Ensimmäinen julkaisu: 11 maaliskuun, 2024 |

Päiväretkiä Los Cristianosissa Teneriffalla

Kutsumme sinut tutustumaan Teneriffaan päiväretkiemme avulla Los Cristianosista. Jos oleskelet Los Cristianosissa tai aiot pian tulla Teneriffalle, suosittelemme tutustumaan tähän oppaaseen, joka on täynnä vaihtoehtoja lomasi nauttimista varten. Jos sinulla on kysyttävää, voit kirjoittaa meille tällä sivulla olevaan WhatsAppiin. Olemme tarjonneet erilaisia aktiviteetteja ja retkiä asiakkaillemme jo vuosien ajan. Osaamme vastata kaikkiin makuihin ja autamme mielellämme sinua nauttimaan loistavasta lomasta Teneriffalla.

Retket yhteisillä veneillä Los Cristianosissa

yksityinen katamaraani los gigantes lagoon 40 (3).min

Los Cristianosin kaupunki sijaitsee Costa Adejen ja Playa de las Americasin vieressä, ja yhdessä ne muodostavat upean matkailukeskuksen, joka on täynnä vaihtoehtoja ja aktiviteetteja vapaa-aikaan ja hauskanpitoon. Nauti sen merenrantatunnelmasta ja erinomaisesta kesäilmastosta upealla veneellä merellä.

Rentoudu veneen varjostetun alueen alla ja nauti samalla upeista näkymistä lahdelle. Halutessasi voit loikoilla aurinkoterassilla ja nauttia auringosta ja antaa ihollesi kauniin kultaisen värin. Useimpiin matkareitteihimme sisältyy vierailu Teneriffan valaiden suosimissa paikoissa. Seuraa läheltä ja videoi delfiinejä, jotka uivat ohi, ja valaita, jotka tulevat tervehtimään. Tämän jälkeen vene ankkuroituu poukamaan, jotta vieraat pääsevät uimaan ja nauttimaan rannasta.

Meillä on erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Sinun tarvitsee vain valita vene, päivämäärä ja matkan kesto, kirjoittaa meille ja teemme mielellämme varauksen.

Yksityisen purjeveneen vuokraus Los Cristianosissa

Teneriffan luksusveneen vuokraus - Astondoa 46 (2)

Tällä aktiviteetilla voit nauttia mukavasta matkasta merellä yksin rakkaidesi kanssa. Sinun ei tarvitse jakaa tuntemattomien ihmisten kanssa aluksella, vaan vain sinä ja valitsemasi ryhmä vietätte upean päivän merellä. Miehistömme, jolla on monen vuoden kokemus, tarjoaa sinulle turvallisen ja rennon matkan, jossa sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Vuokraa yksi luksusjahdeistamme, purjeveneistämme tai katamaraaneistamme unohtumatonta yksityistä veneretkeä varten. Matkaan sisältyy ruoka ja virkistävät juomat.

Yksityisveneet sopivat erinomaisesti erityistapahtumien juhlimiseen merellä. Tule juhlimaan syntymäpäivääsi aluksella tai yllätä rakkaasi. Merellä vietettävissä juhlissa on viihdyttävämpi tunnelma, nauti hyvästä ruoasta ja miellyttävästä musiikista. Vuokraa veneemme hääpäivien, polttareiden, valmistujaisten ja paljon muuta juhlimiseen.

Retkiä ympäri saarta tutustumaan Teneriffaan ja sen viehätykseen

Teide by Night Teneriffa (2)

Jos haluat tutustua Teneriffan sisäosiin, suosittelemme vuokraamaan yhden opastetuista kierroksistamme saaren tärkeimpiin nähtävyyksiin. Vieraile Teneriffan upeassa Santa Cruz de Tenerifen kaupungissa ja sen perinteisessä arkkitehtuurissa yhdistettynä moderneihin rakennuksiin. Laguuni odottaa sinua viehättävillä kaduillaan, jotka ovat täynnä iloa, historiaa ja hyvää tunnelmaa. Voit myös tutustua Teneriffan metsiin ja vuoristossa sijaitseviin maaseutukyliin.

Opastetuilla retkillämme sinun ei tarvitse huolehtia kuljetuksesta ja vierailukohteiden valinnasta. Me huolehdimme kaikesta. Lisäksi asiantuntevat oppaamme kertovat sinulle mielenkiintoisia faktoja kustakin alueesta.

Yksityinen retki Los Cristianosista

Mascan kylä - Pueblo de Masca - Teneriffa (5)

Tarjoamme myös yksityisiä kierroksia saarella eksklusiivisella tavalla, ilman väkijoukkoja ja hälinää. Varaa yksityinen kierros sinulle ja kaveriporukallesi. Tulette nauttimaan upeasta päivästä asiantuntevien oppaidemme kanssa, jotka antavat teille upean kokemuksen. Koe Teneriffa omakohtaisesti, maista sen makuja, kuule sen historiaa ja käy sen nähtävyyksissä. Vie kotiin upeita muistoja ja kauniita valokuvia Teneriffan-lomastasi.

Kuljetukset tapahtuvat mukavalla ja viihtyisällä luksusbussilla. Nouto tapahtuu hotellilta tai etukäteen sovitusta paikasta. Ota meihin yhteyttä useita päiviä etukäteen, jotta voit sopia aktiviteetin ajankohdan ja varmistaa, että paikkoja on vapaana.

Quad Biking Safarit

Quad Safari Teneriffa14.min

Veneretkien ja Teneriffan kyliin tutustumisen lisäksi kannattaa tutustua saaren maagisiin polkuihin mönkijällä. Nämä ovat upeita, hauskoja ja adrenaliinipitoisia käsityötaitoja. Niitä on helppo ajaa, joten se on kaikille sopiva aktiviteetti, tarvitset vain ajokortin ja olet valmis uuteen seikkailuun. Erikoistunut tiimi opastaa sinua ajamisessa ja antaa sinulle turvallisuusvinkkejä turvallista matkaa varten.

Meillä on erilaisia päiväretkiä Los Cristianosista tutustumaan Teneriffaan ja sen olemukseen, katso tarjouksemme! Tarkista alla oleva luettelo ja löydä ihanteellinen aktiviteetti, josta voit nauttia ystäviesi ja perheesi kanssa. Ota meihin yhteyttä WhatsAppin kautta tehdäksesi varauksen.

Varaa WhatsAppin kautta

Quad Bike Safarit ja Los Cristianos

Saarikierrokset ja Los Cristianos

Veneretket ja Los Cristianos

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: