Első közzététel: november 1, 2022 |

Delfin- és bálnafigyelés Los Cristianosból

A bálna- és delfinmegfigyelés Los Cristianos Teneriféről az egyik legkeresettebb tevékenység ügyfeleink körében. Los Cristianos nagyon fontos turisztikai terület a szigeten, így egész évben fogadja a melegre és szórakozásra vágyó turistákat.

Ebben a cikkben bemutatjuk a Tenerifén elérhető bálnafigyelési tevékenységek listáját, amelyeket Los Cristianosból foglalhat. A sziget ezen régiójába és más fontos turisztikai központokba is szállítunk. Mindössze annyit kell tennie, hogy írjon a WhatsApp-unkra, hogy tisztázza a kételyeket, értékelje az időpontok elérhetőségét és lefoglalja a foglalásokat.

Delfin- és bálnafigyelés Los Cristianosból Tenerifén

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy természetes élőhelyükön láthassa a cetféléket. Hajóink biztonságosak a környezetre és a tengeri állatokra nézve, így nem kell aggódnia semmi miatt.

Dolphins jumping in Tenerife South
Az ezt a szolgáltatást nyújtó hajók elkötelezettek amellett, hogy minőségi turisztikai szolgáltatást nyújtsanak, miközben tiszteletben tartják a tengeri élővilágot. Élvezze a lenyűgöző élményt anélkül, hogy befolyásolná a delfinek, pilóta- és bálnák életét.

E tevékenység révén láthatja a boldogan sétálgató bálnákat és delfineket, és alkalmanként egy-egy játékos bálnát, amint oda-vissza cirkálnak az óceánban. A turisták ámulva nézik ezt a természeti látványosságot, amelyet más helyeken nehéz megtalálni. Kérjük, hogy készítsen fényképeket, rögzítsen videókat és nézze meg őket tisztelettel.

A tenerifei hajókirándulás során napozhat, pihenhet a hajón, élvezheti a partra nyíló kilátást, megoszthatja a családjával, barátaival és partnerével, megnézheti a Los Gigantes sziklák és a Masca-öböl pompáját. Éljen a lehetőséggel, hogy úszhasson és vízi játékokkal játsszon azokon a kirándulásokon, amelyeken megállhat Tenerife partjainak valamelyik pontján.

A Tenerifén látható tengeri fajok listája

Most elmondjuk, hogy milyen fajok láthatók a hajóról Tenerife déli részén. Emlékeztetjük, hogy vannak olyan fajok, amelyek egész évben lakják ezt a területet, és vannak olyanok, amelyek az év meghatározott időszakaiban jelennek meg.

Palackorrú delfin

A Tenerife délnyugati részén található területeken szaporodnak el a legnagyobb arányban a palackorrú delfinek egész Európában. Mivel Tenerife egyik legismertebb és legelterjedtebb fajáról van szó, könnyen megfigyelhetjük őket az öbölben.

Tudományos nevük Tursiops truncatus. Felső részük sötétszürke színű, amely a test alsó része felé világosabb tónusúvá válik. Tenerife partjaitól nem messze tűnnek fel, és ők a legismertebb delfinfaj a térségben. Átlagos méretük 2,6 méter, a nőstények kisebbek, mint a hímek. Az idősebb példányok azonban elérik a 3 métert is. Egész évben megfigyelhetők az öböl bizonyos területein.

Cetfélék

Tudományos neve Globicephala macrorinchus. Ez a faj a delfinfélék családjába, a bálnák kategóriájába tartozik. Ez egy nagytestű cet, amely elérheti az 5 méteres hosszúságot és a 2 tonnát is. Egész évben megjelenik.

Közönséges delfin

Tudományos neve Delphinus delphis. Ez a legnépszerűbb faj világszerte, így valószínűleg már láttad őket. Ha télen látogat el Tenerifére, nagy valószínűséggel láthatja őket vándorlási útvonalukon elhaladni. A delfinek hossza eléri a 2,5 métert és a 120 kilogrammot. Testük sárga színéről lehet megkülönböztetni őket.

Hamis gyilkos bálna

Tudományos neve Pseudorca crassidens. Nagyon barátságos cetfélék, és igazi közönségkedvencek. Jellemző rájuk a karcsú, hosszúkás testalkat és a végén könyöklő uszonyok. Színük mélyszürke. Tömegük elérheti az 1500 kilogrammot, hosszuk pedig a 6 métert is. Vándorló faj, ezért csak akkor láthatjuk őket, ha nyaralásunk egybeesik azzal az időszakkal, amikor Tenerifén áthaladnak.

Ezeken a fajokon kívül más cetfélékkel is találkozhatunk, mint például:

  • Bryde-bálna
  • Csíkos delfin
  • Risso delfin
  • Spermabálna
  • Északi minkebálna
  • Finn bálna
  • Törpe ámbráscet
  • Fraser-delfin
  • Gyilkos bálna
  • többek között

Privát bálna- és delfinmegfigyelő kirándulás Los Cristianosban

Az alábbi listában megtalálja az exkluzív bálna- és delfinmegfigyelő kirándulásokhoz rendelkezésre álló hajókat. Ünnepelje meg a különleges eseményeket szeretteivel és senki mással.

Béreljen tágas katamaránt 11 fő részére a Kalima társasággal

Tenerife – Hajó bérlés – (6).minÉnnepelje az életet a tengeren ezen a tágas 36 lábas katamaránon. Rengeteg helyet talál az Ön és vendégei kényelmének érdekében. Válasszon 3 és 8 órás hajóutak közül a maximális élvezet érdekében.

Lehetősége lesz arra, hogy cetféléket láthasson természetes élőhelyükön, úszhat és sznorkelezhet, meglátogathatja a lenyűgöző Los Gigantes-sziklákat és a Masca-öblöt.

3 órás motorcsónak-bérlés a White Heaven hajóval

Tenerife Speed Boat Charter, Puerto Colon
Jöjjön és élvezze családjával vagy barátaival a tengert ezzel a csodálatos hajóval. Ez a tevékenység 11 fő számára érhető el, így mindenki kényelmesen és nyugodtan érezheti magát. A bálnafigyelés mellett meglátogathatja Puertito de Adeje vagy Diego Hernandez öbleit is. A sznorkelfelszerelés, az italok és a snackek az árban benne vannak.

Bálnafigyelő magánhajó charter a Galateával

Sailing Boat Charter in Tenerife Galatea
Ossza meg barátaival és családjával ezt a csodálatos, maximum 7 utas befogadására alkalmas vitorláshajót. A cetféléket természetes környezetükben láthatja, és gyönyörű képeket készíthet. A megfigyelés után egy gyönyörű öbölben hűsölhetnek. Élvezzen egy csodálatos napot az óceánban teljes exkluzivitásban. A búvárfelszerelés, az italok és a snackek benne foglaltatnak.

Közös bálna- és delfinmegfigyelő kirándulások Los Cristianos Tenerife déli részéről
Az alábbi listában megtalálja a közös bálna- és delfinmegfigyelésre rendelkezésre álló hajókat. Élvezze a tengert, a napsütést, a tengeri szellőt és a cetfélék látványát.

Hajókirándulás Los Gigantesba a Freebirddel

catamaran tour in Tenerife with Freebird
Ezzel a 3 órás hajókirándulással bálnákat és delfineket láthat Tenerifén, meglátogathatja Los Gigantes szikláit, és lehűlhet az öböl kristálytiszta vizében.

A hajó a Tenerife és La Gomera közötti vizek felé veszi az irányt, ahol nagyobb valószínűséggel láthatsz palackorrú delfineket és pilótabálnákat. Ezenkívül más fajokat is láthat, amelyek az év különböző időszakaiban áthaladnak a területen, például az atlanti pettyes delfint és az ámbráscetet.

A bálnafigyelés után a Freebird a Los Gigantes-sziklák felé veszi az irányt, hogy megcsodálhassa azok pompáját. Ezt követően a hajó a gyönyörű Masca-öbölbe viszi önöket, ahol úszhatnak és játszhatnak a homokban. A végén finom ebédet fogyasztanak, majd visszatérnek a kikötőbe.

Delfin- és bálnafigyelés az Eden katamaránnal Los Cristianosról

eden catamaran tour tenerife
Élvezze ezt a 2 órás bálna- és delfinmegfigyelési tevékenységet Tenerifén. A hajó Puerto Colonból indul La Gomera szigetére. Megkeressük azokat a konkrét helyeket, ahol a legnagyobb valószínűséggel bálna- és delfinészlelésre kerül sor, így nagy a valószínűsége, hogy a cetfélék természetes élőhelyükön láthatók.

Az Eden katamaránt is bérelheti 3 órára, hogy a tengerben hűsölhessen. Ha a 3 órás tevékenységet választja, lehetősége lesz lemenni az öbölbe úszni és megosztani a barátaival. Ez a tevékenység magában foglalja a vizet, az üdítőt és a sört.

Kirándulás a Royal Dolphinnel a bálnák és delfinek megtekintésére Los Cristianosban

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Ha Los Cristianosban tartózkodik, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy bálnákat és delfineket nézzen meg a szenzációs Royal Dolphin fedélzetén. Egy nagyszerű méretű és kiváló tulajdonságokkal rendelkező katamaránról beszélünk, amellyel egy hihetetlen napot tölthet a tengeren.

A Royal Dolphin padlójában üvegablakok vannak, amelyeken keresztül láthatja a hajó alatt békésen sétálgató tengeri állatokat. Ezen kívül különböző kamerákkal van felszerelve, amelyek rögzítik a hajó közelében zajló tengeri tevékenységeket, majd a fedélzeten lévő televíziókon keresztül továbbítják azokat. Amint láthatja, ez a hajó egy másfajta és teljes körű lehetőséget kínál a bálnák és delfinek megfigyelésére Tenerifén.

A kirándulás Puerto Colón kikötőjéből indul a La Gomera és Tenerife közötti vizekre, a cetfélék legnagyobb jelenlétével rendelkező területre. Itt szerencsés lesz, ha palackorrú delfineket és pilótabálnákat láthat. Nem tudjuk garantálni, hogy látni fogja ezeket a cetféléket, de jó esély van rá, hogy a hajó közelében tűnnek fel. Valószínű, hogy egy ámbráscetet vagy durvafogú delfint is láthat elhaladni, de ezek csak az év bizonyos időszakaiban tűnnek fel. A tevékenység része egy megálló a Masca-öbölben, ahol frissítőt és ebédet fogyaszthatunk.

Bálnafigyelő kirándulás Los Gigantesbe a Maxicattal

maxicat catamaran tenerife
Ezt a nagyszerű tevékenységet kínáljuk Önnek 3 órán keresztül, hogy a tenerifei Los Cristianosból megnézhesse a cetféléket. A tevékenységet 5 órára is lefoglalhatja, hogy hosszabb ideig élvezhesse az élményt, és más helyeket is láthasson a Tenerife déli öbölben.

A Maxicat egy mesés hajó, amellyel bálnákat és delfineket láthat természetes élőhelyükön. A hajó Puerto Colon kikötőjéből indul a bálnák és delfinek keresésére. Ha már a területen vagyunk, valószínűleg láthatunk néhány tengeri állatot, amelyek feljönnek köszönni. Ne feledjük, hogy a tenerifei cetek hozzászoktak a hajókhoz, és nem félnek közeledni.

A tevékenység magában foglal egy megállót is a Masca-öbölben úszás és snorkeling céljából. Az ebédet és a szállítást a program tartalmazza.

Transzfer Los Cristianos különböző pontjairól

Full HD - los-cristianos-beach-compressed
Emlékeztetjük, hogy weboldalunkon különböző célokra különböző hajókat kínálunk. Eljöhet Tenerifére, hogy megünnepelje legénybúcsúját, vagy hogy szerelmet valljon a hajó fedélzetén. Fenséges vitorlásokat, kényelmes jachtokat és egyéb hajókat kínálunk. Ha szeretne egy felejthetetlen napot tölteni a tengeren, nálunk megtalálja, amire szüksége van.

Ha szeretné lefoglalni bármelyik bálnafigyelő tevékenységet Los Cristianosból, csak írjon nekünk a WhatsAppon, hogy lefoglalhassa a helyét.

Ne feledje, hogy több nappal előre foglaljon, hogy biztosan találjon szabad helyeket a kívánt időpontra. Megtiszteltetés számunkra, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és pontosan tudjuk, mire van szüksége, ezért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

A szöveg végén a Los Cristianosban tartózkodó turisták számára elérhető tevékenységek listáját találja. Meghívjuk Önt, hogy nézze át a különböző tevékenységeket, és jelentkezzen be, hogy további részleteket tudjon meg. Minden egyes tevékenységhez csatolva talál egy kapcsolatfelvételi űrlapot is, amelyet kitöltve kapcsolatba léphet velünk. Várjuk Önt Tenerifén, kezdje el tervezni a nyaralását, és bízzon bennünk, nagy tapasztalattal rendelkezünk az ágazatban, és segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb tevékenységet.

Foglaljon a WhatsApp segítségével

Bálnafigyelés a oldalon Los Cristianos

Hajó Charters a oldalon Los Cristianos

Foglaljon a WhatsApp segítségével

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: