Första publicering: september 15, 2021 | Senast uppdaterad: september 30, 2022 | Författare: Jan Daniel

Boka via WhatsApp

Quad Bike Safaris i Teneriffa

Safariturer med fyrhjuling på Teneriffa

Ett av de bästa sätten att upptäcka naturen och stigarna på Teneriffa är att åka på en fyrhjulingstur på Teneriffa under din semester. Du kör genom naturliga skogar, höga berg och minnesvärda landskap.

Quadcykling på Teneriffa

Quad Safari Tenerife04.min

Teneriffa erbjuder unik natur och unika landskap som du kan upptäcka genom att köra fyrhjuling. Det är bara att välja bland våra alternativ för quad-safari för att upptäcka Teneriffas underverk.

Om du aldrig har kört en Quad Bike Safari på Teneriffa är det här det bästa tillfället. Under din semester på ön har du möjlighet att köra dessa fantastiska maskiner. Allt du behöver är ett giltigt körkort, vi tar hand om resten. För din säkerhet kommer det professionella teamet att förklara hur motorcyklarna fungerar innan du börjar ditt äventyr. Om du har några frågor, skriv till oss på WhatsApp, det blir ett nöje för oss att hjälpa dig att välja och boka dina nästa utflykter.

Kom ihåg att du behöver ett körkort för att köra quads. Här är listan över quadcykelturer på Teneriffa som finns på vår webbplats:

Off Road Quad Safari

Detta är ett fascinerande äventyr för att lära känna Teneriffas stigar. Den här turen inkluderar transport från Los Gigantes till Santiago del Teide. Vid ankomsten till fyrhjulingsstationen får du all information du behöver för att använda fyrhjulingarna. Det roliga börjar med turen genom skogsstigarna i Arenas Negras, det blir en otrolig upplevelse full av känslor. Vi rekommenderar dig att ta detta alternativ om du brinner för natur och äventyrssporter.

Quad Safari Teneriffa” tar dig med på en rundtur på Teneriffa södra

Quad Safari Tenerife är ett företag med stor erfarenhet inom sektorn. Med dem kan du njuta av säkra och roliga äventyr med fyrhjuling. Expertguiderna ger dig råd och följer med dig hela tiden för din säkerhet. Allt du behöver oroa dig för är att ha roligt och njuta av de vackra vyerna. Det första alternativet som erbjuds av detta företag omfattar en tur till Playa de las Américas, Arona, la Escalona och Villaflor, med tillhörande stopp för att vila och ta bilder. Den andra turen omfattar Playa de las Américas, Arona, byn Villaflor och Cañadas del Teide. För att delta i något av dessa alternativ måste du vara över 18 år och visa upp ditt körkort.

Quadcykeltur genom Masca och skogarna

Tenerife Quad Bike Safari to Tenerife Forest and Masca (1)

Detta är en utflykt i Quads genom vilken du kommer att kunna utforska kustens vackra landskap. Under denna safari kan du njuta av de vackra vyerna över kusten, dess vegetation och vulkaniska geografi. Utflykten inkluderar lunch på en kanarisk restaurang. Det här är en utmärkt utflykt för dem som vill få ett andetag av frisk luft för att syresätta kroppen.

Quadbike kul och adrenalinkick

Vi har också en quadutflykt för alla åldrar med olika banor med olika krav beroende på förarnas färdigheter. Du behöver inte oroa dig för de tekniska aspekterna eftersom ingen erfarenhet är nödvändig.

Våra quads är mycket säkra och förberedda för terrängens krav. Dessutom kommer teamet av proffs som sköter quads att vägleda dig hela tiden så att du får en rolig och glad åktur.

Buggyutflykt på Teneriffa och offroad-jeepar

jeep safari tenerife

Quadutflykten på Teneriffa låter dig njuta av Teneriffa på ett aktivt sätt, men vi har även andra alternativ för att uppnå detta. Vi tar tillfället i akt att presentera dig för andra sätt att utforska stigarna på Teneriffa.

Förutom quaduthyrning på Teneriffa erbjuder vi även buggy- och jeepturer på vår webbplats. I följande lista presenterar vi dig de tillgängliga alternativen och de fördelar de erbjuder.

Buggysafari på Teide och Teneriffas kust

Top Buggy Safari Tenerife (1)

Med det här äventyret kör du genom stigarna i nationalparken Teide. På vägen kan du se fantastiska landskap och en särskild orografi som är resultatet av vulkanisk aktivitet. Glöm inte din kamera för att fånga vackra bilder.

Det första alternativet att välja är den 1,5 timmar långa vandringen från Las Americas till La Caleta. På detta äventyr kommer du att kunna ta vackra bilder av Teneriffas kustlinje. Nästa alternativ är mer omfattande och tar dig till Los Gigantes klippor under ett äventyr på mer än 4 timmar. Du kommer också att passera Teide nationalpark och byn Villaflor där du kan njuta av en utsökt lunch och sedan återvända till Las Americas. Det tredje alternativet inkluderar ett besök i Villaflor och sedan tillbaka till Las Americas via Teneriffas sydkust.

Buggysafari på Teneriffa och gården

Buggyuthyrning på Teneriffa ger dig ett annorlunda äventyr. Vi har Buggy Safari, en komplett aktivitet som förutom att ta dig genom öns mest attraktiva stigar låter dig känna Teneriffa med alla dina sinnen. Efter turen blir det ett stopp för att vila, träffa gårdens djur och smaka på Teneriffas berömda ost och viner.

Jeeptur för att upptäcka Teneriffa

jeep safari tenerife

Den här typen av utflykt omfattar en tur på väg och en tur utanför vägen. Det mest spännande med jeeparna är att de gör det möjligt att färdas i svår terräng. Det roliga ges av utmaningarna att övervinna varje hinder på vägen och att röra sig längs stigarna tills man har erövrat dem. Vi bjuder in dig att dela denna utflykt med dina vänner och tillsammans uppleva detta äventyr fullt av natur och adrenalin. Kom ihåg att du måste vara över 18 år och visa upp ditt körkort. Jeeparna har en kapacitet på 4 personer.

Assistans och transport

De flesta av våra Quad Safaris erbjuder gratis hämtning och lämning beroende på var du bor.

Våra Quad Safaris erbjuder hämtning och lämning i följande områden på södra Teneriffa:

  • Los Cristianos
  • Playa de las Americas
  • Adeje-kusten
  • Paradisstranden
  • La Caleta
  • Los Gigantes
  • Puerto Santiago
  • Costa del Silencio
  • El Médano
  • Andra områden på begäran

Som du kan se kan du på våra quad-safaris på Teneriffa hämtas i de viktigaste områdena på södra Teneriffa. Utnyttja din vistelse på ön för att göra en annorlunda och mycket rolig aktivitet. Dela med dina vänner och ha en fantastisk tid. För att boka en aktivitet kan du kontakta oss på WhatsApp eller fortsätta att kolla listan nedan för mer information om de safarier som finns tillgängliga. Vi älskar att hjälpa våra kunder att välja de bästa aktiviteterna för sin semester på Teneriffa.

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Boka via WhatsApp

Relaterade artiklar:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0