Peš vzpon na Teide z dovoljenjem (zasebni izlet)

Peš vzpon na Teide z dovoljenjem (zasebni izlet) - 11401
Peš vzpon na Teide z dovoljenjem (zasebni izlet) - 11400
Peš vzpon na Teide z dovoljenjem (zasebni izlet) - 11399
🏷️ Cene
Zasebni izlet za 2 osebi 605,00€
Dodatna oseba 67,50€
acepteded payment methods
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Itinerarij

Povzpnite se na vrh Teide, najvišjega vrha v Španiji, na ekskluzivni pustolovščini za vas in vašo družino. Vzpon poteka peš z zasebnim vodnikom z bogatimi pohodniškimi izkušnjami.

Začnemo v Montaña Blanca na 2320 m nadmorske višine. Na zelo zahtevni poti morate biti previdni.

Začnemo po poteh iz lave in pemze. Prvo uro in pol se vzpenjamo po blagih poteh. Nato bomo občutili, kako pobočje postaja strmejše in pot ožja, tako da prispemo do zavetišča Altavista na 3200 metrih nadmorske višine. Na tej točki bomo naredili prvi postanek, da se prilagodimo pritisku in podnebju na tej nadmorski višini. Tam boste imeli priložnost, da si privoščite prigrizek za obnovo energije in nadaljujete pot (kosilo ni vključeno).

Nato se bomo odpravili do postaje žičnice Teide na 3500 m nadmorske višine in se povzpeli po poteh, ki jih zaznamuje strjena lava. Prispeli bomo do zgornje postaje žičnice, od koder bomo imeli najlepši razgled na park in celoten otok.

Pripravite se na zadnji del, vzpon do kraterja na 3700 metrih nadmorske višine, od koder bo čudovit razgled na celotno otočje. To je najzahtevnejši del poti, ki pa je nagrajen s čudesi, ki jih ponuja. Ko boste na vrhu, se lahko spočijete in izkoristite priložnost, da občudujete veličino Kanarskih otokov, morja in obzorja, ki jih obdaja.

Druge podrobnosti

Vključeno: dovoljenje za dostop do kraterja za celotno skupino (upravlja Volcano Teide Experience) in vozovnica za žičnico Teide.

Ni vključeno: kosilo.

Pomembno: cena vključuje zasebni izlet za 2 osebi. Če želite skupini dodati več oseb, morate izbrati možnost Dodatna oseba in jo dodati v košarico. V skupini mora biti največ 8 oseb.

Ne oklevajte in se obrnite na nas, da vam pomagamo pri organizaciji dejavnosti vaše skupine VIP.

Omejitve:

Otroci, mlajši od 14 let, nosečnice in osebe s kardiovaskularnimi težavami se te dejavnosti ne smejo udeležiti.

Dejavnost peš vzpon na vrh ni priporočljiva za osebe z zmanjšano gibljivostjo ali poškodbami.

Osebe z zdravstvenimi težavami naj se pred začetkom pohoda posvetujejo s svojim zdravnikom.

V skladu z veljavnimi predpisi se osebe s telesnimi ali gibalnimi ovirami zaradi nevarnosti evakuacije tudi ne smejo povzpeti z žičnico.

Upoštevati je treba, da bi se morali ljudje na zgornji postaji v primeru, da bi naprave prenehale delovati zaradi nepričakovanih tehničnih razlogov, spustiti peš po strmih gorskih poteh.

Pomembne informacije:

Rezervacija te dejavnosti je pogojena s potrditvijo, dokler niso izdana dovoljenja za dostop do kraterja.

Če dejavnosti ne bo mogoče potrditi, bo ponujen drug datum ali pa bo vplačani znesek vrnjen.

Ob vstopu na pot do kraterja je treba pokazati osebno izkaznico ali potni list.

V primeru, da je pot na vrh zaprta, lahko osebje narodnega parka Teide dovoli dostop le tistim združenim planincem, ki lahko utemeljijo svoje sposobnosti in imajo ustrezna sredstva (opremo). Za takšno dokumentacijo in sredstva je odgovorna stranka, njena odsotnost pa vulkana Teide odvezuje vsakršne odgovornosti.

Odpovedi:

V primeru, da dejavnosti ni mogoče izvesti zaradi neugodnih vremenskih razmer ali če je katera od poti zaprta, bo dejavnost odpovedana, vplačani znesek pa bo vrnjen.

Če zaradi vremenskih razmer ne bo mogoče uporabiti žičnice za spust, vam bomo ponudili dve možnosti: spust z vrha do začetka poti Montaña Blanca ali krajši pohod, pri katerem boste dosegli le zatočišče, ne da bi prišli do kraterja, in se nato vrnili po poti Montaña Blanca.

Če sredi vzpona vremenske razmere ne bodo ugodne, se bo vodnik odločil, ali boste nadaljevali z vzponom na vrh Teide izključno peš ali pa ga boste odpovedali.

Ker ta dejavnost vključuje dovoljenje za dostop do kraterja, odpovedi po potrditvi rezervacije ne sprejemamo.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
POKLIČI ZDAJ:

🚌 Prevoz na voljo od / Začetek v bližini od:

To dejavnost boste zlahka izvedli, če boste bivali v enem od naslednjih letovišč:

Po opravljeni rezervaciji boste prejeli vse potrebne podatke, da boste zlahka našli kraj srečanja/prevzema.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
POKLIČI ZDAJ:

Kaj pravijo naši kupci:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

  Obrazec za stik in zahtevo za rezervacijo:

  Želite izvedeti več o postopku rezervacije? Oglejte si: Kako rezervirati?

  Polja z * so obvezna

  Podrobnosti o izletu:

  Participants:

  Kontaktni podatki:

  Prednostni način plačila

  Komentarji:

  Obdelava podatkov: Podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam. Sovražimo neželeno pošto in vam ne bomo pošiljali nobenih oglasov. Podatki bodo shranjeni največ 18 mesecev. Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tem spletnem mestu. Odgovorna oseba: Jan Daniel. Namen: Pridobivanje odgovorov o zahtevku za rezervacijo in nakupu ponujene dejavnosti. V ta namen vas lahko kontaktiramo prek aplikacije whatsapp, e-pošte ali telefona.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

  Sorodne dejavnosti:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom