Watersporten in Los Cristianos

Watersporten in Los Cristianos

In deze gelegenheid willen wij de complete lijst van watersporten in Los Cristianos met u delen. Blijf tot het einde en ontdek waarom Los Cristianos elk jaar duizenden bezoekers ontvangt, die verrukt komen van haar stranden en verschillende wateractiviteiten.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden om te genieten van het beste van Los Cristianos. We hebben boottochten en verschillende boten om aan de behoeften van de klant te voldoen. U kunt kiezen voor een rustige catamaran tocht, een romantische zeiltocht, een luxe jacht om te delen met de leden of een catamaran om dolfijnen en walvissen te spotten en nog veel meer.

Hieronder vindt u een lijst van watersporten en activiteiten in de Christians, zodat u plannen kunt maken voor uw volgende vakantie.

Jetski’s

Jetski in tenerife south

Rijden op een jetski is een van de spannendste ervaringen die u op het water kunt hebben. Neem de controle over en vaar over het water terwijl u al uw zorgen achter u laat. Denk geen twee keer na en noteer op uw bucketlist deze geweldige ervaring die u de hele dag zal laten glimlachen. Alle scooters zijn in topconditie en gemakkelijk te besturen. Je krijgt ook de beste experts die je begeleiden zodat je alles kunt leren wat je moet weten.

Parascending

Parascending in Tenerife South

Dit is een erg leuke en verbazingwekkende activiteit waarbij u tot 100 meter hoogte zult zweven en van het uitzicht op het eiland zult genieten alsof u een vogel bent. Na de rit daalt u af en raakt u met uw voeten het water als u de boot nadert. Het is een volledig veilige ervaring die u kunt delen met een andere persoon naast u. Reddingsvesten worden verstrekt en de boten worden bestuurd door deskundigen met vele jaren ervaring met wateractiviteiten in Los Cristianos en andere locaties op Tenerife.

Kajak en kanotochten

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Dit is een ontspannende activiteit waarbij u in uw eigen tempo kunt peddelen op het kristalheldere water van de zee. De tours omvatten de beste gebieden van de baai, zodat u kunt genieten van het beste uitzicht en de mooiste plekjes in Los Gigantes kunt zien. Het is geschikt voor iedereen en u krijgt alle benodigde uitrusting voor uw veiligheid. De excursie wordt gedaan in kleine groepen met een instructeur aan het hoofd die de beslissingen voor de tour zal nemen.

Duiken en snorkelen

diving in tenerife south

Maak u klaar om in de diepten van de Middellandse Zee te duiken en al haar schoonheden te ontdekken. Het is een opwindende ervaring waar u kunt delen met de zeedieren in hun natuurlijke habitat. Maak je nergens zorgen over, wij zorgen voor alle uitrusting en hulp die je nodig hebt. De beste plaatsen om te duiken liggen afgelegen en moeten per kajak of boot bereikt worden, wat de ervaring nog leuker maakt omdat u kunt genieten van de kliffen, de Teide vanuit zee kunt zien en kunt kijken naar de vogels die de plaats omringen. Het is ook gebruikelijk om dicht bij de gebieden te komen waar sommige walvissen en dolfijnen langskomen.

Surfen

Heel dicht bij Los Cristianos, op het strand Las Américas, zijn er perfecte omstandigheden om op een plank te stappen en de golven te bedwingen. Het weer is er aangenaam en er zijn meestal goede golven. In de zomer kunt u surfen zonder wetsuit, maar in de winter dalen de temperaturen tot 19 graden Celsius, zodat u meer bescherming moet dragen. Sommige golven kunnen tot 3 meter hoog worden en vanwege de werking van de rotsen worden ze aanbevolen voor ervaren surfers. Er zijn ook rustigere gebieden voor beginners.

Er zijn tientallen surfers die elk weekend en tijdens de vakanties komen om zich te amuseren en uit de sleur te komen. Wij herinneren u eraan dat, aangezien het een rotsachtig gebied is, de golven soms tegen de rotsen botsen en dat u ze op het juiste moment moet loslaten.

Boot charters

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Last but not least konden we niet vergeten de boottochten te vermelden die ons mee de zee op nemen om ons los te maken van de routine en te ontspannen met het geluid van de golven. Tijdens de boottochten kunt u genieten van een rustige tocht of een feest houden om een speciale datum te vieren op de wateren van de Middellandse Zee. U zult ook de kans hebben om te genieten van de waarneming van dolfijnen en walvissen, de tours omvatten de plaatsen waar deze prachtige walvisachtigen passeren.

Wij bieden ook motorboottochten om van de zee en haar charmes te genieten. Ontspan op de bootstoelen terwijl de kapitein zijn kennis van het eiland deelt. We hebben ook luxe jachten voor kleine groepen, zeilboten voor een romantisch uitje, catamarans om de Atlantische wateren te verkennen en nog veel meer opties. Afhankelijk van de kenmerken van de boot en de trip zijn er maaltijden, snacks en drankjes beschikbaar voor het hele gezin.

We hopen dat we al uw twijfels met betrekking tot sport hebben opgelost.

Bootverhuur in Los Cristianos

Watersporten in Los Cristianos

Gerelateerde artikelen:

Los Cristianos is een mooi stadje gelegen in het zuiden van Tenerife, net naast het...

Stranden in Los Cristianos

Playa de Troya I en II zijn twee stranden in Costa Adeje. Hier vindt u al het plezier van...
Het is een geweldig stadsstrand om te zonnebaden en te genieten van de zee van Tenerife....
Playa de las Vistas, ook bekend als het strand van Las Vistas, is een zeer aantrekkelijk...