Prva objava: 21 marca, 2024 |

Najem vodnih skuterjev iz Los Cristianos Tenerife

Najemite naše zabavne vodne skuterje v Los Cristianosu in začutite, kako vam po telesu teče adrenalin. Preživite nepozaben dan s prijatelji in družino. Vodni skuterji so zabavni, dosegajo visoke hitrosti in vam omogočajo raziskovanje zaliva ter odkrivanje njegovih čarov. Če želite najeti vodne skuterje iz Los Cristianosa, nam zdaj pišite na naš WhatsApp. Z veseljem vam bomo pomagali. Specializirani smo za zagotavljanje različnih storitev za turiste in avanturiste, ki pridejo na Tenerife.

Zabava z vodnimi skuterji iz Los Cristianosa

jetski los gigantes

Če bivate v mestu Los Cristianos in želite doživeti pustolovščine na morju, ne zamudite priložnosti, da najamete naše jet ski safari. To je fascinanten vodni šport, s katerim se lahko vozite po zalivu in uživate v čudovitih razgledih. Obiskali boste lahko skrite kraje, ki so dostopni le po vodi, kar še poveča vznemirljivost te dejavnosti. Podajte se na pot sami ali s spremljevalcem. Priporočamo vam, da s seboj vzamete partnerja za edinstveno in nepozabno doživetje na morju.

Turneja Skale velikanov

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Te ogromne skalne stene se dvigajo na obali otoka Tenerife in varujejo otok. Z vodnimi skuterji lahko obiščete skale, se čudite njihovi ogromnosti in občudujete čudovito pokrajino. To je zanimiva dejavnost za ljubitelje narave in športov na prostem.

Uživajte v veliki hitrosti, ki jo dosežejo vodni skuterji, in se počutite svobodno pri plovbi po morju. Če želite najeti katero od naših dejavnosti, nam pišite na WhatsApp, pozorni smo na vaše rezervacije. Prav tako nas lahko povprašate za predloge, katere dejavnosti izbrati glede na vaše interese.

Paket vodnih športov

Parascending na južnem Tenerifu

Najemite naše vodne skuterje skupaj s programoma Parascending in Flyfish. Te možnosti vam ponujamo za povečanje užitka in zabave. Z rezervacijo naših paketov vodnih športov dobite tri dejavnosti po eni ugodni ceni. S parascendingom boste leteli po zraku in občudovali Tenerife z višine. Flyfish vam bo dvignil adrenalin, ko se boste vzpenjali po zraku, dokler se ne boste znašli na hrbtu.

Trajanje dejavnosti

Spodaj je seznam možnosti, ki so na voljo za najem prav zdaj na naši aplikaciji WhatsApp. Na koncu besedila boste našli seznam s posamezno dejavnostjo in njenimi značilnostmi, da se boste lahko odločili, katera je najboljša za vas. Če želite najeti katero koli od njih, boste našli kontaktni obrazec, ki je tako kot WhatsApp način najema vodnih skuterjev iz Los Cristianosa.

  • Vožnja z vodnimi skuterji traja 20 minut, 40 minut, 1 uro in 2 uri.
  • Safari z jet skijem do Los Acantilados de los Gigantes za 2,5 ure: odkrijte pečine in morske jame na obali Tenerifa.
  • Paket vodnih športov 1: 40 minut smučanja na vodnem skuterju in 10 minut deskanja
  • Paket vodnih športov 2: 1 ura smučanja na vodnem skuterju in 10 minut parascendinga
  • Paket vodnih športov 3: 1 ura smučanja z vodnim curkom, 10 minut parascendinga in 10 minut muharjenja

Kako rezervirati vodne skuterje iz Los Cristianosa

Če želite rezervirati naše vodne skuterje iz Los Cristianosa, nam preprosto pišite. Postopek je zelo preprost. Z veseljem vam bomo pomagali in uredili vašo zahtevo. Vabimo vas, da preizkusite tudi druge vodne aktivnosti, ki so na voljo na naši spletni strani, tako da se zabava nikoli ne konča. Upamo, da boste uživali v počitnicah v Los Cristianosu. Ne pozabite nam napisati na naš WhatsApp, če imate kakršna koli vprašanja.

Rezervirajte preko WhatsAppa

Vodni skuter na Los Cristianos

Rezervirajte preko WhatsAppa

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: