Első közzététel: március 11, 2024 |

Jet Ski a oldalon. Los Cristianos
Jet-ski bérlés Los Cristianos Tenerife-ról

Bérelje ki szórakoztató jet-skinket Los Cristianosból, és érezze, ahogy az adrenalin átjárja a testét. Töltsön el egy felejthetetlen napot barátaival és családjával. A jet-skik szórakoztatóak, nagy sebességet érnek el, és lehetővé teszik, hogy felfedezze az öblöt, hogy felfedezze annak varázsát. Ha szeretne bérelni jet-skit Los Cristianosból, csak írjon nekünk most a WhatsApp-unkra. Öröm lesz számunkra, hogy segíthetünk Önnek. Különböző szolgáltatások nyújtására szakosodtunk a Tenerifére érkező turisták és kalandorok számára.

Jetski móka Los Cristianosból

jetski los gigantes

Ha Los Cristianosban tartózkodik, és szeretné megtapasztalni a kalandokat a tengeren, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy béreljen jet ski szafarit. Ez egy lenyűgöző vízi sport, amellyel körbejárhatja az öblöt, és élvezheti a gyönyörű kilátást. Olyan rejtett helyekre is ellátogathat, amelyek csak vízen érhetőek el, ami még izgalmasabbá teszi a tevékenységet. Menjen fel egyedül vagy egy társával. Javasoljuk, hogy hozza magával partnerét, hogy egyedülálló és felejthetetlen élményben legyen része a tengeren.

Az Óriások sziklái túra

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Ezek a hatalmas sziklafalak Tenerife partjainál emelkednek ki, hogy megvédjék a szigetet. A jet-skivel meglátogathatja a sziklákat, elámulhat mérhetetlenségükön és megcsodálhatja a gyönyörű tájat. Ez egy lenyűgöző tevékenység a természet és a szabadtéri sportok szerelmeseinek.

Élvezze a nagy sebességet, amelyet a jet-skik elérnek, és navigáljon szabadon a tengeren. Ha szeretné bérelni bármelyik tevékenységünket, csak írjon nekünk a WhatsApp, figyelünk a fenntartásokra. Ön is kérhet javaslatokat, hogy milyen tevékenységeket válasszon az érdeklődési körének megfelelően.

Vízi sportok csomagjai

Parascending Tenerife déli részén

Bérelje jet-skinket a Parascendinggel és a Flyfish-szel együtt. Ezeket a lehetőségeket kínáljuk az élvezet és a szórakozás fokozása érdekében. Ha lefoglalja vízi sportcsomagjainkat, három tevékenységet kap egy kényelmes áron. A Parascending segítségével a levegőben repülhet, hogy a magasból csodálhassa meg Tenerifét. A Flyfish felpörgeti az adrenalinszintjét, miközben addig szárnyal a levegőben, amíg a hátára nem kerül.

A tevékenység időtartama

Az alábbiakban felsoroljuk a WhatsApp-on most azonnal bérelhető lehetőségeket. A szöveg végén találsz egy listát az egyes tevékenységekkel és azok jellemzőivel, hogy eldönthesd, melyik a legmegfelelőbb számodra. Ha bármelyiket szeretné bérelni, talál egy kapcsolatfelvételi űrlapot, amely a WhatsApp-hoz hasonlóan a Los Cristianos-i jet ski bérlésére szolgál.

  • Jet-ski túrák 20 perces, 40 perces, 1 órás és 2 órás időtartamban.
  • Jet-ski szafari Los Acantilados de los Gigantesba 2,5 órán át: fedezze fel Tenerife partvidékének szikláit és tengeri barlangjait.
  • Vízi sportok csomag 1: 40 perc jet ski és 10 perc parascending
  • Vízi sportok 2. csomag: 1 óra jet ski és 10 perc parascending
  • Vízi sportok csomag 3: 1 óra jet ski, 10 perc parascending és 10 perc flyfishing

Hogyan foglaljon jet ski-t Los Cristianosból

Ha szeretné lefoglalni jet ski-jeinket Los Cristianosból, csak írjon nekünk. Ez egy nagyon egyszerű folyamat. Örömmel segítünk Önnek és kezeljük a kérését. Arra is meghívjuk, hogy próbálja ki a honlapunkon elérhető egyéb vízi tevékenységeket, hogy a szórakozásnak soha ne legyen vége. Reméljük, hogy élvezni fogja a Los Cristianos-i nyaralását. Ne feledje, hogy írjon nekünk a WhatsApp-on, ha bármilyen kérdése van.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: