Tenerife Trekking Masca kanyon - 1038
Tenerife Trekking Masca kanyon - 1039
Tenerife Trekking Masca kanyon - 1040
Tenerife Trekking Masca kanyon - 1041
Tenerife Trekking Masca kanyon - 1042
Tenerife Trekking Masca kanyon - 1043
Tenerife Trekking Masca kanyon - 1044
Tenerife Trekking Masca kanyon - 1045
Tenerife Trekking Masca kanyon - 1046
Tenerife Trekking Masca kanyon - 1047
Tenerife Trekking Masca kanyon - 1048

Tenerife Trekking Masca kanyon

🏷️ Árak

Felnőttenként

(0 - 11 éves korig)

🗺️ Útvonalterv

FONTOS: A MASCA KANYON JELENLEG ZÁRVA VAN

A Masca-völgy valószínűleg az egyik legnépszerűbb túrázóhely Tenerifén. Ha szereted a természetet, és szívesebben töltöd aktívan a szabadságodat, nézd meg ezt a kirándulást.

Trekkingünk Masca faluból indul – a hegyekben található kis autentikus helyről. Ez a vidéki falu megőrizte a jellegzetes kanári hangulatot, amelyet a turisztikai területeken nem talál.

A szurdokba ereszkedve, természetes ösvényeken, régi és elhagyatott termőteraszok mellett haladva túrázunk. Ezt követően a sziklás területeken folytatjuk a túrát a kiszáradt folyómederben, élvezve e hihetetlen hely lenyűgöző tájait. Szakképzett vezetőnk sok érdekességet mesél majd a környékről, valamint annak növény- és állatvilágáról.

Az útvonal a szép Masca-öbölben ér véget. Ott megmártózhat és felfrissülhet a kristálytiszta vízben kalandos túránk után. Miután egy kicsit lazítunk és befejeztük az úszást, a hajó felvesz minket, és elvisz Los Gigantes kikötőjébe. Útközben a csodálatos Los Gigantes sziklákat is szemügyre vehetjük.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a trekking kirándulás igényel némi túrázási tapasztalatot, mivel a laza talajon keresztül lefelé haladunk, és keskeny, emelkedő ösvényeken fogunk haladni. Ha szédüléstől vagy térdproblémáktól szenved, ez a kirándulás nem ajánlott Önnek.

Kérjük, ne feledje, hogy vigyen magával személyi igazolványt, fürdőruhát és elegendő ivóvizet (személyenként legalább 1,5 liter). Győződjön meg róla, hogy kényelmes, strapabíró cipőt visel, valamint nap- és szélvédőt.

HÍVJ MOST:

🚌 Közlekedés Elérhető / Kezdő közel:

Ez a tevékenység könnyen megvalósítható, ha az alábbi üdülőhelyek egyikében száll meg:

A foglaláskor minden szükséges adatot megkap, hogy könnyen megtalálhassa a találkozóhelyet/felvételi pontot.

HÍVJ MOST:

  Kapcsolat és foglalási kérelem űrlap:

  WHaluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Hogyan foglalhatok?

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Kirándulás részletei:

  Résztvevők:

  Elérhetőségek:

  Kedvelt fizetési mód

  Megjegyzések:

  Adatkezelés: Az adatok nem kerülnek továbbításra vagy eladásra harmadik félnek. Utáljuk a spameket, és nem küldünk Önnek semmilyen reklámot. Az adatokat legfeljebb 18 hónapig tároljuk. Az űrlap használatával Ön beleegyezik, hogy a weboldal tárolja és kezelje az adatait. Felelős személy: Jan Daniel. Cél: Válaszokat kapni a foglalási kérelemmel és a felkínált tevékenység megvásárlásával kapcsolatban. E célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot whatsappon, e-mailben vagy telefonon.

  HÍVJ MOST:

  Kapcsolódó tevékenységek: