Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1086
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1087
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1088
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1089
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1090
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1091
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1092
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1093
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1094
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1095
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1096
Ejtőernyőzés Tenerife déli részén - 1097

Ejtőernyőzés Tenerife déli részén

🏷️ Árak

90.00€

személyenként

🗺️ Útvonalterv

Ejtőernyőzés Tenerifén délről indulva

Tegyen siklóernyőzést Tenerife déli részén, és élvezze az egyik leglátványosabb kilátást Tenerife hegyeire és partjaira.

Tökéletesen megszervezve az Ön számára, a szállodától közvetlenül a recepció előtt történő felvétellel.

A szállodától való elszállásolás benne foglaltatik.

Ha Los Gigantes / Puerto Santiago-ban száll meg, akkor a szállításért 10,00€ felárat kell fizetnie személyenként.

A siklóernyőzést Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje, Playa Paraiso, Los Gigantes és a környező területeken is megvalósíthatja.

Ha mindig is arról álmodott, hogy madárként repülve szemlélheti a világot az égből, akkor a siklóernyőzés remek választás lehet az Ön számára.

A siklóernyőzés olyan tevékenység, amelyet nem könnyű egyszerű szavakkal leírni. Mi azonban elmagyarázzuk Önnek, milyen az, amikor egy képzett siklóernyős oktatóval tandemben repül. Egy olyan élmény, amelyre mindig úgy fogsz emlékezni, mint valami különleges, csodálatos és egyedi dologra. Éppen ezért fényképeket is készítünk rólad a repülés közben. A fényképeket a repülés után megvásárolhatóak.

Adrenalint, magasságokat, lélegzetelállító panorámát Tenerife hegyeire és partjaira, és még sok mást is megtapasztalhatsz ezen a siklóernyős repülésen.

Hihetetlen lélegzetelállító kilátás nyílik majd Tenerife déli részére, az biztos. Ez olyasvalami, amit nagyon kevesen tapasztalnak meg minden nap, mások pedig már évek óta álmodoznak egy ilyen csodálatos tevékenység megvalósításáról. Néha akár egész életük során. Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer az életben megvalósítsa ezt.

A legtöbb ember nagyon ideges és izgatott a siklóernyőzés megkezdése előtt, ami teljesen természetes dolog. De ne aggódj, mert a siklóernyős oktató minden szükséges felszerelést és utasítást megad neked, amire szükséged lehet. Így nagyobb biztonságban fogod érezni magad a start előtt.

Ha egyszer leugrasz, biztosak vagyunk benne, hogy meg fogod érteni, miért gyakorolják az emberek ezt a csodálatos sportot. A repülés időtartama 20 és 30 perc között lesz. A starthelyet az éghajlati viszonyoktól függően választjuk ki. Indulhatsz Ifonche-ból vagy Taucho-ból. A leszállás La Caleta vagy Costa Adeje strandján történik. A teljes túra időtartama 1 és fél óra és 2 óra között van.

Tenerife déli részén a következő helyeken ingyenes a felszállás: Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje, La Caleta, Callao Salvaje vagy Playa Paraiso. Los Gigantes, Puerto Santiago és Playa de la Arena területéről 10,00€ felárat kell fizetni személyenként a szállításért.

Mindent megszervezünk, hogy maximális kényelmet biztosítsunk Önnek. A siklóernyősök közvetlenül a szálloda előtt veszik fel Önt. És természetesen a leszállás után visszahozzuk Önt.

A tandem siklóernyőzéshez néhány alapvető fizikai feltétel szükséges. Tudnod kell futni.

Gyermekek 20 kg feletti súllyal repülhetnek a szülők engedélyével.

 

 

HÍVJ MOST:

🚌 Közlekedés Elérhető / Kezdő közel:

Ez a tevékenység könnyen megvalósítható, ha az alábbi üdülőhelyek egyikében száll meg:

A foglaláskor minden szükséges adatot megkap, hogy könnyen megtalálhassa a találkozóhelyet/felvételi pontot.

HÍVJ MOST:

  Kapcsolat és foglalási kérelem űrlap:

  WHaluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Hogyan foglalhatok?

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Kirándulás részletei:

  Résztvevők:

  Elérhetőségek:

  Kedvelt fizetési mód

  Megjegyzések:

  Adatkezelés: Az adatok nem kerülnek továbbításra vagy eladásra harmadik félnek. Utáljuk a spameket, és nem küldünk Önnek semmilyen reklámot. Az adatokat legfeljebb 18 hónapig tároljuk. Az űrlap használatával Ön beleegyezik, hogy a weboldal tárolja és kezelje az adatait. Felelős személy: Jan Daniel. Cél: Válaszokat kapni a foglalási kérelemmel és a felkínált tevékenység megvásárlásával kapcsolatban. E célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot whatsappon, e-mailben vagy telefonon.

  HÍVJ MOST:

  Kapcsolódó tevékenységek: