongauksen lisäksi vierailette Puertito de Adejen tai Diego Hernandezin poukamissa. Snorklausvälineet, juomat ja välipalat sisältyvät hintaan.

Yksityinen veneen vuokraus valaiden tarkkailua varten Galatean kanssa

Sailing Boat Charter in Tenerife Galatea
Jaa ystäviesi ja perheesi kanssa tämä ihana purjevene, johon mahtuu enintään 7 matkustajaa. Voit nähdä valaita niiden luonnollisessa ympäristössä ja ottaa kauniita kuvia. Havaintojen jälkeen lähdette viilentymään kauniiseen poukamaan. Nauti ihanasta päivästä merellä täysin yksinoikeudella. Snorklausvälineet, juomat ja välipalat sisältyvät hintaan.

Jaetut valaan- ja delfiininbongausretket Los Cristianosista Teneriffan eteläpuolelta.
Seuraavasta luettelosta löydät veneet, jotka ovat käytettävissä jaettuun valaan- ja delfiininbongausretkeen. Nauti merestä, auringosta, merituulesta ja valaista.

Veneretki Los Gigantesiin Freebirdin kanssa

catamaran tour in Tenerife with Freebird
Tällä 3 tunnin veneretkellä voit nähdä valaat ja delfiinit Teneriffalla, vierailla Los Gigantesin kallioilla ja vilvoitella lahden kristallinkirkkaissa vesissä.

Vene suuntaa kohti Teneriffan ja La Gomeran välisiä vesiä, joilla näet todennäköisemmin pullonokkadelfiinejä ja luotovalaita. Lisäksi voit nähdä muita lajeja, jotka kulkevat alueen läpi eri vuodenaikoina, kuten Atlantin täplädelfiinin ja siitinvalaan.

Valasbongauksen jälkeen Freebird suuntaa kohti Los Gigantesin kallioita ihailemaan niiden mahtavuutta. Tämän jälkeen vene vie sinut kauniiseen Masca-lahteen uimaan ja leikkimään hiekassa. Lopuksi nautit herkullisen lounaan ja palaat sitten takaisin satamaan.

Delfiinien ja valaiden tarkkailu Eden-katamaraanilla Los Cristianosista käsin

eden catamaran tour tenerife
Nauti tästä 2 tunnin mittaisesta valaan- ja delfiininbongausaktiviteetista Teneriffalla. Vene lähtee Puerto Colonista La Gomeran saarelle. Etsimme erityisiä paikkoja, joissa valas- ja delfiinihavainnot ovat todennäköisimpiä, joten on suuri todennäköisyys nähdä valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Voit myös vuokrata Eden-katamaraanin 3 tunniksi viilentymään meressä. Jos valitset 3 tunnin aktiviteetin, sinulla on mahdollisuus mennä lahdelle uimaan ja jakaa se ystävien kanssa. Tähän aktiviteettiin sisältyy vesi, virvoitusjuoma ja olut.

Retki Royal Dolphinin kanssa valaiden ja delfiinien katseluun Los Cristianosissa

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Jos oleskelet Los Cristianosissa, sinun ei pidä jättää väliin mahdollisuutta nähdä valaita ja delfiinejä sensaatiomaisen Royal Dolphinin kyydissä. Kyseessä on suurenmoinen katamaraani, jolla on suuri koko ja erinomaiset ominaisuudet, jotta voit viettää uskomattoman päivän merellä.

Royal Dolphinin lattiassa on lasi-ikkunat, joiden läpi voit nähdä veneen alla rauhallisesti kuljeskelevat merieläimet. Tämän lisäksi se on varustettu erilaisilla kameroilla, jotka tallentavat veneen lähellä tapahtuvaa merellistä toimintaa ja välittävät sen sitten kannella olevien televisioiden kautta. Kuten näet, tämä vene tarjoaa sinulle erilaisen ja täydellisen tavan nähdä valaita ja delfiinejä Teneriffalla.

Retki lähtee Puerto Colónin satamasta La Gomeran ja Teneriffan välisille vesille, alueella, jossa valaita esiintyy eniten. Täällä sinulla on onni nähdä pullonokkadelfiinejä ja luotovalaita. Emme voi taata, että näet nämä valaat, mutta on hyvin mahdollista, että ne ilmestyvät lähelle venettä. On myös todennäköistä, että näet ohi kulkevan siitinvalaan tai karkeahampaisen delfiinin, mutta ne näkyvät vain tiettyinä vuodenaikoina. Aktiviteettiin kuuluu pysähdys Masca Bayssä virvokkeita ja lounasta varten.

Valaanbongausretki Los Gigantesiin Maxicatin kanssa

maxicat catamaran tenerife
Tarjoamme sinulle tämän upean 3 tunnin aktiviteetin nähdäksesi valaita Los Cristianosista Teneriffalla. Voit myös varata aktiviteetin 5 tunniksi nauttiaksesi kokemuksesta pidempään ja nähdä muita paikkoja Teneriffan eteläisen lahden alueella.

Maxicat on upea vene, jolla voit nähdä valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Vene lähtee Puerto Colonin satamasta etsimään valaita ja delfiinejä. Alueelle päästyämme näemme todennäköisesti joitakin merieläimiä, jotka tulevat tervehtimään. Muista, että Teneriffan valaat ovat tottuneet veneisiin eivätkä pelkää lähestyä.

Aktiviteettiin kuuluu myös pysähdys Mascan lahdella uintia ja snorklausta varten. Lounas ja kuljetus sisältyvät hintaan.

Kuljetus Los Cristianosin eri paikoista

Full HD - los-cristianos-beach-compressed
Muistutamme, että verkkosivuillamme on erilaisia veneitä eri tarkoituksiin. Voit tulla Teneriffalle juhlimaan polttareitasi tai julistamaan rakkauttasi veneen kyydissä. Tarjoamme majesteettisia purjeveneitä, mukavia jahteja ja muita veneitä. Jos haluat nauttia unohtumattomasta päivästä merellä, meiltä löydät tarvitsemasi.

Jos haluat varata jonkin näistä valaanbongausaktiviteeteista Los Cristianosista, kirjoita meille WhatsAppiin ja tee varaus.

Muista tehdä varaukset useita päiviä etukäteen, jotta voit varmistaa, että löydät vapaita paikkoja haluamallesi päivälle. Meille on kunnia palvella sinua ja tiedämme tarkalleen, mitä tarvitset, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tekstin lopussa on luettelo aktiviteeteista, joita Los Cristianosissa majoittuville matkailijoille on tarjolla. Kutsumme sinut tutustumaan eri aktiviteetteihin ja kirjautumaan sisään saadaksesi lisätietoja. Jokaisen aktiviteetin yhteydessä on myös yhteydenottolomake, jonka voit täyttää ottaaksesi meihin yhteyttä. Odotamme sinua Teneriffalla, aloita lomasi suunnittelu ja luota meihin, meillä on paljon kokemusta alalta ja voimme auttaa sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan aktiviteetin.

Valaan katselu ja Los Cristianos

Veneen rahtaukset ja Los Cristianos

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

			Things to do in Los Cristianos - Tekemistä Los Cristianosissa
Los Cristianos on pieni ja viehättävä kylä Teneriffan eteläosassa, aivan kuuluisan...
			Safari with Kayak in Tenerife South (1) - Vesiurheilu Los Cristianosissa
Tässä tilaisuudessa haluamme jakaa kanssasi täydellisen luettelon Los Cristianosin...
			catamaran tour in tenerife private and shared (10).min - Yksityiset katamaraaniretket ja katamaraanin vuokraus Los Cristianosissa
Tämän merkinnän kautta esittelemme sinulle parhaat yksityiset katamaraaniretket Los...
			Tenerife - Boat Charter - (6).min - Katamaraaniretket Los Cristianosissa
Tutustu Atlantin kauneuteen katamaraaniretkillämme Los Cristianosissa. Kokenut...

Rannat vuonna Los Cristianos

			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison
Se on loistava kaupunkiranta auringonottoon ja Teneriffan merestä nauttimiseen....
			 - Playa de las vistas Ranta
Playa de las Vistas, også kendt som Las Vistas-stranden, er en meget attraktiv strand...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Ranta
Playa de Troya I ja II ovat kaksi rantaa Costa Adejessa. Täältä löydät kaikki meren,...