Kaj početi v Los Cristianos

Kaj početi v Los Cristianos

Los Cristianos je čudovito mestece na jugu Tenerifov, tik ob znameniti plaži Playa de Las Americas. Poleg Las Americas in Costa Adeje je Los Cristianos ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Tenerifih.

Podnebje v Los Cristianosu je zelo blago, sončno vreme in tople temperature omogočajo uživanje v tem čudovitem letovišču skozi vse leto.

Če razmišljate, da bi za svoje počitnice izbrali Los Cristianos, bi verjetno radi izvedeli nekaj več o tem kraju. Če želite izvedeti, kaj vse lahko počnete v Los Cristianosu, boste tukaj našli veliko stvari, ki jih lahko počnete. Najprej pa naj vam podamo nekaj splošnih informacij o kraju. Preverite jih, da boste lahko načrtovali svoje počitnice in od njih odnesli kar največ.

Los Cristianosu je najbližje letališče Reina Sofia. Razdalja od letališča do mesta Los Cristianos je približno 17 km, zato boste z avtobusom do tja potrebovali manj kot 30 minut, s taksijem ali avtomobilom pa približno 15 minut. Avtobus vas bo pripeljal na glavno avtobusno postajališče v Los Cristianosu, od koder lahko do nastanitve pridete peš ali s taksijem.
V Los Cristianosu boste našli vse možnosti, od hotelov s petimi do štirimi zvezdicami, ki vključujejo vse, do hostlov ali apartmajev za najem.

Če se niste odločili za all inclusive počitnice in razmišljate, kje se boste v Los Cristianosu prehranjevali, je na voljo veliko dobrih restavracij, ki ponujajo jedi španske, kanarske, angleške, italijanske, indijske, kitajske in druge kuhinje. Veliko je tudi angleških in irskih barov z živo glasbo ali karaokami.

Zdaj pa končno preidimo na stvari, ki jih lahko počnete na Tenerifih. V nadaljevanju smo za vas izbrali najbolj priljubljene in priporočene izlete in dejavnosti, ki jih lahko počnete na Tenerifih, zato si jih oglejte.

Kot veste, Tenerife niso samo sonce, plaže in ocean. Je tudi čudovita narava, pristna arhitektura in bogata kultura. Vse to lahko cenite z našimi avtobusnimi izleti po otoku. Nekaj je mest, ki si jih morate ogledati, a obvezen ogled številka ena je seveda znameniti vulkan Teide. Obiščete jo lahko v okviru poldnevnega ali celodnevnega izleta Teide-Masca, kjer si boste ogledali še druge impresivne kraje, kot so pristna vas Masca, Garachico in Icod de Los Vinos.

Lahko se odpravite tudi na enodnevni izlet na sosednji otok La Gomera. Po prevzemu v hotelu se boste iz pristanišča Los Cristianos odpeljali s trajektom in v manj kot eni uri že pristali na otoku La Gomera, kjer boste preživeli čudovit dan, spoznali njene dih jemajoče naravne pokrajine in kulturo, vključno z osupljivim lokalnim jezikom.

Druga priljubljena zabava na Tenerifih je izlet z ladjo. Na izletu z ladjo lahko vse leto opazujete kite in delfine, uživate v soncu in se sprostite. Ponujamo različne možnosti izletov z ladjo. Izbirate lahko glede na vrsto čolna in trajanje izleta. Z izbiro 4,5-urnega izleta si boste lahko ogledali tudi impresivne pečine Los Gigantes!

Na voljo je tudi veliko različnih dejavnosti, ki jih lahko izvajate neposredno v Los Cristianosu ali z brezplačnim prevzemom iz hotela v Los Cristianosu.
Poskusite se potopiti in raziskati podvodni svet, tudi če se še nikoli niste potapljali.
Z jadralnim padalom si lahko ogledate fascinanten panoramski razgled na južni del Tenerifa.
Quad Safari vam bo omogočil odkrivanje najlepših pokrajin Tenerifov na najbolj zabaven način.
Ribolov, vožnja z vodnimi skuterji, paraskijording in drugi vodni športi so prav tako na voljo v mestu Los Cristianos ali iz njega.

 

Preverite vse naše ponudbe in se odločite! Za rezervacijo izleta ali dejavnosti morate izpolniti obrazec za rezervacijo ali nas neposredno kontaktirati prek aplikacije WhatsApp.

Ne pozabite, da je tudi sam Los Cristianos lep kraj, ki ga je vredno obiskati.
Sprehodite se po njegovih osrednjih ulicah, obiščite nedeljsko tržnico, poskusite lokalno hrano in preprosto uživajte v njegovem sproščenem vzdušju.

Čarterji čolnov na Los Cristianos

Izleti z ladjo na Los Cristianos

Ogledi otokov na Los Cristianos

Paketi dejavnosti na Los Cristianos

Pohodništvo na Los Cristianos

Potapljanje na Los Cristianos

Ribolovni čarterji na Los Cristianos

Ribolovni izleti na Los Cristianos

Tematski parki na Los Cristianos

Vodni športi na Los Cristianos

Povezani članki:

Ob tej priložnosti želimo z vami deliti celoten seznam vodnih športov v Los...

Plaže v Los Cristianos

Playa de las Vistas, znana tudi kot plaža Las Vistas, je zelo privlačna plaža za...
To je odlična mestna plaža za sončenje in uživanje v morju na Tenerifih. Zaradi...
Playa de Troya I in II sta dve plaži v Costa Adeje. Tu boste našli vso morsko zabavo,...