Közös katamarán kirándulás Puerto Colonban, maximum 11 fő részvételével.

Közös katamarán kirándulás Puerto Colonban, maximum 11 fő részvételével. - 13527
Közös katamarán kirándulás Puerto Colonban, maximum 11 fő részvételével. - 13526
Közös katamarán kirándulás Puerto Colonban, maximum 11 fő részvételével. - 13525
Közös katamarán kirándulás Puerto Colonban, maximum 11 fő részvételével. - 13524
Közös katamarán kirándulás Puerto Colonban, maximum 11 fő részvételével. - 13523
Közös katamarán kirándulás Puerto Colonban, maximum 11 fő részvételével. - 13522
Közös katamarán kirándulás Puerto Colonban, maximum 11 fő részvételével. - 13521
Közös katamarán kirándulás Puerto Colonban, maximum 11 fő részvételével. - 13520
🏷️ Árak
Felnőttek 65,00€
2-12 éves korig 55,00€
Csecsemők Gratis
acepteded payment methods
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Útvonalterv

Élvezze ezt a nagyszerű közös katamarán kirándulást az Atlanti-óceánon. Nagy, 36 láb hosszú katamaránunkon rengeteg hely áll rendelkezésre, hogy minden vendég kényelmét szolgálja. A legjobb az egészben, hogy maximum 11 utast fogadunk, így mindenki kényelmesen érezheti magát egy exkluzív kiránduláson.

A túra 3 órán át tart, ami elegendő idő arra, hogy hajókázzunk a tengeren, delfineket és bálnákat lássunk, és ússzunk az Atlanti-óceán kristálytiszta vizében.

Testközelből láthatja majd Tenerife híres cetféléit. A katamarán megközelíti azokat a területeket, ahol a bálnák, delfinek és más tengeri állatok általában megjelennek. Vigye magával fényképezőgépét, hogy megörökítse őket, és megörökítse ezt a gyönyörű pillanatot. A tengerben békét érez, és amikor látja a delfineket úszkálni, úgy érzi, mintha a problémák nem is léteznének, csak a boldogság van.

A bálnafigyelés után a hajó egy gyönyörű öbölben horgonyoz le, ahol úszhat és sznorkelezhet. Tenerife tengerébe merülve felfrissülve távozik.

A tevékenység frissítő italokat és harapnivalókat tartalmaz. Az úszás és az italok megosztása után visszatérnek a kikötőbe. Ez 3 óra intenzív öröm és kikapcsolódás lesz.

Jöjjön el barátaival és családjával. Ha csoportosan utazik, akkor érdekelheti Önt ennek a katamaránnak vagy más hajóknak a privát hajóbérlése. Böngésszen weboldalunkon, hogy megismerje a különböző privát chartertevékenységeket Tenerifén. Azt is írhat nekünk a WhatsApp tanácsért.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy lefoglalja ezt a katamarán túrát Tenerifén. Javasoljuk, hogy két héttel előre írjon nekünk, ne feledje, hogy sok kérést kapunk, és a helyek nagyon gyorsan elfogynak.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
HÍVJ MOST:

🚌 Közlekedés Elérhető / Kezdő közel:

Ez a tevékenység könnyen megvalósítható, ha az alábbi üdülőhelyek egyikében száll meg:

A foglaláskor minden szükséges adatot megkap, hogy könnyen megtalálhassa a találkozóhelyet/felvételi pontot.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
HÍVJ MOST:

Mit mondanak a vásárlóink:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

  Kapcsolat és foglalási kérelem űrlap:

  WHaluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Hogyan foglalhatok?

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Kirándulás részletei:

  Résztvevők:

  Elérhetőségek:

  Kedvelt fizetési mód

  Megjegyzések:

  Adatkezelés: Az adatok nem kerülnek továbbításra vagy eladásra harmadik félnek. Utáljuk a spameket, és nem küldünk Önnek semmilyen reklámot. Az adatokat legfeljebb 18 hónapig tároljuk. Az űrlap használatával Ön beleegyezik, hogy a weboldal tárolja és kezelje az adatait. Felelős személy: Jan Daniel. Cél: Válaszokat kapni a foglalási kérelemmel és a felkínált tevékenység megvásárlásával kapcsolatban. E célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot whatsappon, e-mailben vagy telefonon.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
  HÍVJ MOST:

  Kapcsolódó tevékenységek:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom