La Gomera Trekking - 1035

La Gomera Trekking

🏷️ Árak

96,00€

Felnőttenként

48,00€

(0-11 éves korig)

🗺️ Útvonalterv

Ha Tenerifét választja nyaralásának célpontjául, valószínűleg hallott már a szomszédos szigetről, La Gomeráról, amely szintén a Kanári-szigetekhez tartozik.
Itt kínáljuk Önnek a legaktívabb és legnehezebb módját, hogy felfedezze ezt a gyönyörű, természetéről és történelméről híres szigetet – a túrázás kirándulást.

A kirándulás kora reggel indul. A Los Cristianos kikötőjéből induló kompra szállunk. San Sebastián de la Gomera – a fővárosba érkezve buszra szállunk, amely felvisz minket a hegyekbe.
Túránk a Garajonay Nemzeti Parkban kezdődik, amelyet az UNESCO a világörökség részévé nyilvánított. A park a hihetetlen szubtrópusi laurisilva erdejéről híres. Évmilliókkal ezelőtt ez a fajta erdő borította szinte egész Dél-Európát.
Nagyszerű lehetőséged lesz felfedezni a természet e páratlan kincsét.

A túra során végig profi idegenvezető kíséri Önt, aki mesél majd La Gomera szigetéről, az emberekről, a történelemről, a növény- és állatvilágról. Az erdei ösvényeken túrázva elérjük a vidéki kanári falut, ahol megállunk, hogy megkóstoljuk a tipikus kanári specialitásokat.

A szünet után buszra szállunk, és kirándulást teszünk a sziget körül, hogy még többet felfedezzünk, majd délután visszatérünk a fővárosba, hogy kompra szálljunk vissza Tenerifére.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kompra való felszálláshoz szükséges az útlevél. A kompköltséget a kirándulás ára már tartalmazza.

Arra is ügyeljen, hogy kényelmes, strapabíró cipőt viseljen, és vigyen magával meleg ruhát.

A túra kb. 2-3 órát vesz igénybe, ezért kérjük, vigyen magával elegendő ivóvizet (személyenként legalább 1,5 liter).
Kirándulásunk során megállunk egy kanári étteremben, hogy megkóstoljuk a jellegzetes ételeket. Az ár (kb. 10 euró) nem tartalmazza az árat.

HÍVJ MOST:

🚌 Közlekedés Elérhető / Kezdő közel:

Ez a tevékenység könnyen megvalósítható, ha az alábbi üdülőhelyek egyikében száll meg:

A foglaláskor minden szükséges adatot megkap, hogy könnyen megtalálhassa a találkozóhelyet/felvételi pontot.

HÍVJ MOST:

  Kapcsolat és foglalási kérelem űrlap:

  WHaluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Hogyan foglalhatok?

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Kirándulás részletei:

  Résztvevők:

  Elérhetőségek:

  Kedvelt fizetési mód

  Megjegyzések:

  Adatkezelés: Az adatok nem kerülnek továbbításra vagy eladásra harmadik félnek. Utáljuk a spameket, és nem küldünk Önnek semmilyen reklámot. Az adatokat legfeljebb 18 hónapig tároljuk. Az űrlap használatával Ön beleegyezik, hogy a weboldal tárolja és kezelje az adatait. Felelős személy: Jan Daniel. Cél: Válaszokat kapni a foglalási kérelemmel és a felkínált tevékenység megvásárlásával kapcsolatban. E célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot whatsappon, e-mailben vagy telefonon.

  HÍVJ MOST:

  Kapcsolódó tevékenységek: