Ejtőernyőzés Tenerife déli részén

Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1086
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1087
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1088
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1089
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1090
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1091
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1092
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1093
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1094
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1095
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1096
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1097
🏷️ Árak
személyenként 95.00€
acepteded payment methods
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Útvonalterv

Ejtőernyőzés Tenerifén délről indulva

Tegyen siklóernyőzést Tenerife déli részén, és élvezze az egyik leglátványosabb kilátást Tenerife hegyeire és partjaira.

Tökéletesen megszervezve az Ön számára, a szállodától közvetlenül a recepció előtt történő felvétellel.

A szállodától való elszállásolás benne foglaltatik.

Ha Los Gigantes / Puerto Santiago-ban száll meg, akkor a szállításért 10,00€ felárat kell fizetnie személyenként.

A siklóernyőzést Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje, Playa Paraiso, Los Gigantes és a környező területeken is megvalósíthatja.

Ha mindig is arról álmodott, hogy madárként repülve szemlélheti a világot az égből, akkor a siklóernyőzés remek választás lehet az Ön számára.

A siklóernyőzés olyan tevékenység, amelyet nem könnyű egyszerű szavakkal leírni. Mi azonban elmagyarázzuk Önnek, milyen az, amikor egy képzett siklóernyős oktatóval tandemben repül. Egy olyan élmény, amelyre mindig úgy fogsz emlékezni, mint valami különleges, csodálatos és egyedi dologra. Éppen ezért fényképeket is készítünk rólad a repülés közben. A fényképeket a repülés után megvásárolhatóak.

Adrenalint, magasságokat, lélegzetelállító panorámát Tenerife hegyeire és partjaira, és még sok mást is megtapasztalhatsz ezen a siklóernyős repülésen.

Hihetetlen lélegzetelállító kilátás nyílik majd Tenerife déli részére, az biztos. Ez olyasvalami, amit nagyon kevesen tapasztalnak meg minden nap, mások pedig már évek óta álmodoznak egy ilyen csodálatos tevékenység megvalósításáról. Néha akár egész életük során. Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer az életben megvalósítsa ezt.

A legtöbb ember nagyon ideges és izgatott a siklóernyőzés megkezdése előtt, ami teljesen természetes dolog. De ne aggódj, mert a siklóernyős oktató minden szükséges felszerelést és utasítást megad neked, amire szükséged lehet. Így nagyobb biztonságban fogod érezni magad a start előtt.

Ha egyszer leugrasz, biztosak vagyunk benne, hogy meg fogod érteni, miért gyakorolják az emberek ezt a csodálatos sportot. A repülés időtartama 20 és 30 perc között lesz. A starthelyet az éghajlati viszonyoktól függően választjuk ki. Indulhatsz Ifonche-ból vagy Taucho-ból. A leszállás La Caleta vagy Costa Adeje strandján történik. A teljes túra időtartama 1 és fél óra és 2 óra között van.

Tenerife déli részén a következő helyeken ingyenes a felszállás: Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje, La Caleta, Callao Salvaje vagy Playa Paraiso. Los Gigantes, Puerto Santiago és Playa de la Arena területéről 10,00€ felárat kell fizetni személyenként a szállításért.

Mindent megszervezünk, hogy maximális kényelmet biztosítsunk Önnek. A siklóernyősök közvetlenül a szálloda előtt veszik fel Önt. És természetesen a leszállás után visszahozzuk Önt.

A tandem siklóernyőzéshez néhány alapvető fizikai feltétel szükséges. Tudnod kell futni.

Gyermekek 20 kg feletti súllyal repülhetnek a szülők engedélyével.

 

 

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
HÍVJ MOST:

🚌 Közlekedés Elérhető / Kezdő közel:

Ez a tevékenység könnyen megvalósítható, ha az alábbi üdülőhelyek egyikében száll meg:

A foglaláskor minden szükséges adatot megkap, hogy könnyen megtalálhassa a találkozóhelyet/felvételi pontot.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
HÍVJ MOST:

Mit mondanak a vásárlóink:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

  Kapcsolat és foglalási kérelem űrlap:

  WHaluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Hogyan foglalhatok?

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Kirándulás részletei:

  Résztvevők:

  Elérhetőségek:

  Kedvelt fizetési mód

  Megjegyzések:

  Adatkezelés: Az adatok nem kerülnek továbbításra vagy eladásra harmadik félnek. Utáljuk a spameket, és nem küldünk Önnek semmilyen reklámot. Az adatokat legfeljebb 18 hónapig tároljuk. Az űrlap használatával Ön beleegyezik, hogy a weboldal tárolja és kezelje az adatait. Felelős személy: Jan Daniel. Cél: Válaszokat kapni a foglalási kérelemmel és a felkínált tevékenység megvásárlásával kapcsolatban. E célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot whatsappon, e-mailben vagy telefonon.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
  HÍVJ MOST:

  Kapcsolódó tevékenységek:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom