Egész napos túra Tenerifén - 994
Egész napos túra Tenerifén - 993
Egész napos túra Tenerifén - 992
Egész napos túra Tenerifén - 991
Egész napos túra Tenerifén - 990
Egész napos túra Tenerifén - 989
Egész napos túra Tenerifén - 988
Egész napos túra Tenerifén - 996
Egész napos túra Tenerifén - 995
Egész napos túra Tenerifén - 998
Egész napos túra Tenerifén - 997

Egész napos túra Tenerifén

🏷️ Árak

32,00€

felnőttenként

16,00€

(2 - 11 éves korig)

0,00€

(0 - 1 év)

🗺️ Útvonalterv

A szigetbuszos túránkkal körbejárhatja Tenerife szigetét, és meglátogathatja az egyik legfontosabb és legtörténelmibb helyet.

Az első terület, amelyet meglátogatunk, Tenerife délkeleti része lesz. Elmegyünk Candelariába – Tenerife katolikus központjába. Megnézzük a gyönyörű katedrálist és természetesen a híres Fekete Madonnát – a Kanári-szigetek védőszentjét.

Ezután tovább megyünk Tenerife északi részére, La Orotava felé.

Útközben egy kis megállót teszünk a Humbolt kilátónál, hogy gyönyörködhessünk a festői La Orotava-völgyben és készítsünk róla néhány képet.

La Orotavába érkezve megállunk, hogy felfedezzük Tenerife e csodálatos történelmi városát. Végigsétálunk a régi utcáin, és gyönyörködünk az autentikus építészetben.

Következő úti célunk Icod de Los Vinos lesz, ahol megtaláljuk híres szimbólumát, a Sárkányfát, amelyről úgy tartják, hogy körülbelül 3000 éves. Utunkat folytatva a Mirador de Garachico kilátóponthoz érkezünk, hogy felfedezzük Garachicót – a kisvárost, amely fontos és gazdag kereskedelmi kikötő volt, mielőtt a vulkánkitörés 1706-ban részben elpusztította.

Garachico meglátogatása után folytatjuk utunkat az Erjos csúcsára, ahol a Teide-hegy lenyűgöző kilátásában gyönyörködhetünk.

Utolsó állomásunk Tenerife déli részén lesz, Los Gigantes felé vesszük az irányt, hogy megcsodáljuk a látványos és lélegzetelállító óriás sziklákat.

Egyébként lehetőség van arra is, hogy Los Gigantest egy másik oldalról is megnézzük – hajóval megyünk oda. Útközben bálnákat és delfineket is láthat természetes környezetükben. Ezt a kirándulást az év bármely szakában megteheted, a tenerifei bálnafigyelési szezon egész évben tart.

HÍVJ MOST:

🚌 Közlekedés Elérhető / Kezdő közel:

Ez a tevékenység könnyen megvalósítható, ha az alábbi üdülőhelyek egyikében száll meg:

A foglaláskor minden szükséges adatot megkap, hogy könnyen megtalálhassa a találkozóhelyet/felvételi pontot.

HÍVJ MOST:

  Kapcsolat és foglalási kérelem űrlap:

  WHaluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Hogyan foglalhatok?

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Kirándulás részletei:

  Résztvevők:

  Elérhetőségek:

  Kedvelt fizetési mód

  Megjegyzések:

  Adatkezelés: Az adatok nem kerülnek továbbításra vagy eladásra harmadik félnek. Utáljuk a spameket, és nem küldünk Önnek semmilyen reklámot. Az adatokat legfeljebb 18 hónapig tároljuk. Az űrlap használatával Ön beleegyezik, hogy a weboldal tárolja és kezelje az adatait. Felelős személy: Jan Daniel. Cél: Válaszokat kapni a foglalási kérelemmel és a felkínált tevékenység megvásárlásával kapcsolatban. E célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot whatsappon, e-mailben vagy telefonon.

  HÍVJ MOST:

  Kapcsolódó tevékenységek: