Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Vesiskootterin vuokraus Los Cristianos Teneriffalta

Vuokraa hauskat vesiskootterimme Los Cristianosista ja tunne adrenaliinin virtaavan kehossasi. Vietä unohtumaton päivä ystävien ja perheen kanssa. Vesiskootterit ovat hauskoja, ne saavuttavat suuria nopeuksia ja antavat sinulle mahdollisuuden tutkia lahtea ja tutustua sen viehätyksiin. Jos haluat vuokrata vesiskoottereita Los Cristianosista, kirjoita meille nyt WhatsAppiin. Se on meille ilo auttaa sinua. Olemme erikoistuneet tarjoamaan erilaisia palveluja matkailijoille ja seikkailijoille, jotka tulevat Teneriffalle.

Jetskihupia Los Cristianosista

jetski los gigantes

Jos oleskelet Los Cristianosissa ja haluat kokea seikkailuja merellä, älä missaa tilaisuutta vuokrata vesiskootterisafarimme. Tämä on kiehtova vesiurheilulaji, jolla voit ajella lahden ympäri ja nauttia kauniista näkymistä. Voit vierailla piilotetuissa paikoissa, joihin pääsee vain vesitse, mikä lisää toiminnan jännitystä. Nouse ylös yksin tai seuralaisen kanssa. Suosittelemme, että otat mukaan kumppanisi, jotta saat ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen merellä.

Cliffs of the Giants -kierros

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Nämä valtavat kallioseinämät kohoavat Teneriffan rannikolla suojellakseen saarta. Vesiskootterilla voit vierailla kallioilla, ihmetellä niiden valtavuutta ja ihailla kauniita maisemia. Tämä on kiehtovaa puuhaa luonnon ja ulkoilun ystäville.

Nauti vesiskootterien saavuttamasta suuresta nopeudesta ja tunne olosi vapaaksi navigoidessasi merellä. Jos haluat vuokrata mitään meidän aktiviteetteja, kirjoita meille WhatsApp, olemme tarkkaavaisia varauksiasi. Voit myös kysyä ehdotuksia siitä, mitä aktiviteetteja valita kiinnostuksesi mukaan.

Vesiurheilupaketit

Parascending Teneriffan eteläosassa

Vuokraa vesiskootterimme yhdessä Parascendingin ja Flyfishin kanssa. Tarjoamme näitä vaihtoehtoja lisäämään nautintoa ja hauskanpitoa. Varaamalla vesiurheilupakettimme saat kolme aktiviteettia kätevästi samaan hintaan. Parascending saa sinut lentämään ilmojen halki ja ihailemaan Teneriffaa korkeuksista. Flyfish saa adrenaliinisi nousemaan, kun liidät ilmassa, kunnes olet selälläsi.

Toiminnan kesto

Alla on luettelo vaihtoehdoista, jotka ovat vuokrattavissa juuri nyt WhatsAppissamme. Tekstin lopussa on luettelo, jossa on kukin aktiviteetti ja sen ominaisuudet, jotta voit päättää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Jos haluat vuokrata jonkin niistä, löydät yhteydenottolomakkeen, joka on WhatsAppin tavoin tapa vuokrata vesiskoottereita Los Cristianosista.

    • Jettihiihtomatkat kestävät 20 minuuttia, 40 minuuttia, 1 tunti ja 2 tuntia.
    • Jet-hiihtosafari Los Acantilados de los Gigantesiin 2,5 tuntia: tutustu Teneriffan rannikon kallioihin ja meriluoliin.
    • Vesiurheilupaketti 1: 40 minuuttia vesiskootterihiihtoa ja 10 minuuttia parascendingia
    • Vesiurheilupaketti 2: 1 tunti vesihiihtoa ja 10 minuuttia parascendingia
    • Vesiurheilupaketti 3: 1 tunti vesihiihtoa, 10 minuuttia parascendingia ja 10 minuuttia perhokalastusta

Miten varata vesiskootterit Los Cristianosista

Jos haluat varata vesiskootterimme Los Cristianosista, kirjoita meille. Se on hyvin yksinkertainen prosessi. Autamme sinua mielellämme ja hoidamme pyyntösi. Kutsumme sinut myös kokeilemaan muita vesiaktiviteetteja, jotka ovat saatavilla verkkosivuillamme, jotta hauskanpito ei loppuisi koskaan. Toivottavasti nautit lomastasi Los Cristianosissa. Muista kirjoittaa meille WhatsAppiin, jos sinulla on kysyttävää.

Varaa WhatsAppin kautta

Vesiskootteri ja Los Cristianos

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: