Vodni športi na Tenerifih

Vodni športi na Tenerifih

Tenerife je znano letovišče za počitnice na plaži. Ljudje z vsega sveta prihajajo sem vse leto, da bi uživali v toplem soncu in čudovitih plažah, kot so Playa Los Cristianos, Playa Las Vistas, Troya, Fañabe, El Duque in druge.

Zaradi blagega podnebja lahko na Tenerifih uživate v plažah in oceanu tudi pozimi.
Če se naveličate sončenja in se želite malo spremeniti in osvežiti, se lahko lotite enega od vodnih športov in dejavnosti.

Izbrali smo najbolj priporočljive in priljubljene možnosti, od potapljanja, vožnje z vodnim skuterjem in paraskoka do čolna banana in ekstremnega flyboarda, tako da lahko vsakdo najde nekaj primernega glede na potrebe, želje in proračun.

Tukaj je nekaj odličnih idej, katere vodne športe in dejavnosti lahko izvajate, da boste počitnice na Tenerifih izkoristili kar najbolje.

Če želite raziskati podvodni svet Tenerifov, vendar se še nikoli niste potapljali, je zdaj najboljši trenutek, da to storite z našim poskusnim potapljanjem. S to dejavnostjo bo vaša prva izkušnja potapljanja nepozabna.

Še ena odlična dejavnost je smučanje z vodnim skuterjem. To hitro in zabavno dejavnost lahko naredite še bolj vznemirljivo, če jo združite z obiskom klifov Los Gigantes v naši dejavnosti Jet-Ski Safari Los Gigantes. Ko boste videli te ogromne skale, ki se dvigajo iz oceana, se boste počutili naravnost osupljivo.

Če želite doživeti kul in adrenalinsko izkušnjo, poskusite z jadralno desko flyboard.

Če se želite zabavati s prijatelji ali družino, se podajte na vožnjo s čolnom na banani ali fly boat.

Ali pa si oglejte obalo iz ptičje perspektive s padalom.

Če želite opraviti več kot eno dejavnost, lahko prihranite nekaj denarja z rezervacijo enega od naših paketov vodnih športov s popustom.

Zato si oglejte naš seznam vodnih športov in dejavnosti in ne oklevajte, če želite rezervirati dejavnost, ki ste jo izbrali, ter izpolnite naš obrazec za rezervacijo.

Če imate kakršna koli vprašanja, izpolnite kontaktni obrazec.

Povezani članki:

Iščete oglede otoka Tenerife? Potem ostanite z nami! Z nami lahko opravite...
Izkusite, kaj vam lahko ponudi ekskluzivni zasebni čarter na Tenerifih: sonce in svež...
Tenerife je najbolj obiskan otok med vsemi Kanarskimi otoki. Če ste eden od tistih...