Båtturer i Playa de las Americas

Båtturer i Playa de las Americas

Playa de las Americas är en av de viktigaste semesterorterna på södra Teneriffa. Allt fler semestrar i Playa de las Americas tack vare det varma klimatet och turistinfrastrukturen på södra Teneriffa.

 

Det första du kommer att göra när du kommer till Playa de las Americas är förmodligen att gå till stranden för att koppla av och njuta av den varma solen och det uppfriskande havet. Men förutom att stanna på stranden hela dagen finns det många aktiviteter och utflykter du kan göra här.

En av de trevligaste och roligaste är en båttur där du kan göra val- och delfinskådning, koppla av, snorkla och bara fördriva den härliga tiden med dina vänner, par eller familj.

 

Vi erbjuder många Must do saker i Playa de las Americas och även många båtutflykter, beroende på dina behov och din budget har vi några erbjudanden för dig… Var och en av dem startar från Puerto Colon, bara 10-15 minuters promenad från Playa de las Americas.

 

Men innan dess ska vi berätta lite mer om valar och delfiner som lever i Teneriffas vatten. Flasknosdelfiner är de permanenta invånarna i de kanariska vattnen. Förmodligen säger namnet ”flasknosdelfin” dig kanske inte så mycket, men hur är det med Flipper? Minns du serien från din barndom? Så exakt samma sorts delfiner kommer du att ha chansen att se på vår båttur.

 

Men det är inte bara delfiner som lever i de kanariska vattnen. Våra vänner grindvalarna är en annan permanent invånare.

Okej, nu räcker det med att tala om valar och delfiner, låt oss berätta om några andra saker som du kan göra på våra båtturer.

 

Allt beror på hur mycket tid du vill tillbringa ombord.

Vi har olika alternativ för att göra en båttur för valskådning från Playa de las Americas.

Med det mest varaktiga alternativet, den 4,5 timmar långa Freebird Gigantes-utflykten, kan du också besöka några absolut imponerande klippor som på spanska kallas ”Los Acantilados de los Gigantes” (Los Gigantes-klipporna).

Naturligtvis har du också tid att bada i Masca Bay. Efter badet äter ni lite snacks ombord och åker sedan tillbaka till Puerto Colon.

 

Om du vill ha lite mer komfort rekommenderar vi att du tar en av båtarna med reducerat antal personer ombord. Du kan till exempel välja katamaranutflykten med Abrazo. Med någon av dessa turer gör du valskådning, simning och snorkling på 3 timmar. Snacks och drycker ingår också.

 

Om du vill göra resan lite snabbare eller om du har en liten budget har vi också en 2 timmars tur med Eden-katamaranen.

 

Och naturligtvis finns det alltid några speciella tillfällen: en födelsedag, en hembygdsfest eller någon av dessa stunder som du vill dela endast med dina vänner eller din familj. Det perfekta sättet att göra dessa stunder oförglömliga är en privat båtcharter.

Om du bara vill göra en lyxig valskådning på din semester är detta alternativ också för dig.

Båtturer i Playa de las Americas

Fart båtuthyrning i Playa de las Americas

Fiskecharter i Playa de las Americas

Lyxbåtcharter i Playa de las Americas

Uthyrning av katamaran i Playa de las Americas

Relaterade artiklar:

Playa de las Americas (eller helt enkelt Las Americas) är orten i södra Teneriffa,...
Playa de las Americas är den perfekta platsen att bo på Teneriffa, om du vill göra...