Vízi sportok Los Cristianosban

Vízi sportok Los Cristianosban

Guide

Ezúton szeretnénk megosztani önökkel a Los Cristianos-i vízi sportok teljes listáját. Maradjon a végéig, és fedezze fel, hogy Los Cristianos miért fogad évente több ezer látogatót, akik a strandok és a különböző vízi tevékenységek által elragadtatva érkeznek.

Nálunk különböző lehetőségek közül választhat, hogy élvezze Los Cristianos legjobbjait. Hajós kirándulásokat és különböző hajókat kínálunk az ügyfél igényeihez igazodva. Választhat egy csendes katamaránutat, egy romantikus vitorlástúrát, egy luxusjachtot, amelyet megoszthat a tagokkal, vagy egy katamaránt a delfin- és bálnafigyeléshez és még sok máshoz.

Az alábbiakban felsoroljuk a keresztények vízi sportjait és tevékenységeit, hogy terveket készíthessen a következő nyaralására.

Jet-ski

Jetski in tenerife south

A jet-skizés az egyik legizgalmasabb élmény, amit a vízen átélhet. Vegye át az irányítást, és vitorlázzon a víz felett, minden gondját maga mögött hagyva. Ne gondolkozzon kétszer, és jegyezze fel a bakancslistájára ezt a csodálatos élményt, amely egész nap mosolyogni fog. Minden robogó kiváló állapotban van és könnyen kezelhető. A legjobb szakértők is vezetnek majd, így mindent megtanulhatsz, amit tudnod kell.

Parascending

Parascending in Tenerife South

Ez egy nagyon szórakoztató és lenyűgöző tevékenység, amelynek során akár 100 méter magasra is felemelkedhetsz, és úgy élvezheted a sziget látványát, mintha madár lennél. A repülés után leereszkedsz, és a csónakhoz közeledve a lábaddal megérinted a vizet. Ez egy teljesen biztonságos élmény, ahol megoszthatod a melletted lévő másik személlyel. Mentőmellényt biztosítanak, a csónakokat pedig olyan szakértők irányítják, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek a Los Cristianos-i és más tenerifei vízi tevékenységek terén.

Kajak- és kenutúrák

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Ez egy nyugodt tevékenység, ahol a saját tempójában evezhet a kristálytiszta tengervízben. A túrák az öböl legjobb területeit érintik, így a legjobb kilátásban gyönyörködhet, és megnézheti Los Gigantes legszebb helyeit. A túra mindenki számára alkalmas, és minden szükséges felszerelést megkaptok a biztonságotok érdekében. A kirándulás kis csoportokban történik, egy vezető oktatóval, aki meghozza a döntéseket a túra során.

Búvárkodás és snorkeling

diving in tenerife south

Készüljön fel arra, hogy lemerüljön a Földközi-tenger mélyére, és felfedezze annak minden szépségét. Ez egy izgalmas élmény, ahol a tengeri állatokkal természetes élőhelyükön osztozhatsz. Ne aggódjon semmi miatt, mi biztosítunk minden felszerelést és segítséget, amire szüksége van. A legjobb búvárkodási helyek távoliak, és kajakkal vagy csónakkal kell megközelíteni őket, ami még szórakoztatóbbá teszi az élményt, mert élvezheted a sziklákat, láthatod a Teide-t a tengerből, és megfigyelheted a madarakat, amelyek körülveszik a helyet. Gyakori az is, hogy közel kerülhetünk azokhoz a területekhez, ahol néhány bálna és delfin is elhalad.

Szörfözés

Los Cristianoshoz nagyon közel, a Las Américas strandon tökéletesek a feltételek ahhoz, hogy deszkára pattanj és megzabolázd a hullámokat. Az ottani időjárás kellemes, és általában jó hullámok vannak. Nyáron búvárruha nélkül is lehet szörfözni, de télen a hőmérséklet 19 Celsius-fokig csökken, ezért érdemes nagyobb védelmet viselni. Ami a hullámokat illeti, egyes hullámok akár a 3 métert is elérhetik, és a sziklák hatása miatt csak gyakorlott szörfösöknek ajánlott. A kezdők számára csendesebb területek is vannak.

Tucatnyi szörfössel találkozhat, akik minden hétvégén és a nyaralások idején is eljönnek, hogy jól érezzék magukat és kiszakadjanak a hétköznapokból. Emlékeztetjük, hogy mivel ez egy sziklás terület, a hullámok néha találkoznak a sziklákkal, és a megfelelő időben kell elengedni őket.

Hajó charterek

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Végül, de nem utolsósorban nem felejthettük el megemlíteni a hajókirándulásokat, amelyek kivisznek a tengerre, hogy kiszakadjunk a rutinból, és a hullámok hangja mellett pihenjünk. A hajókirándulások során élvezheti a csendes utazást, vagy egy különleges randevú megünneplésére partit rendezhet a Földközi-tenger vizein. Lehetősége lesz arra is, hogy élvezze a delfinek és bálnák megfigyelését, a túrák során azokat a helyeket is érintik, ahol ezek a gyönyörű cetfélék elhaladnak.

Motorcsónakos kirándulásokat is kínálunk, hogy élvezze a tengert és annak varázsát. Pihenjen a hajóülésen, miközben a kapitány megosztja a szigetről szerzett ismereteit. Kis csoportok számára luxusjachtokat is kínálunk, vitorlásokat romantikus kirándulásokhoz, katamaránokat az Atlanti-óceán vizeinek felfedezéséhez és még sok más lehetőséget. A hajó és az utazás jellemzőitől függően étkezés, harapnivalók és italok állnak rendelkezésre az egész család számára.

Reméljük, hogy minden sporttal kapcsolatos kétségét eloszlattuk.

Hajókölcsönzés a oldalon. Los Cristianos

Vízi sportok a oldalon. Los Cristianos

Kapcsolódó cikkek:

Los Cristianos egy kicsi és bájos falu Tenerife déli részén, közvetlenül a híres...

Strandok Los Cristianos

Ez egy nagyszerű városi strand a napozáshoz és a tenerifei tenger élvezetéhez. A...
A Playa de Troya I és II két strand Costa Adejében. Itt megtalálod a tenger, a...
A Playa de las Vistas, más néven Las Vistas strandja nagyon vonzó a helyiek és a...