Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov - 1086
Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov - 1087
Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov - 1088
Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov - 1089
Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov - 1090
Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov - 1091
Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov - 1092
Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov - 1093
Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov - 1094
Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov - 1095
Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov - 1096
Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov - 1097

Jadralno padalstvo na jugu Tenerifov

🏷️ Cene

90.00€

na osebo

🗺️ Itinerarij

Jadralno padalstvo na Tenerifih z začetkom na jugu
Z jadralnim padalom na južnem delu Tenerifov se lahko odpravite na enega najbolj spektakularnih razgledov na gore in obalo Tenerifov.

Odlično organizirano za vas s prevzemom iz vašega hotela neposredno pred recepcijo.

Prevzem iz hotela je vključen v ceno.

Če ste nastanjeni v Los Gigantes / Puerto Santiago, boste za prevoz doplačali 10,00 € na osebo.

Paragliding lahko izvajate, če bivate v mestih Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje, Playa Paraiso, Los Gigantes in v okolici.

Če ste vedno sanjali o tem, da bi leteli kot ptica in z neba opazovali svet, je jadralno padalstvo odlična izbira za vas.

Jadralno padalstvo je dejavnost, ki je ni lahko opisati s preprostimi besedami. Vendar vam bomo razložili, kako je leteti v tandemu z usposobljenim inštruktorjem jadralnega padalstva. Izkušnja, ki si jo boste vedno zapomnili kot nekaj posebnega, neverjetnega in edinstvenega. Zato vas bomo med letom tudi fotografirali. Fotografije lahko kupite po poletu.

Pri tem poletu z jadralnim padalom lahko doživite adrenalin, vzpone, dih jemajoč razgled na gore in obalo Tenerifa ter še veliko več.

Zagotovo boste uživali v neverjetnem razgledu na južni del Tenerifov, ki vam bo vzel dih. To je nekaj, kar vsak dan doživlja zelo malo ljudi, nekateri drugi pa o uresničitvi takšne neverjetne dejavnosti sanjajo že več let. Včasih celo vse življenje. Vsem priporočamo, da to uresničijo vsaj enkrat v življenju.

Večina ljudi je pred začetkom jadralnega padalstva zelo nervozna in vznemirjena, kar je povsem naravno. Vendar ne skrbite, saj vam bo inštruktor jadralnega padalstva priskrbel vso potrebno opremo in navodila, ki jih lahko potrebujete. Tako se boste pred poletom počutili bolj varno.

Ko boste enkrat skočili, smo prepričani, da boste razumeli, zakaj se ljudje ukvarjajo s tem neverjetnim športom. Polet bo trajal od 20 do 30 minut. Začetna točka bo izbrana glede na klimatske razmere. Lahko začnete v kraju Ifonche ali v kraju Taucho. Pristanek bo na plaži La Caleta ali Costa Adeje. Celotna tura bo trajala od ene ure in pol do dveh ur.

Na jugu Tenerifa lahko brezplačno prevzamete vozilo na naslednjih lokacijah: Na voljo so naslednje lokacije: Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje, La Caleta, Callao Salvaje ali Playa Paraiso. Na območju Los Gigantes, Puerto Santiago in Playa de la Arena je treba za prevoz doplačati 10,00 EUR na osebo.

Vse je organizirano, da vam zagotovimo največje udobje. Jadralno padalstvo vas bo pobralo neposredno pred vašim hotelom. Seveda vas bomo po pristanku tudi pripeljali nazaj.

Za jadralno padalstvo v tandemu so potrebni nekateri osnovni fizični pogoji. Biti morate sposobni teči.

Otroci z dovoljenjem staršev lahko letijo s težo nad 20 kg.

 

POKLIČI ZDAJ:

🚌 Prevoz na voljo od / Začetek v bližini od:

To dejavnost boste zlahka izvedli, če boste bivali v enem od naslednjih letovišč:

Po opravljeni rezervaciji boste prejeli vse potrebne podatke, da boste zlahka našli kraj srečanja/prevzema.

POKLIČI ZDAJ:

  Obrazec za stik in zahtevo za rezervacijo:

  Želite izvedeti več o postopku rezervacije? Oglejte si: Kako rezervirati?

  Polja z * so obvezna

  Podrobnosti o izletu:

  Participants:

  Kontaktni podatki:

  Prednostni način plačila

  Komentarji:

  Obdelava podatkov: Podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam. Sovražimo neželeno pošto in vam ne bomo pošiljali nobenih oglasov. Podatki bodo shranjeni največ 18 mesecev. Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tem spletnem mestu. Odgovorna oseba: Jan Daniel. Namen: Pridobivanje odgovorov o zahtevku za rezervacijo in nakupu ponujene dejavnosti. V ta namen vas lahko kontaktiramo prek aplikacije whatsapp, e-pošte ali telefona.

  Sorodne dejavnosti: