Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa - 1086
Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa - 1087
Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa - 1088
Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa - 1089
Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa - 1090
Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa - 1091
Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa - 1092
Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa - 1093
Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa - 1094
Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa - 1095
Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa - 1096
Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa - 1097

Laskuvarjoliito Teneriffan eteläosassa

🏷️ Hinnat

90.00€

per henkilö

🗺️ Matkasuunnitelma

Laskuvarjoliito Teneriffalla etelästä alkaen

Teneriffan eteläosassa voit harrastaa laskuvarjohyppyä, josta avautuu yksi Teneriffan vuoriston ja rannikon upeimmista näkymistä.

Täydellisesti järjestetty sinulle PICK UP hotellista suoraan vastaanoton ulkopuolella.

Sinulla on nouto hotellista sisältyy.

Jos majoitut Los Gigantes / Puerto Santiago on lisämaksu 10,00 € per henkilö kuljetuksesta.

Voit toteuttaa laskuvarjohyppäämisen, jos majoitut Los Cristianosissa, Playa de las Americasissa, Costa Adejessa, Playa Paraisossa, Los Gigantesissa ja ympäröivillä alueilla.

Jos olet aina haaveillut siitä, että voisit lentää kuin lintu ja katsella maailmaa taivaalta käsin, varjoliito voisi olla sinulle loistava valinta.

Laskuvarjoliito on aktiviteetti, jota ei ole helppo kuvata yksinkertaisin sanoin. Kerromme sinulle kuitenkin, millaista on lentää tandemilla pätevän varjoliito-opettajan kanssa. Kokemus, jonka tulet aina muistamaan kuin jotain erityistä, hämmästyttävää ja ainutlaatuista. Siksi otamme sinusta myös valokuvia lennon aikana. Kuvat tarjotaan ostettavaksi lennon jälkeen.

Voit kokea adrenaliinia, huumaa, henkeäsalpaavia panoraamanäkymiä Teneriffan vuoristoon ja rannikolle ja paljon muuta tällä laskuvarjohyppylennolla.

Tulet nauttimaan uskomattoman henkeäsalpaavasta näkymästä Teneriffan eteläosaan, se on varmaa. Tämä on jotain, jonka hyvin harvat ihmiset kokevat joka päivä, ja jotkut muut haaveilevat tällaisen hämmästyttävän aktiviteetin toteuttamisesta jo useiden vuosien ajan. Joskus jopa koko elämänsä ajan. Suosittelemme kaikille tämän toteuttamista ainakin kerran elämässä.

Useimmat ihmiset ovat hyvin hermostuneita ja innoissaan ennen laskuvarjohyppelyn aloittamista, mikä on jotain täysin luonnollista. Mutta älä ole huolissasi, sillä laskuvarjohyppykouluttaja antaa sinulle kaikki tarvittavat varusteet ja ohjeet, joita voit tarvita. Näin voit tuntea olosi turvallisemmaksi ennen lähtöä.

Kun olet hypännyt, olemme melko varmoja, että ymmärrät, miksi ihmiset harrastavat tätä upeaa lajia. Lento kestää 20-30 minuuttia. Lähtöpaikka valitaan ilmasto-olosuhteiden mukaan. Voit aloittaa Ifonchesta tai Tauchosta. Laskeutuminen tapahtuu La Caletan tai Costa Adejen rannalle. Koko retki kestää 1,5-2 tuntia.

Nouto tapahtuu Teneriffan eteläosassa ilmaiseksi seuraavista paikoista: Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje, La Caleta, Callao Salvaje tai Playa Paraiso. Los Gigantesin, Puerto Santiagon ja Playa de la Arenan alueelta kuljetuksesta peritään 10,00€ lisämaksu henkilöä kohden.

Kaikki on järjestetty, jotta saatte mahdollisimman paljon mukavuutta. Laskuvarjohyppääjä noutaa teidät suoraan hotellinne ulkopuolelta. Ja tietysti laskeuduttuasi tuomme sinut myös takaisin.

Tandem-laskuvarjohyppyyn vaaditaan joitakin fyysisiä perusedellytyksiä. Sinun on pystyttävä juoksemaan.

Lapset voivat lentää yli 20 kg painoisina vanhempien luvalla.

 

 

SOITA NYT:

🚌 Kuljetus Saatavilla alkaen / Alkaen lähellä alkaen:

Tämä aktiviteetti on helppo toteuttaa, jos yövyt jossakin seuraavista lomakohteista:

Saat varauksen yhteydessä kaikki tarvittavat tiedot, jotta löydät tapaamispaikan / noutopaikan helposti.

SOITA NYT:

  Yhteydenotto- ja varauspyyntölomake:

  Haluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Miten varata?

  Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia

  Retken yksityiskohdat:

  Osallistujat:

  Yhteystiedot:

  Suositeltava maksutapa

  Kommentit:

  Tietojen käsittely: Tietoja ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille. Vihaan roskapostia emmekä lähetä sinulle mitään mainoksia. Tietoja säilytetään enintään 18 kuukautta. Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tietojesi tallentamisen ja käsittelyn tällä verkkosivustolla. Vastuuhenkilö: Jan Daniel. Tarkoitus: Saada vastaus varauspyyntöön ja tarjotun aktiviteetin ostoon. Voimme ottaa sinuun yhteyttä whatsappilla, sähköpostilla tai puhelimitse tätä tarkoitusta varten.

  SOITA NYT:

  Liittyvät toiminnot: