Vesiurheilu Los Cristianosissa

Vesiurheilu Los Cristianosissa

Guide

Tässä tilaisuudessa haluamme jakaa kanssasi täydellisen luettelon Los Cristianosin vesiurheilulajeista. Jää loppuun asti ja selvitä, miksi Los Cristianos vastaanottaa vuosittain tuhansia kävijöitä, jotka tulevat ihastuneina sen rannoista ja erilaisista vesiaktiviteeteista.

Meidän kanssamme voit valita eri vaihtoehdoista nauttiaksesi Los Cristianosin parhaista puolista. Meillä on venematkoja ja erilaisia veneitä asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit valita rauhallisen katamaraaniretken, romanttisen purjehdusretken, luksusjahdin, jonka voit jakaa jäsenten kanssa, tai katamaraanin delfiinien ja valaiden tarkkailuun ja paljon muuta.

Alla on luettelo kristittyjen vesiurheilulajeista ja -aktiviteeteista, jotta voit tehdä suunnitelmia seuraavaa lomaasi varten.

Vesiskootterit

Jetski in tenerife south

Vesiskootterilla ajaminen on yksi jännittävimmistä kokemuksista, joita voit saada vesillä. Ota ohjat käsiisi ja purjehdi veden päällä jättäen kaikki huolet taaksesi. Älä mieti kahdesti ja merkitse ämpärilistallesi tämä upea kokemus, joka saa sinut hymyilemään koko päivän. Kaikki skootterit ovat huippukunnossa ja helppokäyttöisiä. Sinulla on myös parhaat asiantuntijat opastamassa sinua, jotta voit oppia kaiken tarvittavan.

Parascending

Parascending in Tenerife South

Tämä on erittäin hauska ja uskomaton aktiviteetti, jossa nouset 100 metrin korkeuteen ja nautit saaren näkymistä kuin olisit lintu. Nousun jälkeen laskeudut alas ja kosketat vettä jaloillasi, kun lähestyt venettä. Se on täysin turvallinen kokemus, jonka voit jakaa vieressäsi olevan toisen henkilön kanssa. Pelastusliivit tarjotaan, ja veneitä ohjaavat asiantuntijat, joilla on monen vuoden kokemus vesiaktiviteeteista Los Cristianosissa ja muualla Teneriffalla.

Kajakki- ja melontaretket

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Tämä on leppoisaa puuhaa, jossa voit meloa omaan tahtiisi kristallinkirkkailla merivesillä. Retkillä käydään lahden parhailla alueilla, jotta voit nauttia parhaista näkymistä ja nähdä Los Gigantesin kauneimmat paikat. Retki sopii kaikille, ja sinulla on kaikki tarvittavat varusteet turvallisuutesi takaamiseksi. Retki tehdään pienissä ryhmissä, joissa on vastaava ohjaaja, joka tekee päätökset retkestä.

Sukellus ja snorklaus

diving in tenerife south

Valmistaudu sukeltamaan Välimeren syvyyksiin ja tutustumaan sen kaikkiin kauneuksiin. Se on jännittävä kokemus, jossa voit jakaa merieläinten kanssa niiden luonnollisessa elinympäristössä. Älä huolehdi mistään, meiltä saat kaikki tarvitsemasi varusteet ja avun. Parhaat sukelluskohteet ovat syrjäisiä ja niihin on päästävä kajakilla tai veneellä, mikä tekee kokemuksesta entistäkin viihdyttävämmän, koska voit nauttia kallioista, nähdä Teiden mereltä ja tarkkailla paikkaa ympäröiviä lintuja. On myös tavallista päästä lähelle alueita, joilla jotkut valaat ja delfiinit kulkevat ohi.

Surffaus

Hyvin lähellä Los Cristianosia, Las Américasin rannalla, on täydelliset olosuhteet laudan selkään nousemiseen ja aaltojen kesyttämiseen. Sää on siellä miellyttävä, ja aallot ovat yleensä hyviä. Kesällä voit surffata ilman märkäpukua, mutta talvella lämpötilat laskevat 19 asteeseen, joten suojaa on syytä käyttää enemmän. Mitä tulee aaltoihin, jotkut niistä voivat nousta jopa 3 metriin, ja kivien toiminnan vuoksi niitä suositellaan vain kokeneille surffaajille. Aloittelijoille on myös rauhallisempia alueita.

Täällä on kymmeniä surffaajia, jotka tulevat joka viikonloppu ja lomien aikana pitämään hauskaa ja pääsemään irti rutiineista. Muistutamme, että koska kyseessä on kallioalue, aallot kohtaavat toisinaan kallioita, ja ne on vapautettava oikeaan aikaan.

Veneen vuokraus

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä emme voineet unohtaa mainita veneretkiä, jotka vievät meidät merelle irrottautumaan rutiineista ja rentoutumaan aaltojen kohinaan. Venematkojen aikana voit nauttia rauhallisesta matkasta tai pitää juhlat juhlistaaksesi erityisiä treffejä Välimeren vesillä. Sinulla on myös mahdollisuus nauttia delfiinien ja valaiden näkemisestä, sillä retkillä käydään paikoissa, joissa nämä kauniit valaat kulkevat ohi.

Tarjoamme myös moottoriveneajeluja, joilla voit nauttia merestä ja sen viehätyksestä. Rentoudu veneen istuimilla, kun kapteeni kertoo tietonsa saaresta. Meillä on myös luksusjahteja pienille ryhmille, purjeveneitä romanttiseen retkeen, katamaraaneja Atlantin vesien tutkimiseen ja monia muita vaihtoehtoja. Veneen ja matkan ominaisuuksista riippuen tarjolla on aterioita, välipaloja ja juomia koko perheelle.

Toivottavasti olemme ratkaisseet kaikki urheiluun liittyvät epäilyksesi.

Veneen vuokraus ja Los Cristianos

Vesiurheilu ja Los Cristianos

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Los Cristianos on ihastuttava pikkukaupunki Teneriffan eteläosassa aivan kuuluisan Playa...

Rannat vuonna Los Cristianos

Playa de las Vistas, også kendt som Las Vistas-stranden, er en meget attraktiv strand...
Se on loistava kaupunkiranta auringonottoon ja Teneriffan merestä nauttimiseen....
Playa de Troya I ja II ovat kaksi rantaa Costa Adejessa. Täältä löydät kaikki meren,...