COVID-19 Flexibele data:

Wijzig de datum van de geboekte excursie tot 7 dagen voor aanvang van de tour zonder extra kosten.

La Gomera Wandelen - 1035

La Gomera Wandelen

🗺️ Routebeschrijving

Als u Tenerife als bestemming voor uw vakantie kiest, heeft u waarschijnlijk wel eens gehoord van het buurteiland La Gomera, dat ook tot de Canarische Eilanden behoort.
Hier bieden wij u de meest actieve en uitdagende manier om dit prachtige eiland, beroemd om zijn natuur en geschiedenis, te ontdekken – om de trekking excursie te doen.

De excursie begint vroeg in de ochtend. We nemen een veerboot die vertrekt vanuit de haven van Los Cristianos. Eenmaal aangekomen in San Sebastián de la Gomera – de hoofdstad – nemen we een bus die ons naar de bergen brengt.
Onze wandeling begint in het Nationale Park Garajonay, dat door de UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Het park is beroemd om zijn ongelooflijke subtropische laurisilva bos. Miljoenen jaren geleden bedekte dit soort bos bijna heel Zuid-Europa.
U heeft een geweldige kans om deze unieke schat van de natuur te ontdekken.

Tijdens de wandeling wordt u begeleid door de professionele gids, die u vertelt over La Gomera, de mensen, de geschiedenis, de flora en de fauna. We wandelen over de bospaden en bereiken het landelijke Canarische dorp. Daar zullen we een pauze inlassen om de typische Canarische specialiteiten te proeven.

Na de pauze nemen we een bus en maken we een excursie rond het eiland om wat meer te ontdekken en in de namiddag keren we terug naar de hoofdstad om de ferry terug te nemen naar Tenerife.

Houd er rekening mee dat het noodzakelijk is om uw paspoort mee te nemen voor de toegang tot de veerboot. De kosten van de veerboot zijn al bij de prijs van de excursie inbegrepen.

Zorg er ook voor dat u comfortabele stevige schoenen draagt en neem warme kleren mee.

De trekking duurt ongeveer 2-3 uur, dus neem voldoende drinkwater mee (minimaal 1,5 liter per persoon).
Tijdens onze excursie maken we een stop bij een Canarisch restaurant om het typische eten te proberen. De prijs (ca. 10 euro) is niet inbegrepen.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

🏷️ Prijzen

72,00€

per volwassene

36,00€

(0 -11 jaar)

🚌 Transport beschikbaar van / Starten in de buurt van:

Deze activiteit is eenvoudig te realiseren als u in een van de volgende vakantieparken verblijft:

Bij boeking ontvangt u alle benodigde gegevens om het ontmoetingspunt / afhaalpunt gemakkelijk te vinden.

Contact & Boekingsaanvraagformulier:

Wilt u meer weten over het boekingsproces? Bekijk het dan: Hoe te boeken?

Velden met * zijn verplicht

Excursie details:

Participants:

Contactinformatie:

Voorkeursbetalingsmethode

Commentaar:

Data Treatment: De gegevens worden niet gecommuniceerd of verkocht aan derden. Wij haten spam en zullen u geen reclame sturen. De gegevens worden maximaal 18 maanden bewaard. Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Verantwoordelijke persoon: Jan Daniel. Doel: Het verkrijgen van informatie over de boekingsaanvraag en de aankoop van de aangeboden activiteit. Wij kunnen met dat doel contact met u opnemen via whatsapp, e-mail of telefoon.

Gerelateerde activiteiten:

Deze tour is ontworpen voor ervaren wandelaars. De totale duur van de wandeling...

Van

59,00€

BELANGRIJK: DE MASCA CANYON IS OP DIT MOMENT GESLOTEN… Masca Valley is...

Van

Summit to Teide met de hulp van de Kabelbaan. Mt. Teide is met 3718 meter de...

Van

65,00€