Ensimmäinen julkaisu: 18 maaliskuun, 2022 |

Kävellen nousu Teidelle luvan kanssa (Yksityinen retki) - 11401
Kävellen nousu Teidelle luvan kanssa (Yksityinen retki) - 11400
Kävellen nousu Teidelle luvan kanssa (Yksityinen retki) - 11399
Varaa talletuksella, maksa loppusumma kiertopäivänä
Duration 🏷️ Hinnat
Yksityinen retki 2 hengelle 605,00€
Ylimääräinen henkilö 67,50€

Varaa WhatsAppin kautta

🗺️ Matkasuunnitelma

Kiipeä Teiden huipulle, Espanjan korkeimmalle huipulle, eksklusiivisessa seikkailussa sinulle ja perheellesi. Nousu tapahtuu kävellen, ja mukana on yksityinen opas, jolla on vankka vaelluskokemus.

Aloitamme 2320 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella sijaitsevalta Montaña Blancalta. Sinun tulee varautua erittäin vaativaan polkuun.

Lähdemme liikkeelle laava- ja hohkakivireittejä pitkin. Ensimmäiset puolitoista tuntia nousu on loivaa loivilla poluilla. Sitten tunnemme, kuinka rinne jyrkkenee ja polku kapenee, joten saavumme Altavistan majapaikkaan 3200 metrin korkeudessa merenpinnasta. Täällä teemme ensimmäisen pysähdyksen sopeutuaksemme tämän korkeuden paineeseen ja ilmastoon. Siellä sinulla on mahdollisuus syödä välipalaa, jotta voit uusia energiasi ja jatkaa matkaa (lounas ei sisälly hintaan).

Sitten suuntaamme Teiden köysirata-asemalle 3500 metrin korkeuteen merenpinnan yläpuolelle ja nousemme jähmettyneen laavan merkitsemiä polkuja pitkin. Saavumme köysiradan huippuasemalle, josta avautuvat parhaat näkymät puistoon ja koko saarelle.

Valmistaudu viimeiseen osuuteen, nousuun kraatteriin 3700 metrin korkeudessa merenpinnasta, josta avautuvat upeat näkymät koko saaristoon. Tämä on reitin vaativin osuus, mutta se on palkitseva sen tarjoamien ihmeiden vuoksi. Huipulle päästyäsi voit levätä ja käyttää tilaisuutta hyväksenne ihailla Kanariansaarten loistoa, merta ja niitä ympäröivää horisonttia.

Muut yksityiskohdat

Sisältää: Lupa päästä kraatteriin koko ryhmälle (hallinnoi Volcano Teide Experience) ja Teide-köysiradan lippu.

Ei sisällä: lounas.

Tärkeää: hinta sisältää yksityisen retken 2 hengelle. Jos haluat lisätä ryhmääsi lisää henkilöitä, sinun on valittava Extra Person -vaihtoehto ja lisättävä se ostoskoriin. Ryhmässä saa olla enintään 8 henkilöä.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua VIP-ryhmäaktiviteetin järjestämisessä.

Rajoitukset:

Alle 14-vuotiaat lapset, raskaana olevat naiset tai henkilöt, joilla on sydän- ja verisuoniongelmia, eivät saa osallistua tähän aktiviteettiin.

Aktiviteettien nousua huipulle kävellen ei suositella liikuntarajoitteisille tai loukkaantuneille henkilöille.

Terveysongelmista kärsivien henkilöiden tulisi neuvotella lääkärin kanssa ennen vaelluksen aloittamista.

Nykyisten määräysten mukaan fyysisesti tai motorisesti vammaiset henkilöt eivät myöskään saa nousta köysiradalla, koska evakuointiriski on olemassa.

On tärkeää muistaa, että jos laitteistot lakkaavat toimimasta odottamattomista teknisistä syistä, yläasemalla olevien ihmisten on laskeuduttava jyrkkiä vuoristopolkuja pitkin jalan.

Tärkeää tietoa:

Tämän aktiviteetin varaus edellyttää vahvistusta, kunnes kraatteriin pääsyluvat on myönnetty.

Jos aktiviteettia ei voida vahvistaa, tarjotaan vaihtoehtoinen päivämäärä tai maksettu summa palautetaan.

Henkilökortti tai passi on ehdottomasti esitettävä kraatteripolun sisäänkäynnillä.

Jos polku huipulle on suljettu, Teiden kansallispuiston henkilökunta voi sallia pääsyn vain sellaisille liittoutuneille vuorikiipeilijöille, jotka voivat osoittaa kykynsä ja joilla on asianmukaiset välineet (varusteet). Asiakkaan vastuulla on hankkia tällaiset asiakirjat ja välineet, ja niiden puuttuminen vapauttaa Volcano Teiden kaikesta vastuusta.

Peruutukset:

Jos aktiviteettia ei voida toteuttaa epäsuotuisien sääolosuhteiden vuoksi tai jos jokin reiteistä on suljettu, aktiviteetti peruutetaan ja maksettu summa palautetaan.

Jos sääolosuhteista johtuen ei ole mahdollista laskeutua köysiradalla, tarjoamme sinulle kaksi vaihtoehtoa: voit kävellä alas huipulta Montaña Blanca -polun alkuun tai tehdä lyhyemmän vaelluksen, jossa pääset vain suojapaikalle, mutta et pääse kraatteriin, ja sen jälkeen kävellä takaisin alas Montaña Blancaa.

Jos sääolosuhteet eivät kesken nousun ole suotuisat, opas päättää, jatketaanko nousua Teiden huipulle yksinomaan kävellen vai perutaanko se.

Koska tähän aktiviteettiin sisältyy kraatteriin pääsylupa, emme hyväksy peruutuksia sen jälkeen, kun varaus on vahvistettu.

Saat varauksen yhteydessä kaikki tarvittavat tiedot, jotta löydät tapaamispaikan / noutopaikan helposti.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

  Yhteydenotto- ja varauspyyntölomake:

  Haluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Miten varata?

  Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia

  Retken yksityiskohdat:

  Osallistujat:

  Yhteystiedot:

  Suositeltava maksutapa

  Kommentit:

  Tietojen käsittely: Tietoja ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille. Vihaan roskapostia emmekä lähetä sinulle mitään mainoksia. Tietoja säilytetään enintään 18 kuukautta. Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tietojesi tallentamisen ja käsittelyn tällä verkkosivustolla. Vastuuhenkilö: Jan Daniel. Tarkoitus: Saada vastaus varauspyyntöön ja tarjotun aktiviteetin ostoon. Voimme ottaa sinuun yhteyttä whatsappilla, sähköpostilla tai puhelimitse tätä tarkoitusta varten.

  Liittyvät toiminnot: