Paragliding på södra Teneriffa - 1086
Paragliding på södra Teneriffa - 1087
Paragliding på södra Teneriffa - 1088
Paragliding på södra Teneriffa - 1089
Paragliding på södra Teneriffa - 1090
Paragliding på södra Teneriffa - 1091
Paragliding på södra Teneriffa - 1092
Paragliding på södra Teneriffa - 1093
Paragliding på södra Teneriffa - 1094
Paragliding på södra Teneriffa - 1095
Paragliding på södra Teneriffa - 1096
Paragliding på södra Teneriffa - 1097

Paragliding på södra Teneriffa

🏷️ Priser

90.00€

per person

🗺️ Resväg

Paragliding på Teneriffa från söder

Gör skärmflygning på Teneriffa syd och få en av de mest spektakulära vyerna över bergen och kusten på Teneriffa.

Perfekt organiserad för dig med upphämtning från ditt hotell direkt utanför receptionen.

Hämtning från hotellet ingår.

Om du bor i Los Gigantes / Puerto Santiago tillkommer en extra avgift på 10,00 € per person för transporten.

Du kan genomföra skärmflygning om du bor i Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje, Playa Paraiso, Los Gigantes och i de omgivande områdena.

Om du alltid har drömt om att flyga som en fågel och betrakta världen från himlen kan paragliding vara ett utmärkt val för dig.

Paragliding är en aktivitet som inte är lätt att beskriva med enkla ord. Vi kommer dock att förklara hur det är att flyga i tandem med en kvalificerad paragliding-instruktör. En upplevelse som du alltid kommer att minnas som något speciellt, fantastiskt och unikt. Det är därför som vi också kommer att ta bilder på dig under flygningen. Fotona erbjuds att köpas efter flygningen.

Du kan uppleva adrenalin, höjdpunkter, hisnande panoramautsikter över Teneriffas berg och kust och mycket mer under denna paraglidingflygning.

Du kommer att njuta av en otroligt hisnande utsikt över Teneriffa söderut, det är helt säkert. Detta är något som väldigt få människor upplever varje dag, och vissa andra drömmer om att förverkliga en sådan fantastisk aktivitet redan i flera år. Ibland till och med under hela deras liv. Vi rekommenderar alla att förverkliga detta åtminstone en gång i livet.

De flesta är mycket nervösa och uppspelta innan paragliding startar, vilket är något helt naturligt. Men oroa dig inte, för paraglidningsinstruktören kommer att förse dig med all nödvändig utrustning och instruktioner som du kan behöva. På så sätt kommer du att känna dig säkrare innan starten.

När du väl har hoppat är vi ganska säkra på att du kommer att förstå varför folk utövar denna fantastiska sport. Flygningen kommer att ha en varaktighet på mellan 20 och 30 minuter. Startplatsen kommer att väljas beroende på de klimatologiska förhållandena. Du kan starta från Ifonche eller från Taucho. Landningen sker vid stranden i La Caleta eller Costa Adeje. Hela turen tar mellan 1,5 och 2 timmar.

Upphämtning sker gratis på södra Teneriffa på följande platser: Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje, La Caleta, Callao Salvaje eller Playa Paraiso. Från området Los Gigantes, Puerto Santiago och Playa de la Arena tillkommer ett tillägg på 10,00 € per person för transporten.

Allt är organiserat för att ge dig maximal komfort. Paraglidaren hämtar dig direkt utanför ditt hotell. När du har landat tar vi dig naturligtvis också tillbaka.

För att göra en paragliding i tandem krävs vissa grundläggande fysiska förutsättningar. Du måste kunna springa.

Barn kan flyga med en vikt på över 20 kg med föräldrarnas tillstånd.
*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

 

🚌 Transport tillgänglig från / startar nära från:

Denna aktivitet är lätt att förstå om du bor på någon av följande semesterorter:

Vid bokningen får du alla nödvändiga detaljer för att enkelt hitta mötesplatsen / upphämtningsplatsen.

  Formulär för kontakt och bokningsförfrågan:

  Vill du veta mer om bokningsprocessen? Kolla in: Hur bokar man?

  Fält med * är obligatoriska

  Detaljer om utflykten:

  Deltagare:

  Kontaktinformation:

  Föredragen betalningsmetod

  Kommentarer:

  Behandling av data: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras eller säljas till tredje part. Vi hatar skräppost och kommer inte att skicka reklam till dig. Uppgifterna lagras i högst 18 månader. Genom att använda detta formulär godkänner du att dina uppgifter lagras och behandlas av denna webbplats. Ansvarig person: Ansvarig: Jan Daniel. Syfte: Få svar på bokningsförfrågan och köp av den erbjudna aktiviteten. Vi kan komma att kontakta dig via whatsapp, e-post eller telefon i detta syfte..

  Jag accepterar villkoren, policyn för cookies,
  avbokningspolicyn och sekretesspolicyn.

  Relaterade aktiviteter: