Teneriffan vaellus Masca-kanjoni - 1038
Teneriffan vaellus Masca-kanjoni - 1039
Teneriffan vaellus Masca-kanjoni - 1040
Teneriffan vaellus Masca-kanjoni - 1041
Teneriffan vaellus Masca-kanjoni - 1042
Teneriffan vaellus Masca-kanjoni - 1043
Teneriffan vaellus Masca-kanjoni - 1044
Teneriffan vaellus Masca-kanjoni - 1045
Teneriffan vaellus Masca-kanjoni - 1046
Teneriffan vaellus Masca-kanjoni - 1047
Teneriffan vaellus Masca-kanjoni - 1048

Teneriffan vaellus Masca-kanjoni

🏷️ Hinnat

per aikuinen

(0 - 11 vuotta)

🗺️ Matkasuunnitelma

TÄRKEÄÄ: MASCA-KANJONI ON TÄLLÄ HETKELLÄ SULJETTU.

Mascan laakso on luultavasti yksi Teneriffan suosituimmista vaelluspaikoista. Jos pidät luonnosta ja vietät lomasi mieluummin aktiivisesti, tutustu tähän retkeen.

Vaelluksemme alkaa Mascan kylästä – pienestä aidosta paikasta, joka sijaitsee vuoristossa. Tämä maaseutukylä on säilyttänyt tyypillisen kanarialaisen tunnelman, jota et löydä turistialueilta.

Vaellamme alas rotkoon luonnonpolkuja pitkin ja kuljemme vanhojen ja hylättyjen viljelyterassien ohi. Sen jälkeen jatkamme vaellusta kallioalueilla kuivuneen joenuoman läpi nauttien tämän uskomattoman paikan vaikuttavista maisemista. Ammattitaitoinen oppaamme kertoo sinulle paljon mielenkiintoisia asioita alueesta sekä sen kasvistosta ja eläimistöstä.

Reitti päättyy kauniiseen Masca-lahteen. Siellä voit uida ja virkistäytyä kristallinkirkkaassa vedessä seikkailullisen vaelluksemme jälkeen. Kun olemme viilenneet hieman ja uineet loppuun, vene noutaa meidät ja tuo Los Gigantesin satamaan. Matkalla voit myös ihailla Los Gigantesin upeita kallioita.

Huomaa, että tämä vaellusretki vaatii jonkin verran vaelluskokemusta, sillä kuljemme alamäkeä pitkin irtomaata ja kapeita ja kiipeileviä polkuja. Jos kärsit huimauksesta tai polvivaivoista, tätä retkeä ei suositella sinulle.

Muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksen, uimahousut ja riittävästi juomavettä (vähintään 1,5 litraa per henkilö). Varmistakaa, että teillä on mukavat ja tukevat kengät sekä aurinko- ja tuulisuoja.

SOITA NYT:

🚌 Kuljetus Saatavilla alkaen / Alkaen lähellä alkaen:

Tämä aktiviteetti on helppo toteuttaa, jos yövyt jossakin seuraavista lomakohteista:

Saat varauksen yhteydessä kaikki tarvittavat tiedot, jotta löydät tapaamispaikan / noutopaikan helposti.

SOITA NYT:

  Yhteydenotto- ja varauspyyntölomake:

  Haluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Miten varata?

  Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia

  Retken yksityiskohdat:

  Osallistujat:

  Yhteystiedot:

  Suositeltava maksutapa

  Kommentit:

  Tietojen käsittely: Tietoja ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille. Vihaan roskapostia emmekä lähetä sinulle mitään mainoksia. Tietoja säilytetään enintään 18 kuukautta. Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tietojesi tallentamisen ja käsittelyn tällä verkkosivustolla. Vastuuhenkilö: Jan Daniel. Tarkoitus: Saada vastaus varauspyyntöön ja tarjotun aktiviteetin ostoon. Voimme ottaa sinuun yhteyttä whatsappilla, sähköpostilla tai puhelimitse tätä tarkoitusta varten.

  SOITA NYT:

  Liittyvät toiminnot: