Kokopäiväretki Teneriffalla - 994
Kokopäiväretki Teneriffalla - 993
Kokopäiväretki Teneriffalla - 992
Kokopäiväretki Teneriffalla - 991
Kokopäiväretki Teneriffalla - 990
Kokopäiväretki Teneriffalla - 989
Kokopäiväretki Teneriffalla - 988
Kokopäiväretki Teneriffalla - 996
Kokopäiväretki Teneriffalla - 995
Kokopäiväretki Teneriffalla - 998
Kokopäiväretki Teneriffalla - 997

Kokopäiväretki Teneriffalla

🏷️ Hinnat

26,00€

aikuista kohti

16,50€

(2 - 11 vuotta)

0,00€

(0 - 1 vuotta)

🗺️ Matkasuunnitelma

Saaristobussikierroksellamme kierrät Teneriffan saaren ja vierailet yhdessä sen tärkeimmistä ja historiallisimmista paikoista.

Ensimmäinen alue, jossa vierailemme, on Teneriffan kaakkoisosa. Menemme Candelariaan – Teneriffan katoliseen keskukseen. Näemme sen kauniin katedraalin ja tietenkin kuuluisan Mustan Madonnan – Kanariansaarten suojeluspyhimyksen.

Sen jälkeen lähdemme edelleen Teneriffan pohjoispuolelle, kohti La Orotavaa.

Matkalla teemme pienen pysähdyksen Humboltin näköalapaikalla nauttiaksemme viehättävästä La Orotavan laaksosta ja ottaaksemme siitä kuvia.

Saavuttuamme La Orotavaan pysähdymme tutustumaan tähän Teneriffan upeaan historialliseen kaupunkiin. Kävelemme sen vanhoilla kaduilla ja nautimme sen aidosta arkkitehtuurista.

Seuraava kohteemme on Icod de Los Vinos, josta löydämme sen kuuluisan symbolin – lohikäärmepuun, jonka uskotaan olevan noin 3000 vuotta vanha. Jatkamalla matkaamme saavumme Mirador de Garachicon näköalapaikalle tutustumaan Garachicoon – pikkukaupunkiin, joka oli ennen tärkeä ja rikas kauppasatama ennen kuin tulivuorenpurkaus tuhosi sen osittain vuonna 1706.

Garachicoon tutustumisen jälkeen jatkamme matkaamme kohti Erjosin huippua, jossa voimme ihailla Teide-vuoren upeita näkymiä.

Viimeinen pysähdyspaikkamme on Teneriffan eteläosassa, ja suuntaamme Los Gigantesiin ihailemaan upeita ja henkeäsalpaavia jättiläiskallioita.

On muuten mahdollista nähdä Los Gigantes toisesta suunnasta – mennä sinne veneellä. Matkalla näet myös valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa ympäristössä. Tämän retken voit tehdä mihin aikaan vuodesta tahansa, sillä Teneriffan valaidenbongauskausi kestää koko vuoden.

SOITA NYT:

🚌 Kuljetus Saatavilla alkaen / Alkaen lähellä alkaen:

Tämä aktiviteetti on helppo toteuttaa, jos yövyt jossakin seuraavista lomakohteista:

Saat varauksen yhteydessä kaikki tarvittavat tiedot, jotta löydät tapaamispaikan / noutopaikan helposti.

SOITA NYT:

  Yhteydenotto- ja varauspyyntölomake:

  Haluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Miten varata?

  Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia

  Retken yksityiskohdat:

  Osallistujat:

  Yhteystiedot:

  Suositeltava maksutapa

  Kommentit:

  Tietojen käsittely: Tietoja ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille. Vihaan roskapostia emmekä lähetä sinulle mitään mainoksia. Tietoja säilytetään enintään 18 kuukautta. Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tietojesi tallentamisen ja käsittelyn tällä verkkosivustolla. Vastuuhenkilö: Jan Daniel. Tarkoitus: Saada vastaus varauspyyntöön ja tarjotun aktiviteetin ostoon. Voimme ottaa sinuun yhteyttä whatsappilla, sähköpostilla tai puhelimitse tätä tarkoitusta varten.

  SOITA NYT:

  Liittyvät toiminnot: